torsdag 15 november 2012

Åkesson hos expressens utsvultna vargar på Bar och Politik.



Och.
Åkesson fullkomligt briljerade och fick tillfälle att föra fram SDs sansade och mänskliga politik.
En speciellt underbar upplevelse att höra vargarna Svensson och Olsson vika ner sig.
Med svansen mellan bena.





expressen

8 kommentarer:

  1. Ja du, jag som ville röra om i grytan, som alltid röstat på moderaterna. Nu skulle jag rösta på SD. Men hur i Hel..te kan man vara så korkad, idiotisk och ointelligent som dessa småkillar som plötsligt sitter i sveriges riksdag. Hade hoppats på att vi i Sverige skulle få ett liknande parti som man har i Norge d.v.s Fremskrittspartiet. Hade också hoppats på att Du Carina ev. skulle ställa upp för att ge lite legitimitet till ett obskyrt parti. Vår borgerlighet måste skakas om. Men detta som hänt de senaste dagarna är för mycket./ LL

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag för min del tycker det som övriga partier ställt till med och vårt katastrofala debattklimat som våra journalister skapat är så vidrigt att sverigedemokraterna kan bete sig precis hur som helst, jag kommer ändå föredra dom framför de andra :)

      Radera
  2. Erik och Kent skäms som hundar...med all rätt. De är vanliga killar som innan de kom in i riksdagen levde som du och jag. Hade de inte levererat på sina nya riksdagsposter hade jag inte brytt mig men de ahar båda två vuxit med uppgiften och speciellt Erik är så imponerande duktig att de övriga riksdagsledamöter från övriga partier liknar amatörer vid jämförelse. Tänk då att SD endast suttit 2 år i riksdagen och fått noll hälp med att lära sig arbetet och rutinerna. Jag hoppas iallafall att väljarna förstår skillnaden mellan SD-representanters utsatta läge med hot och överfall som vardag och övriga partiers sömniga tillvaro. Håller tummarna för fortsatt riksdagsnärvaro för Erik Almqvist och Kent Ekeroth.

    /HellBoy

    SvaraRadera
  3. Kul att Åkesson var riktigt bra hos vargarna...riktigt bra!

    /HenrikP.

    SvaraRadera
  4. Hade Jimmie spelat hockey så hade Foppa framstått som en div 3-spelare. För övrigt har Ekeroth och Erik mitt fulla förtroende. Det räcker med degraderingarna för Erik men hans stol skall stå kvar i SDs regi. Vi ska inte vika oss för träskmedia. Heja Sverige!/Magne

    SvaraRadera
  5. Mycket tänkvärda kommentarer! Tack.
    Jag har aldrig kallat mig för SDare, men om saker och ting ser ut som idag med den erbarmliga sjuenigheten, så finns det givetvis bara ett parti att rösta på. Det blir en vild protest mot de etablerade, trots den vidriga fyllekvällen, Jag litar stort på Jimmie Åkesson, Sveriges bäste partiledare. Och tack LL för Förtroendet. Jag har varit sugen att kasta mig in i SD, för att shapa up, och visa en mänsklig vuxen kvinnlig sida. Men inte ens jag står pall för nolltoleransen, jag har i min blogg uttryckt mitt förakt för islamskt förtryck och de ointregreade kriminella. Skulle annars gärna ha spottat i nävarna.

    SvaraRadera
  6. Finns det någon i detta land "står pall för nolltoleransen" ?
    Den som är utan skuld kastar första stenen.

    SvaraRadera
  7. Inget ont,som inte har något gott med sig !!
    Läste idag att SD fått drygt 200 nya medlemmar
    ,efter att X-pressens 2,5 år gamla scoop ånyo publicerades !!
    Kan faktiskt vara så att gemene Kvinna/Man har genomskådat grunden för PK-organens påkomna iver,att slå på stora trumman,med "gammalt nytt"!!
    Väntar därför med stort intresse på nästa trovärdiga väljarundersökning.

    SvaraRadera