tisdag 13 november 2012

aftonspånan: SD´s "fel" att vi har massinvandring.


Så varför ska man rösta på SD för?

-"Deras enträgna kamp är ju ändå ett totalfiasko.

 aftonbladets granskning visar att under SD:s två år i riksdagen har den ­svenska flyktingpolitiken i stället blivit allt mer generös. "

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag avlöser det ena stolleprovet det andra. Men Erik Tagesson och Pär Karlsson tar dummkopf-priset. Dummare kan man inte bli.


aftonspånans Mellin tycker det är skämmigt att rösta på SD. Fast på "nätet" är det inte lika "skämmigt". Mellinskan kommer att bli förvånad över hur lite svenska folket skäms IRL. 

På valdagen.




aftonbladet aftonbladet

7 kommentarer:

  1. "Efter en föreläsning på Stockholms universitet förra veckan fick statsminister Fredrik Reinfeldt (M) frågor om hur han bemöter Sverigedemokraterna. Han sade då att partiet till stor del stöds av människor ”som lyssnar till djungeltrummorna på internet” och inte riktigt lever i samma värld som de flesta av oss andra.

    Han upplevde det som omöjligt att bemöta deras argument eftersom de snarare skulle skratta ut honom, alternativt anklaga honom för att ljuga om han berättade hur hans verklighet ser ut."

    Om man bor i en "gated community" typ Sagerska Palatset, f'låt huset ska det viss vara - får inte väcka associationer, och hävdar att SD stöds av människor "inte riktigt lever i samma värld som de flesta av oss andra" då är man inte bara korkad, man är totalt intelligensbefriad och dessutom empatilös.

    Ju mer inkompatibla och improduktiva de importerar desto vidare kommer stödet att bli för dem som motsätter sig politiken. Själv bor jag i en stad som är hyfsat förskonad ifrån de problem som framför allt finns runt de största städerna men jag märker ändå en dramatiskt förändrad inställning till invandring bland mina arbetskamrater sedan 2010. Två år till i samma riktning och stödet till SD kommer att bli betydande.

    När de åker ut 2014 tycker jag att vi skickar dem till Internationella brottmålsdomstolen i Haag (brott mot mänskligheten).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Syftningsfel,min gode/a Argus!
      "de" skall väl i rimlighetens namn ej gälla SD?

      Isola Regina

      Radera
    2. Kan hålla med om att syftningen kan kännas tvetydig men så insåg jag att det är Carinas blogg men här hänger väl bara skarpa människor? :-)

      Radera
  2. Börjar alltid dagen med Carinas prstisar. Ger mig hopp om framtiden, det finns hopp. Jag är född på femtiotalet och sett hur landet kasar i utförsbacken men nu har det accelererat. Stickan Andersson, ABBAS manager sa: -Många säger svensken är dum. Det är han inte... han är dummare

    SvaraRadera
  3. En del av oss är definitivt dummare än tåget, eller snarare auktoritetsstyrda, som lever i nån slags bubbla där de fortfarande tror att politiker blir man för att man vill nåt bra för mänskligheten.
    Medan vi andra är krassa nog att se politikerbroilers för vad dom är, karriärister. Som dessutom lever så långt från livet som det nu är möjligt.
    För mig är dessvärre politiker lägre stående varelser. Och det kan vi tacka Reinfeldt, Úllenhag. Lööf och gårdagens skörd av kvinnliga politiska rubrikskapare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. En sa en gång, att politiker är som gamla hästar, travar på i samma gamla spår. Men likna en häst med en politiker??!,
      En häst kan omöjligt sko sig själv...:-)

      Radera
    2. Så sant, så sant. Men är det inte en ren förolämpning att jämföra hästsläktet med de flesta politikerna! En förolämpning mot hästarna alltså, om nu någon var i tvivelsmål.
      Skogis.

      Radera