tisdag 13 november 2012

Expressen tar upp 2 1/2 år gamla händelser med braskande hatrubriker för att stoppa SD.



expressen har letat i gömmorna med ivrigt b istånd av den misslyckade "komikern"  Soran Ismael, som via  en iscensatt film och kunturvänsterns lögner gillrat en fälla för SD.
Hur lågt kan människor sjunka.
Hur grumligt vatten kan propagandisterna fiska i.

Innan dom skäms.

10 kommentarer:

  1. I stort räcker det att någon gång titta in på "Aftonlögnen",för att se hur verklighetsfrämmande hela PK-pressen och deras allierade aggerar !
    Barndagis-kulturen sträcker sig allt högre upp i åldrarna,..även bland s.k."journalister"

    SvaraRadera
  2. Otroligt hur desperata de är. Detta lågvattenmärke demonstrerar klart paniken i leden.

    SvaraRadera
  3. Att de inte fattar att det är kört. Det enda sättet att marginalisera Sverigedemokraterna är att återinföra en vettig invandrings- och migrationspolitik. Och då har SD (och vi) vunnit.

    Vi hade häromdagen en diskussion runt fikabordet om bostadsbristen och efter ett tag kom vi in på migrationspolitiken. Jag kan bara konstatera att det var fullt av potentiella SD-väljare, om inte de andra också börjar rensa SINA led ifrån svenskfientliga.

    Jag hoppas att SD när 15 % snart bara för att få se Helin, Mattsson & Co sjunga falskt i falsett.

    SvaraRadera
  4. Kan det var sååå djäkligt,att det är vi "djungeltrummor" på nätet,som orsakar de allena rådande/vetande sådana enorma sorger o.bekymmer ??
    Nästan så man skäms att medverka till sådan rebellism !!

    SvaraRadera
  5. "Innan dom skäms"? Dom kommer aldrig att skämmas, dom har inte vett till det.

    SvaraRadera
  6. Vill inflika att jag är övertygad om att de nog tror på fullt allvar att DE har inget att skämmas för. Kanske inte innerst inne, men absolut officiellt. Annars rasar ju hela deras värld. Som nu moderatkvinnan som följde med en polisbil och blev utsatt för stenkastning. Hon hade "ingen aning" om hur det var därute. Hoppas hon lärde sej något på riktigt. Även om det nog är så att hon inte får använda den lärdomen i sin politiska gärning.
    Men det känns onekligen som en desperat handling att blåsa liv i en gammal och högst diskutabel historia för att ösa mer skit på SD. Att bemöta deras politik är kanske inte någon god idé, ur deras synvinkel sett.
    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Möjligen är hon liksom hennes kolleger i M alla analfabeter...Annars kan man inte förklara hennes fullständiga mörker,när det gäller denna ädla nyimporterade arabiska kultur.
      T.o.m Pk-pressen informerar om detta,mellan raderna.Därför ännu otroligare,hur isolerade dessa "styrande" är från dagens verklighet !!

      Radera
    2. Jag brukar symbolisera avgrunden mellan folket och politikernas verklighet med Grand Canyon. Jag tror inte den räcker till längre. Man får nog exemplifiera det med något från rymden. Den lär ju vara oändlig. Åtminstone är den lika obegriplig.
      Skogis.

      Radera
  7. Hur kan man ens uttrycka sig så aningslöst om andra människors vardag. -Jag hade ingen aning.
    Avgå. Kom tillbaka när du vet hur livet ter sig för dem som alliansen suger livet ur.

    SvaraRadera