lördag 17 november 2012

Vems land är Sverige?


Vem är svensk, och vems land är det här?
Till vänster finns en rad med varma människor som utstrålar medmänsklighet, charm, ödmjukhet,  livsglädje, godhet och som tycks omfamna hela Sverige, som man bara älskar. De människorna är färglösa, vilken hudfärg de har saknar all betydelse.


Till höger finns dom hatande, dom intriganta, hätska, fientliga, antipatiska, hjärtlösa, inhumana med en kall och aggressiv attityd mot Sverige. Varför skulle detta då vara deras land?







aftonbladet
petterssons
DN

7 kommentarer:

  1. så sant !! Har själv adopterade kusiner och skiter i hudfärgen ,, men situationen med massintaget av människor som tydligen hatar oss är ett Landsförräderi ,,läste du om den grova misshandeln i H-borg av en 87årig dam ? Man blir snart galen av frustration ,,

    Norrlandsfan,,

    SvaraRadera
  2. Läste det just nu, Norrlandsfan, och hade precis talat med min mamma i Landskrona. Igår var denna levnadsglada människa I Helsingborg och såg sin idol Mark Levengood, hennes gamla vänner fattar inte att hon vågar, man kan mista livet genom att bara var vit och ung, eller vit och gammal.
    Men mamma säger att "dom" inte ska få hindra henne att leva sitt liv, men beskriver samtidigt hur fruktansvärt rädd hon är konstant. I hemmet för inbrott, utanför för våld, hela, hela tiden med klappande hjärta och blicken över axeln.
    Jag är förtvivlad.

    SvaraRadera
  3. Den fråga är rätt enkel att besvara - våra barns. Vi ärver landet av våra föräldrar och låner det av våra barn.

    När det gäller dem som mest omfamnar multikulti så hittar man en egenhet - den finns sällen runt dem. Någon hade gått igenom rullorna för Aftonbladets redaktion och den var lika vit som pappret den var skriven på. Så var det med dem som "gillar olika".

    Slutligen har etnicitet inget att göra med hur människor uppträder det är helt och hållet en kulturell fråga. Alla adopterade kommer inte ifrån en substandard kultur men i de fall de gör det blir skillnaden markant inte minst om deras ursprungliga kultur har starka religiösa inslag. I vissa fall kan adoption ge upphov till trauman och det tror i alla fall jag präglar Sundströmskan och Lundbergaren.

    SvaraRadera
  4. Det är det som gör mig mest upprörd. Människors som lever på en annan planet än min mamma, ska sätta sig till doms över hennes liv och hennes upplevelser, och tala om för henne att allt hennes dagliga helvete är rätt och bra.
    Grrrrrr.

    SvaraRadera
  5. En del säger, att Sverige är ett fritt land. Men det är fel. Jag kan inte gå vart jag vill, inte säga vad jag vill, osv. Blir rånad, misshandlad är nu så vanligt att det är ansett som "normalt". Inte ens äldre och små barn går säkra längre. Jag bor på landet i en liten by och kommer någon in hos någon här, då slutar det inte bra för kräket. Alla sover med vapen lättillgängliga. I min drömvärld, slutar alla fega svenskar hålla tyst.

    SvaraRadera
  6. Låter bra anonym.
    Det kommer närmre och närmre.
    Mammas bostadsområde har klarat sig, tills nu i veckan. Och nu varnar man för att två ungdomar på moped åker runt med en gammaldags stödkäpp och rycker axelväskan i farten. De behöver inte ens anstränga sig längre. Mamma vet att hon är bara en cigarett eller en krona från döden varje dag - om hon inte har nån när gängen kräver det.
    Jag skulle gärna beväpna henne.

    SvaraRadera
  7. Sverige är ett ofritt land, där de bäst ställda kan skydda sig från det som de vill utsätta andra för.

    SvaraRadera