lördag 5 november 2011

Vänta, vänta, vänta, TV4, ni glömde fråga en sak!!!!!


I Jörn i Skellefteå kommun har boende i Migrationsverkets flyktingsbostäder länge klagat på vanvårdade lägenheter, råttor och glassplitter.

- Det här är bland det värsta jag har sett. Så här får det inte vara. Så här ska inte en människa bo, säger Leif Hedvall, hyresgästföreningen.

- Vi är inte svenskar, det är därför de behandlar oss såhär, säger en asylsökande till TV4Nyheterna.
???????????????????????????????????????
Tänk att ingen, INGEN, ingen journalist på TV4 kom på att fråga hur förfallet kunnat bli så här.
Bara stått där och sunkat ner sig helt av sig själv.

Och ovanpå allt så är det Stand Up For Journalism Day idag den 5e november.
Stå upp för???!!?!
I don´t think so.
Tror jag sätter mig ner.
På golvet.

TV4nyheterna

Vem sa Kravmaskiner om muslimer?


Missa inte Feminix, som idag demonsterar somalier i Katrineholm som uttrycker sin explicita tacksamhet över att få leva med oss här i vårt Sverige.
Jämför gärna med muslimerna nedan som assimilerats i USA.

Ingen beröringsskräck.


Två muslimer i Brooklyn, ursprungligen från Pakistan, visar värdighet och storsinthet, som övertar det äldsta judiska bagel-bageriet i stan, när det riskerade nedläggning. Ali och Shah vill behålla koshertraditionen, ingredienser och recepten, precis som allt varit i alla år. Och just nu jagar de en rabbi, som ska komma och ge bageriet en officiell kosher certifiering.

No big deal.
I USA har de lyckats med integrering och samhörighet, SAMTIDIGT som alla ömt vårdar och är stolta över det genuina amerikanska.
Bra där - snåla inte med philadelphiaosten - och lycka till med affärerna!

Det går inte att förstå.


Linnea Schibbye Steiner är gift med Martin Schibbye, som tillsammans med Martin Persson suttit fängslade i fyra månader i Etiopien. Just nu pågår rättegången mot de båda journalisterna där de anklagas för terrorism och riskerar långa fängelsestraff. Linnea Schibbye Steiner har nyligen kommit hem efter att ha besökt sin man i fängelset. I går var hon gäst hos Skavlan.
Det är en stark berättelse om de två unga journalisterna som drivits av sitt kall, till att mucka med omedgörliga fientliga krafter långt där borta där inga fingrar läggs emellan.
Ändå fick jag en känsla av Linnea Schibbyes berättelse att de båda journalisterna inte kalkylerat med att deras aktiva handlingar, faktiskt skulle kunna ge dem dödsdom eller 40 år i hell´s prison.
"Andra som blivit gripna när de överträtt gränsen, har bara fått böter eller indraget pass en vecka....."

Jamen, då hade man kanske kunnat leka med elden.
Felaktig riskanalys kan ge en avskyvärt ödesdiger överraskning i detta korta liv.

SVT

LOL 228. WTF 551. PMS 101.


Många är intresserade för att både fota och titta på speciella nummerskyltar, och det är vad sajten Platespotting handlar om.

"Platespotting" är dock ingen ny uppfinning, redan när jag som skolflicka bilade varje sommar till Italien med familjen bevittnade jag fenomenet på nära håll.
Vår vänfamilj kompisfärdades i sin bil, och i denna bil fanns Ole, en überenergisk, blont vithårig lillebror med gäll besserwisser-röst. Han såg en bil, kollade bilnumret, ställde sig på knä i sätet, bläddrade fram rätt sida i sitt häfte märkt med "Nummerskyltar" och plitade svettigt dit siffrorna med sin tuggade blyertspenna. Ibland jublade han, småskrattade lakoniskt, ibland missade han en viktig bil och brast ut i tårar.
Vi tre något äldre döttrar, hade noll överseende med denna småglinsshobby, vi gav honom en italiensk gest av fullkomligt noll, ja minus nollintresse, och försökte sova tills vi äääääntligen var framme.

Nu för tiden finns ett klart intresse från norr till söder, över 10.000 användare är registrerade, allt från 84 år till den yngsta som är 8 år.
För de riktiga fansen finns också en app, där man kan spara sina iakttagelser.

Den eftertraktade regskylten "SEP 911" är en förkortning av SEPtember och 9/11, dvs elfte september skrivet i det datumformat som gäller i USA, syftandes på 11-september-attacken som också kallas 9/11-attacken.

Ser man regskylten "ONE 001", ja då har man guldläge att börja med denna nya hobby.
Så är du uttråkad, gillar siffror, och tidskrävande men meningslösa utmaningar, då är det bara att tuta och köra!

Tyvärr lämnade lillebror Ole alldeles, alldeles för tidigt jordelivet, annars hade han varit självskriven svensk mästare på platespotting

SVT

Sista dansen.


"Tiger förälskad i tvåårig flicka."


Nääääääää, nu har han pushed his luck, den pilske golfspelaren tänkte jag.
Fast puhhhh, det rör sig om en äkta tiger.
Se fler bilder och läs artikeln om det kärleksfulla mötet på Daily Mail.
Och no worry - det är en glasruta emellan.

Inte konstigt.



Skånefamiljerna vabbar ojämlikt, skriver HD. Mammorna stannar fortfarande hemma betydligt oftare när barnen är sjuka.
Snarare tror jag detta är en ökande trend.
För Sverige - i nutiden.

Dårarnas försvarstal i Skånskan idag.


Idag försöker Skånskan sig på konststycket att befria politikerna från världens erbarmliga tillstånd, det är istället helt och hållet pensionärerna och gemena man, dvs du och jag som ställt till hela soppan:

-"Det handlar om privata aktieägare, men i minst lika hög grad om det gigantiska pensionskapitalet som jagar runt i världen efter ständigt högre avkastning. Och bakom den jakten finns gemene man som har orimliga förväntningar på den levnadsstandard som det skall vara möjligt att uppnå efter den förvärvsaktiva tiden.
Det är alltså inte en kris för politiken vi ser. Men det är politikerna som måste lösa den."
Jepps.
I enlighet med tidsandan.
Om de som sitter i bussen skriker kör fortare, så är det inte busschauffören som är skyldig till fortkörningen.
Speciellt inte om han är full.
Och inte har nåt uppsåt.

Jag föddes som nummer


2,807,924,096 av alla då levande människor.
Och nu 2011 är vi 7,000,000,000.
VA!?!
Gör folk inget annat.
Se var du själv hamnar.

fredag 4 november 2011

Jag har inte repat mig ännu.


Efter Uppdrag Granskning häromkvällen, som berättade om ett föräldrapar som anklagades, misstänktes, fråntogs sina barn, och spärrades in för påhittade övergrepp på sina barn.
Den förlamande vanmakten och den isande skräcken inför hela detta absurda och förnuftsvidriga övergrepp från myndighetsgrotesco, mot hela familjen sitter i.
Gastkramningen vägrar lämna mig.

De upprörda och högröstade granskningarna i media nu efteråt lugnar mig inte alls.
SvD skriver en väldigt auktoritativ barnpsykolog 10 punkter, som ska vägleda (=skrämma slag på) föräldrar och mor/farföräldrar om var gränsen mellan barnpornografi och glada nakna bad- och semesterfotografier går.

Punkt 2. "– Det är viktigt att tänka på barnens kroppsliga integritet och lära barn att det finns privata delar som de bara får röra själva. Om föräldern behöver vidröra barnens privata delar så är det viktigt att berätta varför, säger Anna Norlén, enhetschef inom barn- och ungdomspsykiatrin."
Hon talar faktiskt om barns "privata delar som de bara får röra själv", och om jag ska "vidröra dessa" så måste jag berätta för det lilla barnet varför.
Vidröra?
Nudda, komma åt. Det är ju helt omöjligt att undgå i varma nära familjerelationer.

Svenska psykologer försexligar barns kroppsdelar på ett sjukt försåtligt och insinuerande sätt, när de begär att små barns skötare ska närma sig barns vissa kroppsdelar annorlunda än andra.
Det om något kommer att göra barn fokuserade på, och obehagligt medvetna om, en spänning och laddning, som de inte är mogna för att förstå.
När nyfikenheten kommer så besvarar man enkelt och naturligt.

Tvättning, badning, närhet och nakenhet är inget fult eller farligt.
Att tvätta ett öra, en fot eller en lite snopp är samma sak.
För oss som inte ser barn som sexualobjekt.
Utan som de naturligt, glada, fria och omedvetna barn de måste få vara.


Nyheter MSN

Ur de gamla antikverade politrukfacken,


stiger nu "Jobbgarant AB".
De tänker med friskt mod konkurrera ut facket.
Företaget säljer in sig med att medlemsavgiften inte går "till politiska bidrag, fackombud eller förhandlingar av kollektivavtal", utan till "karriär- och trygghetstjänster för enskilda individer på dagens och framtidens arbetsmarknad".
Wow, liksom.
Framtiden. Det var länge sen.
Nån talade om den.
Välkommen säger jag som sett hur gammelfackföreningar spelat över huvudet på och krossat sina medlemmar i egenmaktens förödande pösighet.

Jobbgarant

Zoombie-stan åker på en riktig trendlusing söderifrån.


Dags att slopa kastsystemet skriver Mona Masri i Sydsvenskan Och talar om att ”att gå på klubb i Stockholm”, dvs detta egendomliga som händer varenda kväll runt Stureplan i Stockholm. Unga snutfagra statusmänniskor, i den senaste outfitten, med rejäl överdos självförtroende och en überfet plånbok(det sista gäller bara killar)ska slåss om att passera maktens(=arroganta dörrvakters)granskande nålsöga.

När jag åker genom stan en sen kväll, så ser jag dessa köer överallt, lydigt som i gamla Sovjet står de där, ungdomarna. Inemellan sveper nån med högburet huvud galant bara förbi hela kön, och släpps nådigt igenom med en ögonbrynslyftning från vakterna. Som givetvis aldrig blir imponerade av nån annan än sig själv.

Att de är unga är självklart, ingen vuxen människa skulle finna sig i att bemötas så exkluderande. Därför ser man aldrig en människa över trettio i Stockholms kvällsliv. Skulle nån myndig lantis av misstag infinna sig för en bit mat, så fryser blickar ut dem tills de faller döda ner som små blöta oönskade fläckar i asfalten.
Ändå är det ofattbart.
Timme efter timme i blåst, snöstorm och kyla, på sylvassa klackar, nylagd pan-cake, påklistrade fransar och miniminikjolar.

Jag tänker på andra svenska köer, vi är ju för sjuttsingen världsberömda för vår kömoral, ingen jävel släpps över bron. Svenskt prydligt inrättade kömedlemmar är beredda att slita den, som vågar närma sig den osynliga gränsen, i småbitar OM den skulle passera med ens spetsen på en myggjagare.
Märkligt är det hursomhelst, och dessutom döds-ute.
Ingen i hela världen köar på krogar längre, om man får tro Mona Masri:
-"Som ni förstår skulle detta nonsens aldrig funka i Malmö."

Och det har hon helt himla rätt i.
I Malmö öppnar man krogdörrar med bomber och pickadoller om man nekas enré.
Mona Masris slutkläm är dock fullkomligt spot on:
-"År 2011 är det inte längre coolt att stänga ute folk, det påminner för mycket om det politiska klimatet."

Total förvirring. Det grekiska dramat fortsätter.


Valet för grekerna verkar stå mellan demokratin och finansmarknaden.

torsdag 3 november 2011

Vilken ömkansvärd samling.






Var stolt Jimmie Åkesson, över att slippa beblanda dig med dem på Nobelmiddagen.
Det är bara min fina uppfostran som förbjuder mig att berätta vad jag tycker om människor med fobisk beröringsskräck.

Tyvärr går det inte att kommentera på Newsmill om just den här artikeln.




- "Ingen rättssäkerhet för afrosvenskar efter ”slavaktionen” i Lund
Beslutet att inte väcka åtal mot studenterna bakom "slavauktionen" på Lunds universitet avslöjar att i Sverige existerar skydd mot rasism bara genom en falsk självbild av tolerans och öppenhet."

Det skriver Jallow Momodou och Kitimbwa Sabuni från Afrosvenskarnas Riksförbund, Mariam Osman Sherifay, Centrum Mot Rasism, Thabo Muso, Fd juriststudent vid Lunds universitet samt Barakat Ghebrhawariat från Förorternas riksdag, på Newsmill idag.

Ni som är så fantastiska, orasistiska, toleranta och öppna, varför börjar ni med ett grovt generaliserande och smutsigt påhopp på oss alla svenskar som rasistiska, falska, intoleranta och instängda?
Och varför tillåts vi inte föra dialog med er på Newsmill?
Då skulle jag ha velat berätta för er att jag tycker ni är helt ute i skogen med ert överfall på mig, mina landsmän och mitt land.
Jag är född i Sverige, har levt här förutom några år som emigrant i USA, och mer solidariska, öppna, gästvänliga och toleranta människor lär ni inte hitta någon annanstans på detta klot.

Ni är ju här, hur kommer det sig? Valde ni själv, och varför just Sverige?
Menar ni att inte förrän ni kom hit, så upptäckte ni vilka ynkligt intoleranta rasister vi svenskar är under ytan? Hur står ni då ut? Varför väljer ni inte ett "bättre" land med finare människor att leva era liv i, det måste väl vara ett skäl viktigare än nåt annat, att fly undan rasism?

Ni talar om FNs stadgar i samma andetag som "nidbilder" på kinesiskt godis, spex med målade svarta ansikten, kakor som är döpta efter ett ord som vi lärde oss för längesen, och en rolig fras för att inte ha alla knivar i lådan.
Det är genant, mycket genant, att ni här i detta fria öppna land sitter och ojar er över och gnäller om saker som inte överhuvudtaget har något syfte att såra eller vara fientliga.
Som att gnälla över en liten finne på näsan, när andra genomlider livshotande cancer.

I Sydafrikas apartheid hade inga färgade rösträtt, segregationen sträckte sig allt ifrån parkeringsplatser och parkbänkar till arbetsplatser och sjukhus. Stora skyltar angav vilken ras ett visst område var avsett för. Den som bröt emot segregationslagarna kunde få hårda straff. Immorality Act kriminaliserade sexuellt umgänge över rasgränserna. Alla arbetsplatser och anställningar var segregerade; alla höga poster och statliga arbeten var reserverade för vita medan de arbeten som ansågs opassande för vita var ofta reserverade för svarta.
Och här har ni mage att komma till vårt land och trampa på och förlöjliga upplevelser av blodig förintelse, förnedring och vidöppet rashat, som alldeles för många människor i generationer tvingats offra sina liv för!

Det finns klassiska teatrar med målade ansikten, det finns finska pinnar, det finns clowner med ansikten målade med vitt, det finns massor med skämt om norrmän och polacker, det finns snåla skottar, dryga skåningar, ja, hur många exempel på det som ni kallar intolerans, rasism och slutenhet.
Men som jag kan le storsint åt, för om jag inte gör det, utan håller på med ömhudat nonsens som ni gör, då blir det mycket, mycket svårt att leva tillsammans var det än må vara.
Det värsta av allt är att ni riskerar att förlöjligar hela denna livsviktiga fråga om allas lika värde, så den befarar att drunkna i era fånerier.

Får jag be om en liten smula distans, överseende och storsinthet.

LAS blir LBSL. (=Lydig Billig Stannar Längst)


På TV ser jag en företrädare för Svenskt Näringsliv, som sitter med munnen full av vackra ord, det rinner len doftande blomsirap i mungiporna. Ögonen ler vänligt.
Vad han säger:
Slopa LAS, vi närmar oss nu ett gemensamt beslut med arbetstagarorganisationerna. Turordningsreglerna i LAS gagnar inte någon, företagen måste kunna få behålla kompetensen i företaget.
Och.
"Det är den enskilde arbetstagarens situation och kompetens som är avgörande för framgång."
Den enskildes situation.
Javisst är det så.

Inslaget efteråt handlar om anställda med förvrängda röster, som inte vågar berätta när företaget bryter lagen och missköter sig.

Sanning och Konsekvens.


svd

Skaffa dig ett liv. Ett underbart och fantastiskt liv.



Studier visar att om du ser till att födas i ett kärleksfullt familj i ett rikt land, har en harmonisk skoltid med de bästa studieresultaten, hög status, många toppenkamrater, och sen blir chef i yrkeslivet, då kommer du inte att bli lika krasslig och sjuk som dom andra.
Akta dig speciellt för djupa andliga och psykoligiska bryderier, ty psykologer och präster mår allra sämst.

Enkelt.

DN

Ebb i Malmös kassa.


I Malmö har en oenig kommunstyrelse beslutat att ta 260 miljoner kronor från det egna kapitalet för att "betala" för minskade skatteintäkter och statsbidrag.

Men den borgerliga oppositionen, som reserverade sig mot beslutet, menar att det vore bättre att redan nu skjuta på en del nya projekt, till en kostnad för en 70, 80 miljoner kronor.
Till exempel genuspedagogik, gröna trädgårdar, projekt i områdesprogrammen, metodutveckling och olika handlingsplaner.

Men majoriteten anser inte att det ska skäras i utgifterna.

Nä varför prioritera. När man kan göra allt.
Och skattepengar tar ju aldrig slut.

Sydsvenskan

Nån som sett Greklands premiärminister idag?


Är ni inne eller ute greker, undrar tysken och fransmannen.
- Men känn ingen press, Papandreou ;­-)


Egentligen - vad inbillade sig EUpolitikerna, hur kan ett land vara ett land utan sin egen valuta?

Göran Greider
svd
expressen aftonbladet DN sydsvenskan

onsdag 2 november 2011

"Bus i maidens mus"



Skandalen kring före detta IMF chefen Dominique Strauss-Kahn ska bli porrfilm, som ska produceras av företaget My porn production.

Politiker och makthavare idag är en oändlig inspirationskälla till kalkonrullar.

Metro

Den här mannen är grekisk minister och heter Kostas Skandalidis .


Och det är en ren slump.

Det är inte bara jag,


jordgubbarna ääääääälskar också den varma hösten!
Ewa Johansson, Luleå, har odlat jordgubbar i 40 år men aldrig varit med om att kunna äta i allhelgonahelgen.

Nu sitter jag bara här och undrar när löpen ska skriva svarta rubriker om västkusteffekten.
Eller vad det nu hette.

nsd

Livsfarligt spel.





Iran är det största hotet mot världsfreden, och Israel provsköt därför på onsdagen en ny robot. Israels premiärminister Benjamin Netanyahu och försvarsminister Ehud Barak försöker samla stöd i regeringen för att kunna anfalla Iran.
GP

Porta svenska män!


Det ena efter det andra svenska badhuset inför segregerade badtider, efter påtryckningar från islamismen.

Stockholms stad har frågat kvinnor i Tensta och Skärholmen varför de inte vill ha våra svenska jämställde badhus.
De flesta hade flera skäl, men det är ju ingen tvekan om vad som styr kvinnorna:

"Får ej bada med män p.g.a. Koranen, 99%
Det är skönt, avslappnat, lugnt och fritt med bara kvinnor, 49%
För hälsans skull, 40%
Det är roligt, 26%"

Svenska män, res er, känn er kränkta, anmäl till DO.
Nu.

Idag ska vi hylla


världens mest bortglömda kroppsdel.
Hjärnan är en fantastisk, oslagbar, liten grej.
Låt den jobba lite i bakgrunden, och sen bara "plopp", och du vaknar med ordet som du sökte i måndagskväll i munnen. Packat och klart.
alla har fått en. Många vet inte om att de har en.

Mer än nånsin behöver mänskligheten reclaima sitt största underverk.

Kollaps.


Politikerna kör över det grekiska folket igen.
Fast den här gången frågar politikerna folket om det är OK.

DN
DN svd

Ord och inga politiska idiotvisor.


Europas modigaste man, Nigel Farrel, varför lyssnade ingen på honom?

tisdag 1 november 2011

Våldsamt skrattanfall i TV-soffan.



SVT:s Rapport ikväll, satt för mig själv.
Och var absolut inte beredd på inslaget med de ensamkommande flyktingbarnen......!

Aj, aj, aj, aj min mage, hoho-hohoho.
Och de skojade inte ens.
Myndighetskvinnan från Malmö var yngre än "barnen", och ja......nä.....det går inte att beskriva...... det måste ses....när hon på fullt allvar kommenterade filminslaget med männen, som hon och reportern av nån kufisk anledning, envisas med att kalla för "barn".
Bisarr-teve.

Tips på färdmedel som passar muslimer bättre i tiden.



När konduktören kom hade mannen som är muslim precis inlett sin bön och kunde därför inte visa biljetten. Konduktören och dennes kollega reagerade med att tillkalla polis som mötte upp vid Flemingsbergs station där mannen fick kliva av tåget.
DO är givetvis varskott.
-"Vid anmodan skall visa upp giltig biljett uppvisas."


K-Kuriren

Ehhhh?


Från och med i dag, den 1 november, får sydsvenskar betala mer för sin tända lampa än stockholmare och norrlänningar. Den dyrare elen beror på att efterfrågan på el här är större än tillgången.


HD skanskan sydsvenskan

Vaddå? Är grabbsen chickens, eller...?


Med ett foto på en ung man, med texten "kärring" skriven tvärs över nyllet, ville den skattefinansierade reklamkampanjen pekade ut unga män som använder dubbdäck som ”kärringar”. Syftet var att få invånarna i Jönköping att välja odubbade vinterdäck i stället för dubbade, bakom kampanjen stod kommunen.
Nu har kampanjen anmälts till DO.
Givetvis.
In the year of 2011, 2011,

Resume

Professer Ulväng, är han packad?


Madeleine Leijonhufvud och Suzanne Wennberg, professorer i straffrätt, kritiserade igår HD för en ny prejudicerande dom. De menar att domen visar att man kan slippa straff om man säger att man var berusad.
Men kritiken får nu mothugg från Magnus Ulväng, även han professor i straffrätt. Leijonhufvud och Weenberg har formulerat sig "skevt", han tycker att de överdriver problemen.
– "I majoriteten av alla fall där folk är packade har de uppsåt." säger Ulväng.
Då ska fyllisarna de straffas.
Om fyllisarna inte har uppsåt ska de frias.
Eeeeeehhhhh....Det handlar alltså om uppsåt.
Jamen, då så.
Det är ju solkart, glasklart, helt och hållet uppenbart, och väldigt rättssäkert professor Ulväng, när fyllisar har det ena eller det andra.

Det enda som ursäktar Ulvängs kvasisvammel, är om han är packad och utan uppsåt.
Det måste då ses som en förmildrande omständighet för skrivandet av denna artikeln.

DN
SvD

Don't patronize me, SVT!


SVT´s nyheter sänder nu dagligen en serie om migrationen i Sverige och världen.

Jag sitter där efter middagen, belåten, nöjd, med en kopp kaffe och ett saftigt vackert äpple i prydliga skivor, levande ljus på bordet.
Jag sätter på nyheterna på TVn.
Jag är vuxen, klok, en hyfsat bra människa med egna tankar, egna idéer, egna uppfattningar grundade på livsvisdom och erfarenheter.
Då kommer SVT med sin specialare.
Som vill få mig att se världen som de ser den.
Jag känner irritation till att börja med - är för vuxen att serveras andras sanningar och förväntas svälja.
-"Det är fint med invandring, arbetskraftsinvandring, utan den skulle vi svenskar vara ett skämt till och med i Grekland."
Jag ser bilder från en läkarmottagning där läkaren stolt bröstar upp sig och säger, har har vi inga svenskar som arbetar, bara en tyska därborta.

Jag känner ilskan, någon klappar mig på huvudet, och vill få mig att tro att dessa fantastiska arbetssamma människor i yrkesgrupper som vi behöver, för "vår åldrande befolkning", är representativ för "invandrare" i Sverige.
I wish.
Och om jag inte köper bilden av Sörgården, ja, då är det jag som är dum.
Jag behöver spy.
Och jag byter kanal.

-"Om Grekland röstar nej måste de sparkas ut ur EMU!"


Säger Caroline Szyber (KD).
Sparkas (?) ut.
Här läggs inga fingrar emellan.
Ut med packet.

SVT

Inblick i dagens vardags-Grekland.



En familj på Rhodos beställde taxi från restaurangen till hotellet. När taxin anlände såg familjen att taxin var för liten för att få plats med barnvagn och hela familjen.
Så de avböjde och tänkte fixa ny taxi.
Då bröt taxichauffören fullständigt ihop, grät, slet sig i håret, vädjade - han hade två barn och fru att försörja - han hotade, han bönade, han rasade.
I sin förtvivlan över en missad körning.

Folkomröstning om sparpaketet i Grekland?
Va........ska människorna få rösta......så odemokratiskt........

Jag hoppas, hoppas, hoppas grekerna röstar nej, går ur EU och eurosamarbetet, och börjar om från början.
Om folken hade tillåtits rösta innan EUanslutningen, hade EU aldrig hänt.
De två länderna som fick rösta, röstade nej. Då sa EUeliten, inga fler folkomröstningar.
Sen kunde de köpta politikerna göra som de ville.

Resultatet ser vi i Europa av idag, världens sorgliga föredetting.

Jag är besviken SVT, mycket, mycket besviken.


Nu är det klart att skådespelerskan Helena Bergström, artisten Sarah Dawn Finer och ant-israel- bloggaren och palestiniern, Ana Gina ska leda, Melodifestivalen, Sveriges största underhållningsprogram 2012.
Tre kvinnor.
Bra.
Gubbvälde fel.
Gummvälde rätt.
En medelålders smal blondin, en kraftig rödlätt och en ung svarthårig invandrare.
Bra.
Men.
- Ingen slöja?????
???????????????????????????????????????
Vad menas SVT?
Trots alla överansträngningar, når ni inte ända in i PK-kaklet.

Björn har dock det bästa förslaget på programledare.
En talang ut över det vanliga, en given estradör, en super-natural i underhållningsvärlden - :
-"Juholt!"


SVT
GP

God dag min fru, God dag min fru, ni lillen har i famnen....

måndag 31 oktober 2011

Kaninerna och getterna ligger i lä.


Världens befolkning överstiger nu 7 biljoner, men Ziona, patriarken i världens kanske största familj är inte bekymrad. Ziona has 39 fruar, 86 barn and 35 barn-barn, han ville egentligen inte gifta sig, men det är Gud som bestämt så.

Han kanske borde skaffa sig en annan hobby.

Det är nåt mystiskt med språkrören.



I en artikel på gårdagens DN Debatt bjöd ledningen för MP in till ett gigantiskt, landsomfattande och öppet rådslag som ska utforma partiets framtida politik.
Målet är att ”250.000 människor” ska delta, med exakthet hävdas att ”23.000 stockholmare, 7.700 västmanlänningar, 3.500 hälsingar och 45 Vittsjöbor” ska bjudas in inför valet 2014.
Planerna på ett jättelikt rådslag kan också tolkas som ett ambitiöst demokratiskt experiment.
Inga dåliga ambitioner, lycka till.
Men.
Min kvinnliga intuition sänder orosmoln.
Eriksson och Wetterstrand, de var en duo, ett par, visserligen omaka, men det fanns en tydlig gemenskap.
Romson och Fridolin.
Nån som sett dem ihop?
På samma bild?
I gott samspråk?
I gemensamt utspel?

Jag anar ugglor i mossen.
En traditionalist-aggrobitch som vill köra hela racet själv - och en kreativ vildhjärna som vurmar för nya politiska utmaningar och kollektiva lösningar.
Sanna mina ord.


DN

Knarkare är vi allihopa. Utom några.


SvD: "Läkemedelsindustrin hävdar att man kan bli beroende av godis och skräpmat." Att socker och fett är som knark.
Diskussionen har lockat till livlig debatt.
Allt från "dagens påstående är rena skämtet", "stackars små möss", "vad som behövs är ett totalitärt samhälle där ingen kommer undan" till "socker ÄR en drog (definierat som psykoaktiv substans). Precis som choklad och koffein. Alla droger är inte av samma kaliber som heroin..."
Vad ska jag säga.

Hur många av oss har velat, bara MÅSTE ha, kan inte låta bli en kaka, chokladbit, eller ett chips till. Bara, en till. Eller två till...!
Och hur många av oss har kunnat ge precis vad som helst för en morot till?

Politikernas signaler gör Sverige till ett skurksamhälle.


I Sverige står politikerna och himlar saligt med ögonen:
-"Välkomna till oss alla stackare, vi ska ta hand om er, bära er i våra skattebetungade händer, och försörja er så ni kan leva i gräddfilen utan att lyfta ett finger i resten av ert liv!"

Bara härvorna med alla, eller helst deras små barn, som "jobbar" på försäkringskassan, och med diverse assistansservice är astronomiska - svindlande!

Och så blir politikerna upprörda över att krogarna fifflar med gamla kvitton. Och att svarta pengar är i omlopp.

Som man bäddar får man ligga.


vgnt

Idiotpolitikerna har sabbat Europa, och hela vår framtid.



Rapport igår såg jag ett inslag som skakade mig in i märgen, "FN varnar för oroligheter i euro-länder. Eurokrisen: Risk för rashat."

Frågan gnager och gnager och gnager.
I hela världen är etniska konflikter ett livsfarligt hot mot fred och demokrati - huuuuuur i hela friden tänkte EU-politikerna??
-"Vi bjuder in människor med olika etnicitet från hela världen till Europa, och försörjer dem tills pengarna tar slut.
Och så ser vi vad som händer?!???"

Och så sitter det en überfjollspolitiker i Sverige och sjunger saliga visor med en from bedjan om att vi ska bli 40 miljoner i vårt land.
Som hatar varandra.

"Rasistattack skakar elitserien".



Hjälp.
PANIK.
"Rasist" "attack", huuuu.
"Skakar hela elitserien", bevare mig.
Hur många dog i denna skakande rasistattack?

Faktiska händelsen:
HV71-backen Daniel Rahimi är besviken på attityden i elitseriehockeyn. Mot Färjestad i lördags blev han kallad jävla zigenare av Färjestads Martin Sevc.
Nu kan rasistpåhoppet resultera i en polisanmälan.
- Det är mycket prat om bristen på respekt och att undvika tacklingar mot huvudet, men det här är värre, säger Rahimi som talar ut om det hela hockeysverige pratar om i helgen.
"Jävla zigenare", värre än en tackling mot huvudet....?

men vänta, vänta nu.
Är det inte en rough machoidrott som hockey vi talar om?
Där känslorna svallar hett och intensivt, högerkroken hänger i luften, handskarna slängs och "morsor ska knullas", speciellt "i röven".........
Förflugna vidriga, fula ord, som jag hoppas ingen menar innerst inne.
Men.
Såvida inte "jävla blindstyre", som hånar och kränker alla blinda, och "jävla idiot" som hånar och kränker alla förståndshandikappade väcker samma bestörtning och polisanmäls.
Så tycker jag att Rahimi ska börja dansa balett.

nytt24 SVT j-nytt

söndag 30 oktober 2011

Sverige, Sverige fosterland.


Flickan, vars pappa berövat henne livet genom att tvinga henne spela psyksjuk i elva år - för vinnings skull, blir återbetalningsskyldig av miljonerna– inte pappan.
När Försäkringskassan gör ett återkrav riktas det nämligen mot den person som blivit vårdad, oavsett om det är ett barn eller en vuxen.
– Det är barnet som har fått rätten till ersättning och det är barnet som man måste kräva tillbaka det ifrån.

En annan nioårig flicka i Halland, vars pappa misstänktes för att ha fuskat till sig pengar, har krävts på över 600 000 kronor.

BO - ge dig inte!!