tisdag 1 november 2011

Våldsamt skrattanfall i TV-soffan.



SVT:s Rapport ikväll, satt för mig själv.
Och var absolut inte beredd på inslaget med de ensamkommande flyktingbarnen......!

Aj, aj, aj, aj min mage, hoho-hohoho.
Och de skojade inte ens.
Myndighetskvinnan från Malmö var yngre än "barnen", och ja......nä.....det går inte att beskriva...... det måste ses....när hon på fullt allvar kommenterade filminslaget med männen, som hon och reportern av nån kufisk anledning, envisas med att kalla för "barn".
Bisarr-teve.

9 kommentarer:

  1. Indoktrinerings-TV, som jag tidigare sagt!
    Det visar bara vilka idioter som styr inom vårt licensbetalade (skattefinansierade) Svt.

    Men det kommer säkert att bli värre innan det blir bättre. Tyvärr, i dagsläget fattar dom inte själva hur korkade dom är.

    Kalleman

    SvaraRadera
  2. Jamen detta slog alla rekord. Jag tänker, vilket är värst att de själva faktiskt är så hjärntvättade att de tror på sin egen sanning. Eller att de VET och SER, men försöker hjärntvätta hela folket?

    SVT är ett djupt svart hål under Eva Hamilton.

    SvaraRadera
  3. Carina, tyvärr är det så att de vet och de ser. De läser i tidningar, de läser bloggar. Och när de gäller tidningar obbar de för samma sak. Dock förstår jag inte deras agenda, mer än att de i någon sorts masspsykos med övriga media, att aldrig... ALDRIG nedlåta sig att ens i någon mening få det att låta som att SD, kanske har rätt i någon fråga, inte ens lite grann rätt.
    De törs avvika från denna agenda, de vet vad som kommer i form av utfrysning, hetsjakt och även misshandel(i bästa fall) om de inte håller lögnen som sanning....

    SvaraRadera
  4. Rysning och nordkoreafeeling.

    SvaraRadera
  5. Ja detta har nu utvecklats till en riktig fars!
    Tala om Kejsarens nya kläder.
    Detta är personer som har sin utkomst i flyktingindustrin och de är så desperata att behålla sin inkomstkälla ,så de ljuger och förnedrar sig själva,till varje pris.
    Detta inslag var i ordets verkliga mening,riktigt äcklig flyktingporr.
    De såg välmående ut dessa två män som förevisades och man kunde uppskatta deras ålder mellan 20-30 år.
    Så ser man då på text-tv att i vissa kommuner får våra ,sjuka seniorer som arbetat och betalat skatt,sova på golvet eftersom det inte finns pengar till sängar.40% av dem får komma ut varje dag en stund,några en gång i veckan,många aldrig!
    Orsak-verkan?
    Oh,Sverige,Du rika och generösa land!!!
    Katinka Glahd.

    SvaraRadera
  6. Vilket perspektiv Katinka, jag får lust att sätta mig ner och gråta.
    De ser det dessvärre inte som att de förnedrar sig själva. Snarare oss. Vilket tycks vara helt OK med de flesta av oss svenska ynkryggar.
    .

    SvaraRadera
  7. Carina:
    Tänk på blodtrycket och avväg vad du tittar på i den svenska STATS-TV´n...
    Svenska statsjournalister kan utlösa ett otal sjukdomar,därför nöjer jag mig med sport.Men även här kan man bli totalt nedslagen..Tänker på bl.a ett invandrarlag från Södertälje och deras fan`s,som visades i veckohelgen.
    Men även på en skiva som tydligen hängt upp sig,och upprepar ett jugoslaviskt namn oupphörligen...

    SvaraRadera
  8. DET VÄRSTA MED DET HELA ÄR ATT DE HÅLLER OSS FÖR IDIOTER.MEN DET ÄR NOG SNART SLUT MED DET.
    Nu skall kommunerna tvingas att ta emot dessa skäggiga unga män.detta står helt emot lagen om kommunalt självbestämmande.
    Kommunerna i morgon,våra bostäder står sedan på tur att med tvång expropieras till fördel för invadörerna som omhuldas av dessa folkförrädare som tjänar grova pengar på denna lukrativa industri som kallas för "Godhet"!
    År 2005 genmfördes trots folks protester en undersökning av svenska folket och deras bostadsförhållande men det har aldrig redovisats siffror från denna utredning.
    Mycket underligt efter en så stor apparat som måste ha kosta minst 50 miljoner att genomföra!
    Sanna mina ord,här ligger en hel kennel nergrävd.
    Vi kommer säkert med tiden att få se det rätta syftet med denna undersökning.
    Ni som sitter i stora hus med en elle två failjemedlemmar ,det gäller även lägenheter,sälj av nu och sätt er ute på landet i små tvårumshus.
    Ni kommer ändå att hamna där förr eller senare.Det gäller även Godhetsapostlarna som gjorde detta förräderi möjligt.Svinhugg går igen!!!
    Katinka Glahd.

    SvaraRadera
  9. Katinka, Landskrona är det bästa/sämsta exemplet på hur giriga polidioter såg guld och gröna skogar när de kunde "få" pengar av staten för att fylla tomma lägenheter med invandrare. Resutatet - det skamfyllda och skändliga för alla som bodde där i harmoni och stillhet, finns till allmän beskådan. en mänsklig tragedi.

    SvaraRadera