fredag 4 november 2011

Jag har inte repat mig ännu.


Efter Uppdrag Granskning häromkvällen, som berättade om ett föräldrapar som anklagades, misstänktes, fråntogs sina barn, och spärrades in för påhittade övergrepp på sina barn.
Den förlamande vanmakten och den isande skräcken inför hela detta absurda och förnuftsvidriga övergrepp från myndighetsgrotesco, mot hela familjen sitter i.
Gastkramningen vägrar lämna mig.

De upprörda och högröstade granskningarna i media nu efteråt lugnar mig inte alls.
SvD skriver en väldigt auktoritativ barnpsykolog 10 punkter, som ska vägleda (=skrämma slag på) föräldrar och mor/farföräldrar om var gränsen mellan barnpornografi och glada nakna bad- och semesterfotografier går.

Punkt 2. "– Det är viktigt att tänka på barnens kroppsliga integritet och lära barn att det finns privata delar som de bara får röra själva. Om föräldern behöver vidröra barnens privata delar så är det viktigt att berätta varför, säger Anna Norlén, enhetschef inom barn- och ungdomspsykiatrin."
Hon talar faktiskt om barns "privata delar som de bara får röra själv", och om jag ska "vidröra dessa" så måste jag berätta för det lilla barnet varför.
Vidröra?
Nudda, komma åt. Det är ju helt omöjligt att undgå i varma nära familjerelationer.

Svenska psykologer försexligar barns kroppsdelar på ett sjukt försåtligt och insinuerande sätt, när de begär att små barns skötare ska närma sig barns vissa kroppsdelar annorlunda än andra.
Det om något kommer att göra barn fokuserade på, och obehagligt medvetna om, en spänning och laddning, som de inte är mogna för att förstå.
När nyfikenheten kommer så besvarar man enkelt och naturligt.

Tvättning, badning, närhet och nakenhet är inget fult eller farligt.
Att tvätta ett öra, en fot eller en lite snopp är samma sak.
För oss som inte ser barn som sexualobjekt.
Utan som de naturligt, glada, fria och omedvetna barn de måste få vara.


Nyheter MSN

5 kommentarer:

  1. Det jag tycker är tragiskt är att svenskar som en gång var ett sexuaklliberalt folk tycks ha blivit så jävla trångsynta och moralistiska. Vi får inte längre ta bilder på våra nakna barn (vem har inte gjort det) och knappast nu längre ens byta blöjor utan att förklara varför man gör det. Och reklam där minsta naken hud skymtar är könsdiskriminerande... Och Evert Taubes "Flickan i Havanna" är kränkande eftersom den glorifierar prostitution... Hur har det kunnat gå så här? var spårade det ut?

    Ibland när jag är konspiratorisk ser jag ett samband med invandringen, men förmodligen är det i lika hög grad resultatet av allt för många rabiata feminister...

    Kram och trvlig helg/Christian

    SvaraRadera
  2. Just det där uttrycket "privata delar" ger vibbar av den förljugna sexualmoral som vi förr hånade USA för.
    Vi bäddar sängen, krattar banan och berder vägen för muslimsk könsapartheid.
    Är det en slump att dessa sexualneurotiska tongångar hörs just nu?
    Jag som var ung på 70-talet häpnar. Då fanns det vissa som drev den sexuella frigjordheten så långt att de tyckte att barnen kunde vara med i sängen när föräldrarna hade sex. Det gick väl inte hem i stugorna, men jag tror inte att de sociala myndigheterna hämtade Frances Westins (som jag har för mig att översteprästinnan hette) barn. Istället diskuterades det på allvar på DN;s kultursidor om barnporr skulle accepteras.

    SvaraRadera
  3. Mina barn var små för 40 år sedan. Vilken tur, vi kunde leva ett normalt familjeliv!!

    kkj

    SvaraRadera
  4. Vad lustigt att vi svenskar mer och mer ser tillbaka och är glada att vi hann leva då, innan BisarrlandetNoUno utvecklat sina allt kymigare drag. Märkt med mig själv att jag blir mer och mer som min mamma, och säger att jag inte passar in här längre.
    Kram och trevlig helg tillbaka, och tack för veckan!

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera