lördag 8 december 2012

IQ-befriat twitter trashar Darin.


Ikväll var det Darins kväll på Så mycket bättre, en ung man, en stor artist och en ännu större människa. Han är född i Sverige av två unga älskande flyktingar som kämpade sig hit, efter svåra strapatser, för att undkomma krig och förintelse.Här fann dom sin frihet, möjligheten att skapa sitt liv, ta vara på alla möjligheter - och titta vad de åstadkommit av sitt livs chans.Vilken mirakulös livshistoria.


Jag är stolt och tacksam för att vi i Sverige, då på 80-talet fortfarande hade en flyktingpolitik värd namnet. Som gav alla människor liv.

Inte massförvaring och livstidsförsörjning i evigt utanförskap. Darin och hans familj skulle aldrig drömma om att robba "svennar", våldta "svennehoror", lura av systemet på miljarder och bränna upp och kasta sten på allt vi byggt upp tillsammans.

hindfelt profileSå.

Den här hindfelt- twittraren har systemfel i hjärnan när han ger SD långfringret, för att Darin och hans familj har lyckats med precis allt det som SD vill med invandringen.


hindfelt :Darin:"Welcome to my hometown". Up yours SD #svpol

expressen aftonbladet

Jag protesterar mot Gardell som Årets svensk.


Det är rasistiskt och mångfaldshämmande  av Fokus att välja en medelålders förmögen vit etnisk svensk man.
Värdig vinnare är givetvis tunnelbanerånaren.
Årets svensk måste ju vara den som bäst beskriver den svenske mångkulturella mannen av idag, och hans gripande utsatthet.
Svenskar som han sätter dagligen Sveriges namn på kartan över hela världen, och är representativ för alliansens stolta pensionsräddare och berikare. Just denne Årets svensk har dessutom haft lite otur och inte fått tillhöra innanförskapets alla sexhundratusen som går till arbetet varje dag. Men observera, det är inte hans fel.
Så han om någon är värd den hedrande utmärkelsen.

Lucka 8


 -Voff, det här är min julstämningsfavvo, vassegoda!

Natalia Kazmierska försöker ge sken av att bedriva journalistik.

Den vulgära loser-artikeln börjar bra med en kvinnlig väljare som röstar på SD i protest mot fega sjuenighetspolitikler. Det kan man ju känna igen sig i, och förstå.

Men sen lyser allt igenom, yada, yada, yada. Denna låtsasobjektivitet är bara är täckmantel för att föra fram samma Helinmantra som varenda slätstruken aftonspånare plitat sig röda av de senaste åren.
Natalia kan ju inte riktigt dölja hur korkad hon tycker att SD-väljaren är när hon påstår att den representative SD-tokkärringen är rädd för muslimer för att hon "sett ett TV-program med moskéer".
De farliga, läskiga brottslingar som Borlänge har haft har alla självklart varit "födda i trakten".
De snälla, goda och harmlösa invandrare som finns är det mycket, mycket synd om för de blåsta, ondsinta och hatiska ursprungssvenskarna spottar på dem, rycker i deras kläder i köpcentrumen, kastar grus och jagar med järnrör(javisst!) och gapar sig hesa att "dom jälva negerna ska åka hem!".

SD-dårens man vill inte erkänna att han som alla andra etniska svenskar är född rasist och främlingsfientlig, men då kryper smygrasismen fram när frun beslår honom med den allmänt kända svenska fördomen att "det är han som tycker att de inte ska handla mer på ICA för att det luktar konstigt där."

Natalia Kazmierska har med denna simpla, nordkoreanska och pinsamt lätt avslöjade propagandajournalistik gjort sig omöjlig att nånsin bli betrodd igen.

Ute gnistrar snön solen bländar, alldeles vindstilla,

som gjort för lång-långpromenad med Zäta, när Björn och Zudden är ute och jagar rådjur. 
Här kommer dagens gissa tre gånger:
Var i dessa skor befann sig sockorna redan efter 5 min??????
Just det. Hopkrullade som 24 prinskorvar just under tårna.
Stannar man, sätter sig i en driva, platsar hunden, knyter upp skorna med eller utan vantar, tar fram sin nästan nakna fot, drar på sockorna, snörar skorna med eller utan vantar, och går 5 min tills samma sak igen?
Nää.
Man biter ihop.

fredag 7 december 2012

Varför, statsminister Reinfeldt,

 begraver alliansen inte bara alla etniska svenskar över 67 år levande. 

Det vore humanare. 

NSD 

Ingen messar med Jonas Gardell - vet hut!!


 Censurera La Gardell på Fejan?!?
Hur vågar nån!?!!
Vet dom inte vem han är?!?!??





expressen

Svensk utmärker sig i världen igen.

Taekwondosporten har drabbats av en megaskandal.Sverigeettan Milad Ashna kommer att polisanmälas för misshandel efter att ha vansinnessparkat ned motståndaren Flemming Nielsen, med en hoppspark i ryggen under ett spelavbrott i deras kvartsfinal på SM. 

Fleming Nielsen– Det kändes som allt krossades i kroppen.

Den chockade domaren säger:
-Jag har varit aktiv domare i 17 år och jag har aldrig sett något liknande.

Vaddå!?!

Ashna kunde  ju inte veta att det var spelavbrott när Fleming trillade så kraftigt mot hans fot. Det kunde lika gärna  varit en svensk som gjorde samma sak. Alla invandrare är inte kriminella. Det är väldigt intolerant och främlingsfientligt att utnyttja denna tragiska händelse som valfläsk till SD, opixlat och med namn också. FACKELTÅÅG!!!


Grattis till en älskad 70-åring.

Världens mest sålda julskiva, med 50 miljoner sålda ex. Gissa tre gånger!

Jag hatar att säga: vad var det jag sa!



 




svd

Lucka 7.


 I år känner jag att nån annan får städa, skura, pynta, laga julmaten och baka......




Mursi och Waberi, om Gud vill.


President Mohamed Mursi läspar lite, och har en anings skelning på ena ögat, vilket gör att han fånigt nog känns "ofarlig", han brummar lite som en nallebjörn och talar vackra ord med len röst.
Den nye Presidenten lovade i sitt invigningstal den 1a juni på Kairos Universitet att Egypten aldrig mer skulle vända tillbaka till förtryckets despotiska tider och tyranni, utan lovade alla egyptier en klar och framgånsrik framtid.” 

Det nya Egypten kommer att få bevittna en president som arbetar för landet, och är landets och folkets tjänare. Det är mitt främsta uppdrag.


Jag respekterar domarkåren och den lagstiftande församling, och jag kommer att arbeta för att bevara dess oberoende och från presidentens makt. Vi kommer alla tillsammans att gå hand i hand. Vi kommer aldrig mer att backa bakåt.”

Ja. Vi vet ju alla vad den muslimske ledaren sa. Då. Och vad han egentligen menade,

I Sverige har vi den muslimske moderate riksdagsmannen 
Abdirizak Waberi. Gemensamt med andra muslimer tycks han ha en inre agenda och en yttre, Det han säger från hjärtat i en intervju är inte det han menar.

De två tomtenissarna Tomas Tobé, vice gruppledare för Moderaternas riksdagsgrupp
Cecilia Magnusson, Riksdagsledamot och förbundsordförande för Moderaterna i Göteborgs stad har gått på hela nallebjörnsgrejen och stormar till försvar för den  tillrättalagd versionen, som lyder så här vacker:

”Jag är svensk och dessutom är jag troende muslim. Jag är en varm anhängare av de mänskliga fri- och rättigheterna. Jag är för jämställdhet mellan könen, då är man vare sig överordnad eller underordnad. Svensk lagstiftning bygger på den principen där även homosexuella ska ha samma fri- och rättigheter som andra och det tycker jag är bra. Jag är ledsen att jag missförståtts och får i fortsättningen vara mycket tydligare.”

Precis som Mursi!


torsdag 6 december 2012

Hamilton, SVT: Nazist och rasist är okej.


Eva Hamilton tycker att Sverige kan stå ut med att en nazist och en rasist leder svenska mello-festivalen. Bara för att dom är unga och dumma. Men hon är riktigt förbannad.
Bara så vi vet det allihopa.

"Lex Hamilton". En regel för mångkulturella och en annan för ursprungsbefolkningen. En regel för unga och en annan för gamla.








Är världen full av ledande sadistiska småjävlar?








daily news

Lätt som en plätt.





Swedish burnball.







Om man flyr det överjävliga kriget, hur kan det vara viktigt att sex barn får eget rum?

Pappan i familjen som kom till norska asylmotagningen i morse, löpte amok, kastade saker och spottade på personalen efter att barnen nekats var sitt rum. 

Situationen lugnade sig faktiskt när polisen kom.

De här återkommande situationerna på asylboendena väcker så mycket frågor. Jag försöker sätta mig in i det omöjliga, att känna hur en flyende familj känner sig. Jag tänker att jag skulle falla ner i djup tacksamhet, samla alla i familjen i famnen, gråta, andas ut, jubla över att slippa oroa mig för nästa attack och för att överleva. 

Hur tänker dom? Vad har dom givits för förväntningar? Vad har utlovats? Har någon berättat om våra länder, vår kultur och att platsen de kommer till är en plats där andra är beredda att betala för att ge skydd, överlevnad och framtid. Att pengarna inte trillar ner från himlen, utan är ett bevis på mänsklig och varm solidaritet, som man nu själv förväntas bli en del av.Om man kommer med hatisk och aggressiv attityd, och bemöter nya fristaden med att slåss, spotta och förnedra de hjälpande människorna, vad krävs då, och hur lång tid kommer det att ta tills man börjar fungera väl i ett civiliserat samhälle.

Och hur tänker alla dom korrekta, som aldrig aldrig ifrågasätter? Att allting löser sig bra för alla i samhället om vi bara är snällare och ger mer?

 TV2

Vansinnigt humoristisk Oisin Cantwell om statsministerns omskrivna prostitutionsbesök.



Cantwell:

- "Detta konspiratoriska trams är ointressant i alla andra bemärkelser än att det erbjuder en utmärkt möjlighet att förklara skillnaden på journalistik som tar ansvar och löst skvaller." 

 Säger den blaska som i veckan sålde slibbiga lösnummer med att blåljuga om ett foto på Jimmie Åkesson iklädd blont löshår, ätande ett populärt choklad.

"Alla som röstar på SD är rasister som lever under cover på nätet."


Ja med åsiktsfascisten Emanuel Karlstens bristande logik och svaga analysförmåga är det definitivt så.


Fast.

Vi andra vet ju bättre.


Det är en så simpel retorik att den normalfriske borde förstå att den omöjligt kan vara sann. Men i en digital ekokammare av korrekta jasägare förvandlas det till en mytisk sanning så vass att andra inte vågar ta i den.

Ens med tång.


Lucka sex.


Gynnsamt läge för att göra snöänglar. Av olika modeller....

Tornedalingen och jag.



I min personlighet ligger spontaniteten, eller impulsiviteten som en del skulle föredra, evigt latent. Lika lugn och eftertänksam som jag är när jag sitter här och skriver, lika fullkomligt hialöst happy-go-lucky, och steget före tanken kan jag vara.

Min kompis Tornedalingen är min motsats i allt. Lilla blonda, blåögda norrländskan har inte nånsin gått ut utanför dörren utan dubbel uppsättning av det mesta, inklusive paraply, halsduk, vantar, extra skor, regnkappa, hängslen och livrem. Talar gör hon bara när hon har nåt viktigt att säga.Det mesta tar därför extremt lång tid för henne, minns när vi var var i tjugoårsåldern, då hade jag mejkat mig, blåst håret, klätt mig och satt på musik medan hon målat en enda nagel.Nu bor hon ju däruppe med renarna i trädgården och älven porlande, så varför skulle hon skynd sig?
Efter sin cancer har hon dessvärre liemannen som ständigt sällskap, och till Stockholm kommer hon oftast nu bara för att kontrollera och röntga. Trots den mycket allvarliga orsaken till besöket, så måste vi ju ses, och jag har lärt mig av hennes förmåga att för stunden lägga eländet åt sidan.


I år hade Tornedalingen föreslagit att jag skulle hämta henne, vi skulle först gå till kyrkan för lunchmusik, sen på bästa veggokrogen i Stockholm, Ulriksdahls Slottsträdgård.Efter lunchkonserten satte vi oss i min lilla bil igen. Bilen var helt igenimmad, men jag satte varmluften på fullt ös och fick en liten springa till kikhål nertill på vindrutan, så jag  lutade mig dubbel framåt, och rullade sakta iväg, ivrigt berättande nåt som hänt sen sist.Tills Tornedalingen norrländskt sävligt avbröt mig: "Jag undrar om vi fortfarande är kvar i Sundbyberg?"

Jag stannade till, tittade först på henne, sen på rutorna som ingen människa kunde se igenom.

Och jag fattade.  

Ungefär samtidigt tittade vi på varandra och exploderade.  Bubblande av gapskratt, tårarna rinnande på kinderna, kippande efter luft ,utan möjlighet att få fram ett enda normalt ljud, satt vi bara där fastspända och tjöt. Bilen i skrattgung, och ingen av oss kunde sluta. När paroxysmen avmattades, så tittade vi på varandra igen, och började om från början.
Detta är förmodligen det som kallas för situationskomik. Men vaf, om man inte kan skratta åt sin egen dåraktighet, och de två olikheterna som ter sig så sällsynt orimliga, vad ska man då skratta åt.
Sikten är viktig i trafiken, och just därför bör vi, tvärtemot vad många tror, slå på ac´n på vintern. Då fungerar den som avfuktare när man kommer  in i bilen med blöta fuktiga kläder, och gör rutorna imfria mycket fortare.Allt detta har jag lärt mig idag.Det ska jag inte glömma.



onsdag 5 december 2012

Ni kommer inte att tro era ögon!!



Detta är en berättelse om intelligensen hos människans bästa vän, och djurtränare i Nya Zeeland som  på allvar försöker lära tre hundar att köra bil.


Jag har aldrig sett nåt liknande, och nog för att mina hundar är extraordinära och kloka, men lämnar över ratten till dem gör jag inte. Inte idag i alla fall i den här snöyran. 






-Woooops se upp för katten!

Muslimerna snor Jesus för att slippa sitt usla rykte.



Dom kontroversiella muslimska My-Peace-aktivisterna som ligger bakom $30,000 reklamkampanjerna om att Jesus i själva verket var en islamsk profet, har nu släppt ett TV-program för att visa världen att deras religion handlar om "fred" och "respekt".

Allt för att reparera sin religions image och usla rykte i Australien , speciellt efter septemberupploppen i centrala Sydney.
Avsikten är att inbilla australiensarna att de invandrade muslimerna är "som vem som helst" av dem - att "de älskar sina familjer, deltar i samhället och är stolta australiensare". Och att de bara vill "bygga broar" med sitt budskap om Jesus som muslim. 

Objection, tror jag mig höra många kristna hicka till. 

Mycket gärna västerländsk integration - men inte genom en rånad och fejkad make-over.


Svenskarna försvagar Syriens armé.

Iran/Ryssland stöder Syrien direkt, Mursi stöder Brödraskapet direkt. Turkiet/EU och USA stöder vissa av rebellerna och bistår med flyktingläger. Andra islamistiska fraktioner/svenskarna som slåss om vem som bestämmer, får vapen och hjälp från fundamentalister och extremister. Kurderna/PKK väntar i kulisserna på rätt tillfälle - dom vill inte ha hela Syrien, bara sin del av det.
Jordanien och Libanon väntar vid avgrunden.
Mursi följer utvecklingen med kikare. 

Detta bestialiska blodbad är långt ifrån över.

Vem är det, vem är det, vem ÄR det som röstar på SD?


I gårdagskvällens TV4-nyheter visades att en tredjedel av SD sägs vara LO-medlemmar.

Himmel und Pannkuchen!

Men, var det inte nyss dom "unga arbetslösa männen" som röstar på SD? Och sen"dom lågutbildade". Sen dom "och kränkta medelålders männen".
Enligt SCB:s väljarundersökning idag får SD 7.9 %, ojojojojoj. Och nu är det istället "utrikes födda män" och "utrikes födda kvinnor" som pekas ut, liksom väljarflykt från M, och väljarflykt från S.
Har jag förstått saken rätt så kan nya SD-väljare komma praktiskt taget precis varifrån som helst i Sverige, utom från våldsvänstern, rödvinsjournalisterna och den ädla överklass som ännu inte förstått eller ens märkt av mångkulturen i sin närmiljö. Det är lätt att vara storsint när bara andra drabbas.


Men, det här är ju viktiga saker.

Eftersom alla 7.9 procenten SDare brådskande måste utsättas för svensk "åsikts-korrigering". LO har redan en effektiv och beprövad "specialutbildning", och funkar inte den så blir det skam-och skuldbeläggning, därefter utfrysning, diskriminering och till slut uteslutning.

Så ska en slipsten dras i förtryckar-Sverige.




Sverige skapar oälskade och osedda människor med självskadebeteende.


På avdelningen Ugglan på förskolan Ängstugan i Spånga är det 34 små barn.

I Stockholm har man rekommenderat att det bara ska vara 18 barn i en förskolegrupp.
Men.

Shit happens.

När jag var liten var jag hemma med mamma. Jag var blyg, lite ängslig, rädd, och hade ett enormt behov av stillhet, trygghet och kärleksfull omsorg.
Om nån kommit på tanken att släpa iväg mig till dagis när jag var ett år, lämpa mig där bland 25- 30 andra barn som jag inte visste något om eller ens vad de hette, och 4-5 okända vuxna, så hade jag dött.


Det är fullkomligt onaturligt att i den åldern vistas 8 - 10 timmar ensam, ålande runt bland andra vilsna bortglömda, och försöka skaffa sig ett liv och en identitet.
Att varje sekund påtvingas umgänge, att ignoreras och pådyvlas kollektivet är illa nog, men saknaden efter ens mamma eller pappa och avvänjningen bort från dem är ren och skär grymhet.

Det som fick mig att sorgset misströsta och hopplöst förtvivla igår, var ändå mamman på ABC-nyheterna som berättade att hon upptäckt att hennes lilla flicka var överlycklig om hon snubblade eller gjorde sig illa.För då fick hon en kort sekund sitta i frökens knä och bli ompysslad.Slet hjärtat ur kroppen på mig.




svt svt

Lucka 5


Ett plus ett blir två plus två plus två blir en massa barn.



Sverige är nu tredje "bäst" på att föda barn i Europa, medan fransosernas antal spermier har minskat med en tredjedel. det visar en studie av 26 600 franska män.


Detta är inte första gången som forskning tyder på att antalet spermier hos europeiska män blir färre och färre.

Hmmmmm. Ju fler och högre bidrag tycks på nåt märkligt sätt påverka spermierna mycket positivt.

Metro jublar högt över hur fertila svenskorna plötsligt blivit!!
Bara sådär.Metro låtsas som om dom inte har en suuuusning varför.

Sannaste kommentaren idag:-"Tyvärr är sanningen den att svenskarna minskar i antal p.g.a ett lågt barnafödande. Cirka 1.5 barn/kvinna i genomsnitt om jag minns rätt. Det krävs ungefär 2.2 i genomsnitt/kvinna för att vi inte skall minska i antal. Vi minskar med nåt tiotusental varje år. Däremot föder invandrarna många barn och deras andel av befolkningen ökar både p.g.a högt födelsetal och en fortsatt massinvandring."


tisdag 4 december 2012

Hübinette försöker plocka upp sitt tappade ansikte från förra veckan.

Karin Matlådan Hübinette gör en fet räkmacka ikväll och bjuder in de trogna kamraterna Soran Bigtalk Ismael och - Jan One-eyed Helin!  Alla tre gillar verkligen lika.

  
 Fast.


Vem vill se när folk kliar varandra på ryggen??

förra veckan

Alla vet vem det är som hatar och vill förinta judar i Malmö och resten av världen.


Dags för nya påtvingade kännetecken i vårt land.

Hakkors på dörrarna tre nätter i rad, sopor kastade på ytterdörren och ett inbrott där flera judiska föremål stals. Två kvinnor som bott på det mångkulturella Rosengård i tolv år har utsatts för upprepade antisemitiska hatbrott. De säger att de har vant sig vid att kallas"judehora", "judesvin", men ser att fientligheten bara växer.– Antisemitismen har eskalerat här år efter år.

Sveriges makthavare och Malmös kommunpolitiker tar mångkulturien till nästa nivå.

Och jag hatar dem.

                                                                                                

Uppfostringspoliser på franska tåg.


Nu får det vara nock med ouppfostrade tågresenärer som inte hälsar eller tackar, som använder grovt ohyfsat språk, är respektlösa, ägnar sig åt våld, vandalism och samlag, eller förspel till samlag i vårt gemensamma kollektiva resande. De specialutbildade konflikt-specialistpoliserna kommer att kunna bötfälla de som missköter sig på tågen.


Cirkeln är snart sluten, fler och fler inser att vi måste tillbaka till det ljuva och uthärdliga livet före mångkulturen, och zero acceptans för antisocialt beteende.


Det här vore en utmärkt idé för Sverige också.
Bara det att vi alla vet att svensk polis antingen står med hastighetskameror på vägarna eller sitter på stationen och fyller i formulär.
Själva idén att gå ut bland folket och stämma i bäcken och förhindra brott är lite av en ren och skär fantasi.




.

Hyr en valp för $15 i timmen – eller i två timmar för $25.


Jenna Miller en student i Utah har gjort big business på att sex dagar i veckan hyra ut små mjuka helt bedårande gosevalpar timvis. På den sjunde dagen, söndagarna ,får de vila sig.


- Många stressade studenter behöver en liten valp, men har inte själv möjlighet 

att ta hand om dem i sina hem eller lägenheter, säger Miller, 
som får valparna från familjer som impulsshoppat dem, 
och sen inte kan ha kvar dem.

Hmmmmm. Me no like.

Om man nån gång själv har hyrt ut nånting till okända, 

 videofilmer, böcker, bilar eller rum, 
så vet man att det ibland görs bizzarra saker av de som hyr med det dom hyr. 
 Små valpar behöver konnekta med sina ägare och få känna sig älskade, omhändertagna, få lära sig massor, och känna sig trygga..

Vad är nästa grej? Babysar att hyra, tills de gråter eller bajsar på sig?


DT har en konstig fråga idag.


När tycker du att det blir för kallt?

När tycker du att det blir för kallt?
Nolllgradigt
9% (65)
- 5
5% (37)
- 10
17% (126)
- 15
29% (220)
- 20
16% (121)
- 25
10% (73)
- 30
7% (51)
- 35
7% (55)

748 personer har röstat totalt

 Och ännu konstigare svar!! Vad är det med människorna i Dalarna? Har dom inbyggda yllebyxor och dubbla raggsockor?






Lucka 4.

Skolverkets bistra svenska verklighet.

Det är stentufft att ha så många som är beroende av en.


Men det är bara att gilla läget, tycker skattemyndigheterna.


Johan Croneman DN, en ovanlig tvåögd svensk journalist.

Precis som de flesta har Johan Croneman noterat de genanta insatserna från Niklas Svensson, Anna Hedenmo och Hübinette m.fl, när de försökt att sätta dit Jimmie Åkesson i debatt.

Vi som beskådar narrspelen ser tydligt hur de rödflammiga och muntorra journalisterna motats fram som gladiatorer, för att bekämpa det monster som inte ens statsministern vill ta i med tång. Man kan se skräcken lysa i ögonen. 

Inte för att den lugne, sansade och sympatiske SD-politikern skrämmer skiten ur dem, utan för förväntningarna från PK-samhället. Vicken seger det skulle vara att naila KorrektSveriges största hatobjekt, och utan osmakliga fuldrev dessutom. Vad hägrar om inte ett uppburet och glassigt rödvinsliv som vänstermupparnas okrönte regent och årets största journalistpris.
Man fattar ju anspänningen!

Men Croneman tillhör inte helt och hållet de förblindade kollegornas skara:

-"Jimmie Åkesson säger egentligen bara en sak: Han förstår att folk är oroliga. Och undrar. Det räcker. Retoriken är urbillig! Han tycker att alla andra politiska företrädare ger fan i att lyssna. Och han får rätt."

måndag 3 december 2012

Ibland tycker Mona att det jätteballt med gubbar som klär ut sig. Vicken pinsam Sahlinsk dubbelmoral.



Mona Sahlin gav grabbarna högsta betyg för showen. Mona Sahlin gav nöjt Ibrahim Baylan och Thomas Bodström högsta betyg som fyllehånande rockers inför förra valet. 

Men när statsmedia uppviglar mörka krafter mot en annan politiker och hans demokratiskt valda parti, då är skojsig utklädnad nåt som hon naturligtvis inte vill ta i med sin fientliga tång.

Från K. E-twitter

aftonspånan och expressen avslöjar:Här ser vi Jimmie Åkessons syskonbarn fyllehåna......


.........Fredrik Reinfeldt.



Lucka tre.

Ho- hohoh. Allvarligt.
Tycker ni verkligen att dom som är dumma ska få nåt i säcken.
Det tycker inte jag, jultomten ska vara god. Men jäkligt rättvis.

Sofia Bothorp, MP,ser sig själv som åsnan mellan hötapparna.


Tillsammans med de andra kommunerna i Blekinge har Karlskrona i dag avtal med staten om att erbjuda plats åt 285 flyktingar. Men nästa år vill staten placera tre gånger så många flyktingar där, 785 stycken. Tillsammans har Blekingekommunerna svarat nej.

Kommunalrådet Sofia Bothorp (MP) i Karlskrona deppar ihop över dessa kalla fakta framför nyhetskameran:

-"Men vi skulle vilja visa solidaritet, de flesta är överens om att vi skulle vilja öka kvoterna. Men den ekonomiska situationen är sådan att för att öka flyktingmottagandet, så måste man spara på annat, dvs gamla eller barn. Och det kan vi inte, eftersom det då blir öppet mål för de som inte tycker att vi ska syssla med den här typen av verksamhet."

Undrar hur många flyktingkramare som talar så varmt om den fina solidariteten, som har verkligen försökt och testat att känna lika vackert och medmänskligt med just gamla, sjuka och barn.

Varför hänger deras solidaritet ihop med hudfärgen, nån som begrip?



SVT

Mac Donalds chefer har hittat nyckeln till de stora svarta pengarna.


Vill dom illegala flyktingarna stanna i Sverige, så måste idioterna fatta att det kostar ett och annat.
Hur beredda är dom att satsa, typ?
 Själva säger cheferna att they´re loving it, och kostar det så smakar det. Eller vice versa.