lördag 8 december 2012

Natalia Kazmierska försöker ge sken av att bedriva journalistik.

Den vulgära loser-artikeln börjar bra med en kvinnlig väljare som röstar på SD i protest mot fega sjuenighetspolitikler. Det kan man ju känna igen sig i, och förstå.

Men sen lyser allt igenom, yada, yada, yada. Denna låtsasobjektivitet är bara är täckmantel för att föra fram samma Helinmantra som varenda slätstruken aftonspånare plitat sig röda av de senaste åren.
Natalia kan ju inte riktigt dölja hur korkad hon tycker att SD-väljaren är när hon påstår att den representative SD-tokkärringen är rädd för muslimer för att hon "sett ett TV-program med moskéer".
De farliga, läskiga brottslingar som Borlänge har haft har alla självklart varit "födda i trakten".
De snälla, goda och harmlösa invandrare som finns är det mycket, mycket synd om för de blåsta, ondsinta och hatiska ursprungssvenskarna spottar på dem, rycker i deras kläder i köpcentrumen, kastar grus och jagar med järnrör(javisst!) och gapar sig hesa att "dom jälva negerna ska åka hem!".

SD-dårens man vill inte erkänna att han som alla andra etniska svenskar är född rasist och främlingsfientlig, men då kryper smygrasismen fram när frun beslår honom med den allmänt kända svenska fördomen att "det är han som tycker att de inte ska handla mer på ICA för att det luktar konstigt där."

Natalia Kazmierska har med denna simpla, nordkoreanska och pinsamt lätt avslöjade propagandajournalistik gjort sig omöjlig att nånsin bli betrodd igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar