tisdag 4 december 2012

Uppfostringspoliser på franska tåg.


Nu får det vara nock med ouppfostrade tågresenärer som inte hälsar eller tackar, som använder grovt ohyfsat språk, är respektlösa, ägnar sig åt våld, vandalism och samlag, eller förspel till samlag i vårt gemensamma kollektiva resande. De specialutbildade konflikt-specialistpoliserna kommer att kunna bötfälla de som missköter sig på tågen.


Cirkeln är snart sluten, fler och fler inser att vi måste tillbaka till det ljuva och uthärdliga livet före mångkulturen, och zero acceptans för antisocialt beteende.


Det här vore en utmärkt idé för Sverige också.
Bara det att vi alla vet att svensk polis antingen står med hastighetskameror på vägarna eller sitter på stationen och fyller i formulär.
Själva idén att gå ut bland folket och stämma i bäcken och förhindra brott är lite av en ren och skär fantasi.




.

2 kommentarer:

  1. Väktare vid biblioteken, minst två, eftersom en inte räcker till mot mobben. Ordningspoliser/uppfostringspoliser inte bara på tågen utan överallt där det behövs, det skulle vi också behöva. Men, varför ska det överhuvudtaget behövas? Det borde lite fler av den etniska svenska befolkningen fråga sej. Är det för att vi är så jävliga mot de som kommer hit? Saknas det lokaler? Är den ekonomiska ersättningen för dålig? Skapar vi inte tillräckligt många hittepå-jobb åt dessa människor. Några riktiga jobb finns ju inte att få, ens för oss etniska svenskar. Ställer vi för höga krav? Något måste det ju vara eftersom så många lönar vårt generösa mottagande av jordens lidande befolkning på det här viset. Jag kan bara inte räkna ut var felet ligger... eller kanske jag kan, om jag tänker efter.
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Om alla som kommer får lokaler, alla vi etniska går i fackeltåg och aftonspånan tvingar alla att älska alla olika, om alla som kommer får mer ersättning än nån annanstans, om inget annat land kan hitta på så många konstiga låtsasjobb som vi,och inte ställer några krav alls.
    Då verkar det ju bannemej som om det inte är oss det är fel på......

    SvaraRadera