onsdag 5 december 2012

Vem är det, vem är det, vem ÄR det som röstar på SD?


I gårdagskvällens TV4-nyheter visades att en tredjedel av SD sägs vara LO-medlemmar.

Himmel und Pannkuchen!

Men, var det inte nyss dom "unga arbetslösa männen" som röstar på SD? Och sen"dom lågutbildade". Sen dom "och kränkta medelålders männen".
Enligt SCB:s väljarundersökning idag får SD 7.9 %, ojojojojoj. Och nu är det istället "utrikes födda män" och "utrikes födda kvinnor" som pekas ut, liksom väljarflykt från M, och väljarflykt från S.
Har jag förstått saken rätt så kan nya SD-väljare komma praktiskt taget precis varifrån som helst i Sverige, utom från våldsvänstern, rödvinsjournalisterna och den ädla överklass som ännu inte förstått eller ens märkt av mångkulturen i sin närmiljö. Det är lätt att vara storsint när bara andra drabbas.


Men, det här är ju viktiga saker.

Eftersom alla 7.9 procenten SDare brådskande måste utsättas för svensk "åsikts-korrigering". LO har redan en effektiv och beprövad "specialutbildning", och funkar inte den så blir det skam-och skuldbeläggning, därefter utfrysning, diskriminering och till slut uteslutning.

Så ska en slipsten dras i förtryckar-Sverige.




6 kommentarer:

  1. "Och över allt ihopa vräker snön ner "
    En mörk dag för alla utom skidåkarna...Var hör dessa hemma förresten ??

    SvaraRadera
    Svar
    1. De hör väl hemma i, eller på spåret... alltså kan inte dessa människor vara SD:are. Allt enligt viss media.
      Inte många på jobbet hade hört talas om denna (hjärntvätt)utbildning hos LO. Och då, som vanligt, betalas kalaset med våra surt inbetalade pengar. Stod någonstans att 150 000 skulle utbildas. Kan det stämma? Har vi så många arbetsplatser kvar? Eller det är som med våra biblioteksväktare, de behöver vara fler än en på samma plats för att tala sina arbetskamrater "tillrätta".

      Förresten, jag är redan är trött på snö och kyla. Kanske för att man får flytta denna vita, oftast tunga nederbörd för egen hand. Ett himmelrike för en inte alltför stor (och billig) snöröjartraktor.
      Skogis.

      Radera
  2. Har du prövat gräsklipparen??
    F´låt, ska inte vara kaxig, Björn och jag har kvar ett event på ön i år,seglande ut, och övernattande!!!
    Frysgrader på vatten och avlopp, el?
    Naglar nerbitna redan.

    SvaraRadera
  3. VORSICHT/ACHTUNG Carina..,
    så ni två inte fryser inne,ute på Öen..
    F.ö var nästan din ironie mot Skogis och hans Gräsklippare,en bit under bältet.Men gav mig ett gott skratt..Kämpa på Skogis och låt dig inte bli insnöad...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Insnöad? Det beror på vem man frågar. Det är för övrigt ett stående skämt runt mej. Men, det var inte så dumt förslag. Jag har använt gräsklippare förr som snöröjningsfordon. Har t.o.m. en enklare snöslunga kvar som kanske skulle kunna anpassas till den nuvarande klipparen. Men den vill ha lätt snö för att snön inte hela tiden ska fastna i tratten. Jag avundas inte Carina o Björn för de eventuella prövningar som väntar ute på ön. Hoppas naglarna växer ut, annars finns det ju lösa varianter i mängder. Men vänta med dom tills du/ni har tinat alla rören och fått fart på generatorn(om ni nu har en sådan på ön). Utan att veta nåt om saken som sådan, så kan det väl efter att ha fått igång allt och värmen börjar stiga, så kan det ju bli rätt så mysigt, om ni har tid att slappna av innan alla förberedelser inför eventet.(Svengelska?) Hade nu tänkt att skriva något om att plocka fram julstakar o dyl. men nä, jag håller här.
      Skogis.

      Radera
  4. "Stopp å väx" på naglarna!

    SvaraRadera