lördag 8 december 2012

IQ-befriat twitter trashar Darin.


Ikväll var det Darins kväll på Så mycket bättre, en ung man, en stor artist och en ännu större människa. Han är född i Sverige av två unga älskande flyktingar som kämpade sig hit, efter svåra strapatser, för att undkomma krig och förintelse.Här fann dom sin frihet, möjligheten att skapa sitt liv, ta vara på alla möjligheter - och titta vad de åstadkommit av sitt livs chans.Vilken mirakulös livshistoria.


Jag är stolt och tacksam för att vi i Sverige, då på 80-talet fortfarande hade en flyktingpolitik värd namnet. Som gav alla människor liv.

Inte massförvaring och livstidsförsörjning i evigt utanförskap. Darin och hans familj skulle aldrig drömma om att robba "svennar", våldta "svennehoror", lura av systemet på miljarder och bränna upp och kasta sten på allt vi byggt upp tillsammans.

hindfelt profileSå.

Den här hindfelt- twittraren har systemfel i hjärnan när han ger SD långfringret, för att Darin och hans familj har lyckats med precis allt det som SD vill med invandringen.


hindfelt :Darin:"Welcome to my hometown". Up yours SD #svpol

expressen aftonbladet

3 kommentarer:

  1. Darin är toppen ,, och ???,,va trött man blir ,,!!

    SvaraRadera
  2. Men?? Haha,,Darin Är Toppen!!Men han räddar inte Nationen från folkutbytesvansinnet!!darin= 2% vettiga invandrare =98% Sverige åt Helvete,,!!

    Är så trött,,Norrlandsfan,,
























    SvaraRadera
  3. Det är gott om idioter.

    SvaraRadera