lördag 24 november 2012

Lööf i fritt fall.


Centerpariet backar och tappar väljarna för att "dom saknar profilfråga".


Ehhhhh........   Jag som trodde att deras profilfråga var löftet att vi skall ta emot trettio miljoner nya pensionsräddande nybyggare.


Dagens samhälle.

Det finns bara en Magnus Uggla! The world champion of nice dirty talking!


Varje dag är en tröttsam vandring bland människor som inte vågar säga vad de tänker, tycker och känner där längst inne. Man måste vara försedd med hyperalerta antenner för att ana vad som döljer sig bakom ett pokerface som bara uttrycker vad som förväntas.

Så in i fasen boring.

Så in i fasen komplicerat.

Så in i fasen oärligt. 

Därför var Magnus Uggla min vederkvickelse ikväll!


Ett av mina livsmantran är att det finns tusen miljoner sätt att säga saker på, lär man sig att uttrycka sig rakt, öppet, ärligt - utan att stöta, störa, såra eller smärta nån, då har man lyckats.Ikväll upphöjer jag Magnus Uggla till det karga språkets och den äkta känslans överdängare.

Det är bara en helt och hållet o-grisig formuleringsekvilibrist som kommer undan med smått skabrösa hyllningar till en kvinna, genom att berätta om sina våta ungdomsdrömmar, och dessutom kalla henne för runkobjekt mitt i familjeundehållningen en lördagkväll. 

Att sen aftonbladet frågar läsarna om Magnus Uggla upplevts som sexistisk eller smickrande är bara ett bevis på den svenska totalitärfeminismen. 

Dom flesta verkar hålla med mig.



 
 


Dom märker ingenting, Reinfeldt och dom andra eudioterna.


Dom sitter där, dom dästa, självgoda och mäktiga EU-pamparna, och tror dom är mitt i händelsernas centrum, att de är världens oljade kugge. Att vi bryr oss, är imponerade, och engagerade i deras evinnerliga ältande och harvande, nej, ja, kanske, nej, ja, kanske, nej, ja, kanske........

Under tiden springer Asien mot framtiden.


Egypten, ur askan i elden.


Vad hade dom väntat sig? 

Dom ersatte en mjukisdiktator mot en skrämmande ståldiktator med religiös agenda.Mubarak kunde åtminstone köpas.Dom här clownerna är "blint troende". 

Välkommen till 800-talet Egypten.

OMVAL!!!!!!

Det kom ett brev från Linda, trebarnsmamma i Huddinge.


- "Har inte för vana att skicka tiggarbrev men gör ett försök  då min situation är svår. Jag deltidsjobbade på ett dagis och trivdes, men i september fick jag en depression(återkommande). Jag sjukskrevs men pga Försäkringskassans regler fick jag inte rätt till sjukpenning. Sökte upp stadsdelsförvaltningen, de betalade hyra och jag fick 800 kronor. Förstår att det inte blir några julklappar i år, det är bara att gilla läget, men vore så glad om ni har möjlighet att lämna ett bidrag till mat."

Livet är inte alltid enkelt, och blir inte alltid som man drömt eller planerat, vi är blott människor och måste ha våra skyddsnät. Därför har jag trots allt accepterat Sveriges höga skattetryck, för att när det händer oss nånting så ska det finnas möjligheter till mänsklig överlevnad.Jag vill inte ha människor runt mig som lämnas åt sitt öde, i synnerhet inte barn. Det är ovärdigt den solidaritet vi är födda med.


Min sympati med denna unga svenska mamma som aldrig nämns av vare sig, Reinfeldt, Lööf, Ullenhag, Romson, Löfvén eller nån annan, är enorm.Så länge etablissemanget tiger och skiter i dessa livsöden, så kommer de få slantar jag kan undvara att gå till de som redan finns i vårt land, och som inte drabbas av den ymniga bidragsflod som invandrade drunknar i.


Stadsmissionen, 100 kronor, Plusgiro 90 19 02- 7. OCR, 258638998

Ingen katastrof är uppenbarligen så tragisk att man kan inte kan utnyttja situationen.

Al Assads härdsmälta mot sitt eget folk har fått människor att lämna allt, försöka fly och rädda sig själva.

I Jordanien finns ett tältläger nära gränsen till Syrien, där några har fått tillfällig frist från lemlästning och dräpande. 

Men som om inte eländet där var grymt nog, har nu gamla arabiska outsiders hittat en guldkälla där -  unga kvinnor och änkor bara att plocka. 
Tältlägret har infiltrerats av matchmakers som erbjuder sina tjänster som hjälparbetare, sen är det bara att välja vraka, lägga ett bud och pruta.Papporna tjänar några slantar på det sista de äger, sina döttrar.


Trafficking när den är som skitigast.




fredag 23 november 2012

Swedish House Mafia hos Skavlan ikväll.


Och jag totalkänner med Skavlan, när han satt där helförvirrad i sin stol, och verkligen försökte förstå.


Ikväll har jag nämligen hämtat upp unga personer och kört från Bromma till den stora arbetsplatsen Friends Arena, och jag lovar jag var inte ensam. Lämmeltåg beskriver bäst upplevelsen, tiotusentals nystajlade och extatiska unga människor taxiåkande, bussande och vandrande mot denna massupplevelse. 

Stockholm är inte byggt för detta, I´ll tell you. I varje gathörn en stissig dirigerande polis, motorvägar tilltäppta och krockar som gjorde trafikradion till en panikcentral i falsett.

Tre svenska män "tar över världen" för att dom spelar CDs eller tricksar med USB-minnet, samtidigt som de fyller jättearenor med rök, ljus och ljudeffekter.  Ungdomarna dansar lyckligt sina egna moves, viftar, vinkar, "skruvar" och svimmar om vartannat.

Och jag axade(!?!??)därifrån salig över att få slippa.

Jag säger bara - K-R-Ä-K-S-J-U-K-A-N.







expressen

Dom är inte kloka i USA.

Idag är det den svarta fredagen.Black friday.

Att dom har mage.

Har dom ingen aning om hur många som kan bli sårade av denna fredag,Har dom ingen aning om  hur kränkta och furiösa afrosvenskarnas riksförbund kommer att försöka känna sig.Har dom ingen aning om hur Stina Wirséns svenska barnboksfigur den svarta Lilla hjärtat, väckt hela svenska bokbrännarfascistextremisternas avsky. Och detta trots, eller på grund av, "att Lilla Hjärtats läppar målats vita".Ska nu de färgade människorna till råga på allt, beskyllas för hela den amerikanska bankrutten?

Nu får dom väl ändå besinna sig därborta.

Det bor en envåldshärskare i Mursi.


 Me´!!!!! 

Förvånad???Var det inte detta vi visste hela tiden?!?


Det händer överallt. Varje dag. 

Små diktatorer i världens ledare. Eller stora.

DN

-Du ska möta en trettioårig ensam man.



Idag läser jag i SvD om vem som är flygisarnas drömpassgerare.I undersökningen har sex av tio kabinanställda svarat att en 30-årig ensamresande man i ekonomiklass är den bästa resenären att ha att göra med. 

Så lustigt. Undrar hur frågorna löd? För vad har åldern att göra hur sympatisk man är?  

 Skulle efter alla mina år i luften ha jättesvårt att precisera ålder på min drömpassagerare. Men kön, definitivt en man. Lättsamma, lagom pratsamma, uppmärksamma, resvana, sympatiska och humoristiska.

 

 Men skulle nån fråga mig om det motsatta, mardrömspassageraren, så skulle svaret bli detsamma. Psykopaterna kan när dom är pressade tappa all polityr, och har de en kvinna i blåställ i närheten så är det bara extremt välkommet. Kvinnliga psykopater verkar sitta på marken, som välbetalda chefer över flygvärdinnor eller personalen på arbetsförmedlingen. Sen finns det dom som inte ser eller hör, de som bestämt ignorerar en, man är bara den vansinnigt irriterande luften omkring dem.  Dom lär man sig också att le vänligt emot.

  En som jag aldrig glömmer, och säkert ingen annan ombord heller, är Anders Wijkman. 

De svenskar som utmärkt sig genom att vara extremt charmerande har varit  salig Olof Palme (ja, jag veeet, men så var det!) Lasse Berghagen, Lars Lagerbeck (helt otippat!), Jill Johnsson och Christer Sjögren. 

Det värsta du kan göra är att knäppa med fingrarna för att få kabinpersonalens uppmärksamhet, resa dig upp innan skylten för att ta av sig säkerhetsbältet har släckts samt att trycka in för många väskor i bagageutrymmet ovanför sätet. Det finns nog ett annat som är värre, men det tar vi en annan gång.

Reinfeldt är på EU-topp-möte med största svenska nettoplånboken.





aftonbladet

Julkappstips till Gina Derawi.


Britta Svensson är tyvärr bara ett offer för det hon själv föraktar, förföljelsen och förnekelsen, när hon tror att den smärtsamma och gripande boken boken handlar om Soran Ismael. 
Och "sverigedemokraterna på Kungsgatan".

Thomas Mattson håller sina journalister i åsiktsförtryckets järnklor.

Gina Derawi, public service-TVs egen mello-babe.

Gina Derawi:
-"Nu kommer folk återigen att säga att jag är så ung och dum. Det hatar jag."









Hennes val av antisemitiska författare som hon rekommenderar svenska unga människor på sin blogg, beror dessvärre nog inte på naiv aningslöshet.


torsdag 22 november 2012

Fan ta alliansen och hela invandringspolitiken.


Petra Åkesson har i sin C-rapport i sociologi försökt redogöra för hatbrottsförföljelsen mot vanliga hederliga svenskar från bäbisstadiet till döddagar. De kallar det "kriget mot svenskarna", de unga rånarna, 15 - 17 år, med invandrarbakgrund.

Pojkarna från en av skolorna berättade leende att "det kommer en härlig känsla genom kroppen när vi rånar, man känner sig nöjd och glad, det känns som man har lyckats".- "För mig är det att svenskarna ska lägga sig ner på marken och pussa mina fötter."

Dom väller hit och hatar och föraktar oss svenskar.

Det här är det mest skakande, motbjudande, avskyvärda och vämjeliga jag läst. Satt precis  och såg på nyheterna hur en familj i Gaza kommenterade sin "seger" mot Israel. Mamman spottade och fräste ur sig sitt medfödda blodiga hat mot israeler, inte ens om hela rummet fylldes av guld skulle hon kunna se på israeler som annat än hatobjekt.


Födda med bestialiskt hat.

Och det är vi som är dessa hatande människors nya offer.

Fan ta alla dem som vill se oss svenskar kyssa invandrarnas fötter.





expressen hetsar idioter och vettvillingar.


Hallandsposten rapporterar att SD-politikern Gejbert Strömdahls hus blev beskjutet igår, alla fönster i vardagsrummet är krossade, men politikern själv har lyckligtvis inte träffats av skotten.

Det har kommit ett anonymt hot mot Strömdahl till polisen, där de ska ha uppmanats att "ta hand om honom", annars skulle tipsaren "ta hand om honom själv". 

Nu lät de uppenbarligen tipsaren fixa det själv.

Statsministern tycker inte Strömdahl ska bli förvånad. Utan att han får skylla sig själv.

Adele har snooze-faktor.


Är det bra eller dåligt kan man fråga.


En brittisk hotellkedjan har frågat sina gäster vilken musik som är allra bäst på att vagga dem till sömns.

Adele 
Coldplay
Snow Patrol
Barry White
One Direction
Michael Buble
Cliff Richard
Frank Sinatra
Take That
Guns N Roses
Cliff Richard??? Lever han än?
Guns NRoses, storrockarna?? 
Själv vill jag ha vågskvalp, annars abssssolut störssssta möjliga tyssssstnad.


Samsung våren 2013!

Soft och unbreakable.
Visst är det såna vi faller för.


Dagen efter vapenvilan.


This land is mine, God gave this land to me..... Titta, lyssna - bryt ihop.





         Hamas: VI VANN!         Israel: NÄ, VI VANN!!!         Hamas: Nope, VI VANN!         Israel: VAFAN- VI VANN!   fortsättning följer....

HD.S Dujmovic: Ni ska inte tro på allt vi journalister skriver........

I Helsinborg misshandlades en 87-årig kvinna svårt av ett gäng ungdomar. Vi är många som förtvivlats av nyheten om det råare och råare våldet, och taget grymheterna mot damen hårt.

Men HDs Robert Dujmovic tycker inte det är så mycket att bry sig för. Han tror inte på damen, allt är bara hittepå, för:

-" Det finns inget som bevisar att kvinnan ljuger, men å andra sidan inget som bevisar att hon talar sanning.

Jag ska först av allt vara mycket tydlig med att jag inte påstår att den gamla kvinnan ljuger."

Ehhhhh.....

Har du nåt att säja Dujmovic, så spit it out.Dina dimslöjor och spekulationer idag är vidriga.

Agatha Christie: Jag har aldrig kunnat tåla journalister. Och i mina böcker har jag alltid låtit dem lida en fasansfull död.

BildmateriaJag ska först av allt vara mycket tydlig med att jag inte påstår att den gamla kvinnan ljuger. 





HD

onsdag 21 november 2012

Löfvén i muthärva, alliansen mörkar saudimail.




Tipp, tapp, tipp tapp.
Tyst det är i dreven.
Tyyyyst i dreven.

di SR

Vapenvila? Vänta, vänta, ta det lllllllite isigt nu.






Det här är den 4 325e vapenvilan på dom senaste tio åren.
Mina hjärtligaste gratulationer!

Nästa konflikt om 10, 9, 8.........


Och vad är mediernas kickback på detta landsförräderi?




Doktoranden Björn Häger vid Mittuniversitetet har intervjuat cheferna för Sveriges massmedia och tidningar. 

Undersökningen visar att samtliga medier har en policy att inte rapportera objektivt och sakligt när det gäller invandring och invandringskritiker. 

I stället är utgångspunkten att bedriva mångkulturell propaganda, oavsett vad. 

Det kommer ju inte som en skräll. Men. 

Hur jag än tänker så begriper jag inte varför.




Lånat från Fejan.


Norrbottenskuriren kommer ut som Reichspropagandazeitung.


I Sverige får man inte peka ut pedofiler, mördare och våldtäktsmän.


Fast dissidenter mot massinvandringen, som musikern Stefan Gunnarsson,  går bra, hang them high, bara.

I Sverige müssen alle in TAKT gehen!






Fria Tider
diktaturblaskan

Fred i Gaza?

Ringer ordet "ALDRIG" en klocka?

expressen

Frågorna till relationsexperten, skulle jag själv kunna svara på.


Fråga: "Hon har nya trosor - är hon otrogen..?"

-Njaaaaa. Som kvinna skulle jag säga att du inte behöver oroa dig för det. Mera på om bilen är totalhavererad.





Mångkulturen som riskfaktor.


Metro avslöjar ny forskning idag om ett enkelt blodprov som avslöjar när du kommer att dö.

Forskarna har nått ett genombrott i att förutspå döden, testet finns redan att köpa på apoteken i Storbritannien.

Fast.

 Har forskarna lagt in mångkulturen som en variabel?

Londonpolisen jagar galen våldsam man, lös i mångkulturen.


Här kan vi se hur mannen fångats på film, när han helt oprovocerat vid ett av tillfällena drämmer till en sextonårig flicka som han möter. Varnar er som är känsliga mot ohämmat våld och chockas av kraften i hatet.

Den unga studerande flickan faller ihop medvetslös, men vaknar tack och lov upp i ambulansen. Allt hon ber för nu 'är att mannen ska fångas, så ingen ska behöva utsättas för samma sak."


Polis, polis potatisgris!



"Polis varnar kriminella om tillslag".
Flera gånger har polisinsatser förstörts eftersom poliser har läckt information till kriminella, enligt en ny rapport från Säpo om organiserad brottslighet.


-"Hör upp alla dumma och olydiga skurkar- om ni fortsätter att inte vara snälla, så kommer farbror polisen och tar er imorgon -klockan arton noll noll. Sharp!"

Westerberg och Ullenhag ligger och vrider sig i konvulsioner.


I Gnesta kallar FPartisten Göran Lundbom somalier för "zoomalier", han är bekymrad för att mångkultur gör oss sjuka, och vill att polisen ska skjuta ner "slödder" som talar "rinkebysvenska".

Lundbom har nu avgått och låter hälsa att: "Det ska bli skönt att lämna denna sörja!".

Sörja förmodas då anspela på svensk politik av idag.

tisdag 20 november 2012

Vända om - eller ladda om.


Hur uppnår man vapenstillestånd?

Dom goda: Vi slutar skjuta om ni slutar, men vi fortsätter att skjuta, om ni fortsätter.

Dom onda:  OK. Vi slutar så länge ni slutar. Men om ni börjar skjuta igen, så gör vi det också.

Dom goda: Ok. Klara färdiga - alla slutar skjuta  - nu!


expressen aftonbladet



Sahlin en röst från förr.


Mona Sahlin: Vänj er vid det moderna Sverige, SD!


Och det kommer från en politiker som är sååååå 1980.
Det enda råd hon kan bistå Ekeroth med är om hur man suger ut det gottaste ur staten när man tar time-out.


Vad har Mattson och Hitler gemensamt?



Det börjar likna tio små n......pojkar hos Reinfeldt.



                                    Nu lämnar Schlingminsann skeppet.
SR

- Äsch, inte ska väl vi.....!!



Som vi alla ser, märker, känner av och hör så är fördelningen av asylsökande inom EU extremt ojämn. Nio EU-länder tar emot över 90 procent av alla flyktingar.

Sverige har en tätposition. Sverige ligger på fjärde plats – efter Frankrike, Tyskland och Italien. En stor grupp länder, framfört allt i Öst- och Centraleuropa, tar knappt emot några flyktingar alls.
Nu vill Europaparlamentet utjämna skillnaderna med hjälp av en fördelningsnyckel baserad på EU-ländernas ekonomiska styrka och på deras befolkningsstorlek.
Antalet asylsökande i Sverige skulle kunna halveras med en jämnare fördelning av flyktingar inom EU. 

Europaparlamentet driver frågan, men den svenska regeringen är negativ till förslaget. Billström vill inte att länderna inom EU ska ligga i skyttegravar och sikta mot varandra.

Tänk så himla lätt det är att vara storsint med andras pengar.


Typ: -Gonatt älskling?

Vad vet vi om våra grannar . Rys.

-"HL ger ett extremt sansat och sympatiskt intryck. Hon verkar faktiskt vara en mer varm och omtänksam person än de flesta här."




En 37-årig kvinna åtalas för brott mot griftefrid sedan hon använt skelettdelar i samband med sexuella aktiviteter. 

???????????????????????????????????????????????

Mängder av skelettdelar hittades i hennes hem i Göteborg. Men hon upprepar flera gånger att hon aldrig skulle kunna tänka sig att mörda någon, eller göra något grövre brott för att få utlopp för sin sexualitet.

Hon lider inte av psykisk störning.

Nähä.
Vilket betyder att hon är lika frisk i huvudet som  Breivik.


Dags att spärra in oss andra.

sds gp

expressen kör nu version 78 av Hatet mot SD.


Ni känner väl till trenden, en bra film skapas, som drunknar i Oscarsststyetterna på röda mattan. Ett år efter kommer tvåan, sen trean, och fyran och femman och sexan och sjuan...... Publiken börjar skruva på sig, de urvattnade resterna av det som en gång var nytt, läckert och bra blir bara krampaktigt och inställsamt.


Expressen kör hårt på denna dramaturgi, och tror förmodligen själv att  de är så rafflande och cliff-hanger-skapande att läsarna ska sitta klappande händerna av beundran.
Själv tycker jag, som bevakad svensk, att det är högst relevant att veta vilka riksdagsmän som möjligen sitter där med dubbel agenda, på grund av två medborgarskap.
 Skulle inte tro att jag är mycket annorlunda än andra människor därvidlag.

Så, lägg ner, expressen, det är bara ni som gillar er.


Läs istället Croneman på DN
 expressen

Soran Ismael - en sur turk.


När man tänker FP, blir man Westerbergskt och Ullenhagskt surmulen, ja, rent av djupt deprimerad, så när jag idag läser om den humoristiske och godlynte Göran Benedicks FP, och hans inkorrekta och friska uttalanden så spritter det till i bröstet.
Det finns hopp om mänskligheten, om politikerna och förståndet.
Fria tider

måndag 19 november 2012

Kan vi inte mötas halvvägs, please.


En stor grupp nudister i San Fransisco tycker att andra människor ska stå ut med att de vandrar omkring dinglande utan en tråd på kroppen, men den nakna sanningen är den att de flesta av oss föredrar lagom täckelse. 

Så upphetsade protester har inkommit till myndigheterna. Och ansvarige Scott Wiener(!) röt till ordentligt, vi vill inte ha några nudister på våra gator, det här är inte vad San Fransisco vill stå för i omvärlden.

Men.

Då pruttesterade alla nakenfisarna högljutt, med stora skyltar tågade de och skanderade "Krig är oanständigt - inte nakenhet." 

Men i en förlikning föreslås ett förbud mot att visa könsorgan och stjärt på allmän plats. Med undantag för marknader och "vissa arrangemang", och under förutsättning att man medför en handduk att sitta på, och någonting att dölja sina ädlaste delar med när man sätter sig ner. 

Fast.

Om jag får välja så.

Blir det det minst onda.


SAS överlevde, men ligger med dropp.


expressen idag kunde jag läsa en anonym SAS-kabinanställds dagbok från senaste veckan. Det knöt sig i maggropen, såren var som nyblödande.


Nuvarande VD Rickard Gustavsson skiljer sig inte från tidigare Jörgen Lindegaard och Mats Jansson, de har sin taktik, i brist på kompetens, härskar man med management by fear.  Varje gång det är kris i bolaget så pekar alla finger på flygande personal i allmänhet och kabinanställda i synnerhet.

Jag minns hatet från administrationen och ledningen, vi var så rädda att vi bara vågade tala med varandra på toa, viskande. Inte ens ombord med stängda flygplansdörrar var vi trygga, det fanns spioner bland våra egna.

Alla som överhuvud taget satt på en chefsstol måste lära sig två saker; dels att hålla fast vid sin stol med vitnande knogar, aldrig, aldrig släppa taget, dels att lägga all skuld på flygande personal. Det är opportunt, och går hem i medierna, för visst är dom alldeles för dyra!!

Och visst är dom det - med dagens Ryan Air-mått mätt, men deras löner går ju tillbaka till en annan era!

Så, allihopa, vad skulle ni gjort i deras situation när tiderna förändras, gått till chefen och sagt att jag vill bara ha hälften och jobba dag och natt?


Nä, sätt dit en klok icke-långbänksVD som fattar att man inte kan gå med spikskor på dom som driver verksamheten, och smeka dom som sitter vid datorerna och skickar mails. 

Och som behärskar kompetensen att driva bolag med mangement by perkele.


Men lyssna för allt i världen inte på SVTs expert-SAS-kommentator som tyckte man skulle tillsätta en VD som basat över en hamburgerrestaurang, "för att det nuförtiden är lika oglamoröst".

Ehhhhh..........Att slänga på ett stycke köttfärs på stekbordet, är givetvis inte inte i närheten av de kostnader som krävs av marknadsföring, försäljning, inköp av flygplan, slot-tider, flygplatser, hangarer, tekniker, mekaniker, flygledare, lastning, lossning omkostnader, skatter, flygpersonal, trafikvakter, bränsle m-m, m-m, m.m.




Rektor Marie Nilsson Sandviks förskola tar täten i kulturrevolutionen.


Skola portar föräldrar från luciafirandet, de vill "ta bort gammalt skräp".  Det är på Sandviks förskola i Holmsund som föräldrarna fått diktat om att de inte längre välkomna på traditionsenligt luciafirande. 

Jag vet vilket gammalt skräp de kan börja med att rensa bort; rektor  Marie Nilsson på Sandviks förskola. Släng diktatorskan på vilken tipp som helst. Utan återvinning.



SVT

SVT ska lära Sveriges barn att hata "lika", och älska "olika".


Att politisera eller hjärntvätta små barn var nåt som började på slutet av 60- och början av 70-talet, när dåtidens korrekta etablissemang, med sin socialistiska agenda ansåg att det var fult och obehagligt att vara rikare än andra. Och att människor som på ett eller annat sätt ägde mer än de flesta var fritt villebråd, alla barn skulle lära sig att hata dem.

Gunnar Ohrlander, dr Gormander, skrev en gång i tiden för SKP-maoistiska tidskriften Gnistan (och delade bl.a parti med Aschberg) och var en av hovförfattarna åt den maoistiska Fria Proteatern (där Tomas Bolme var ledarkamraten). 

De som är lättast att manipulera och lära tänka rätt är givetvis de oskyddade barnen, så Ohrlander m.fl skrev barnböcker om den goda arbetarmamman, de snälla gruvarbetarna och den elaka disponentfrun och den fete direktören.

"Public service" SVT och SR , "de opolitiska" , var inte sena att hänga på trenden för dagen. Det är alltså inte alls underligt att många i denna generation blev fullkomligt vilse i pannkakan.

SVT som "opolitiska barnafostrare" för våra licenspengar fortsätter än idag.
Men idag ska barnen lära sig att hata de onda som är lika. "De lika" är kallsinniga, avvisande, känslolösa, barbariska och skoningslösa, och gestaltas i SVTs nya barnprogram "Hotell Kom som du är" av den omänskliga Fru Nott, hotellägaren.
Som tur är har SVTs nya barnpropaganda en "Hygglo", fru Notts medarbetare, som lär barnen att avguda alla som är "olika".
Så här skriver SVT:
”Det vet man väl hur morötter är!"
Vill du jobba med förståelse för olikheter och väcka diskussioner om vad som är olikt och hur olika vi tillåter andra att vara? Välkommen till Hotell Kom som du är, vår nya barnserie om tolerans. 

Det viktigaste för SVT tycks vara att inte tillåta någon att vara "lika".



SVT

Lars Lindström på expressen gör som alla andra intoleranta människor.


  Som expressen-journalist faller man givetvis chefredaktören i talet, brun tunga lönar sig bevisligen, så Lars Lindström ger sig idag på alla i SD  och deras väljare och dömer ut varenda en som rasistisk järnrörshuligan.


Jag säger som Stefan K:

- Expressen kommer aldrig att bli trovärdiga förrän drevet går om Abdirizak Waberis värderingar och kvinnosyn. Det som Almqvist sa i fyllan ska inte accepteras, men är ändå ganska blekt jämfört med vad Waberi öppet, ärligt och nyktert säger i denna film.




Lars Lindström

Jerzy Sarnecki lever kvar i det gamla goda svenska samhället.



Kriminolog Jerzy Sarnecki betraktar misshandeln av den 87-åriga kvinnan i Helsingborg som ett unikt fall.
- Även inom de värst missanpassade sociala kretsar är det närmast tabu att slå äldre och särskilt kvinnor, säger professor Sarnecki.


 ???????????????????????????????????????????

Är han helt dum i huvudet eller ? Det händer varje dag.

Men.OM vi inte hade importerat hjärnskadade kriminella, OM vi inte hade bjudit in människor utan vår moral och värdegrund, till ett land med bara rättigheter - utan skyldigheter, OM vi inte hade avskaffat polis och rättssamhället, OM det korrekta etablissemanget inte hade lagt ett obehagligt filter över samhällets faktiska problem.Då. Hade du kunnat luta dig tillbaka Jerzy Sarnecki och njuta av ett samhälle med  moraliska och juridiska tabun. Som vi i Sverige var vana vid -  före mångkulturen.


söndag 18 november 2012

Anna Hedenmo kom ut som djungeltrumma i Agenda ikväll.


"Jag har läst det på nätet" svarade Anna Hedenmo när Jimie Åkesson bad om källa i kvällens utfrågning.
Wattufack!
Först ner med brallorna på expressens Niklas Svensson i Bar och Politik i veckan - helt svarslös.

Och ikväll den luttrade Hedenmo.
Vad händer med journalisterna när de ska ansätta SD, drabbas dom av Jimmie Åkesson-frossa?


I 25 minuter ältades den gångna veckan, den i mediaetablissemanget kallade "järnrörsveckan", som dock idag söndag avslutades med en bicicleta på 30 meters håll från Jimmie Åkesson:
-"Veckan slutade ju faktiskt bra, med rekord i Sifo"


SVT

Ingen återvändo.


Nyheterna i världen:
Obama: U.S. 'Fully Supportive Of Israel's Right To Defend Itself'


I Sverige har väldigt få hört talas om nånting annat än att Israel bombar Gaza.



aftonbladet