lördag 24 november 2012

Lööf i fritt fall.


Centerpariet backar och tappar väljarna för att "dom saknar profilfråga".


Ehhhhh........   Jag som trodde att deras profilfråga var löftet att vi skall ta emot trettio miljoner nya pensionsräddande nybyggare.


Dagens samhälle.

6 kommentarer:

  1. I den svenska värdegrunden, djupt förankrat i vår "folksjäl" finns, sedan otals generationer tillbaks; kravet på att "göra rätt för sig". Detta har 7-klövern helt förbisett. Att dagligen se dessa,för oss, främmande lösdrivare/sysslolösa, skapar vrede och vanmakt. Politikernas förakt för oss väljare och skattebetalare är monumentalt. SD 2014/Länsmansdjäveln

    SvaraRadera
    Svar
    1. Exakt!! Är ju detta som håller ihop och gör ett samhälle framgångsrikt ,,om dom flesta gör så gott det går , då finns resurser åxå till människor som behöver stöd,,men om man som nu fått ett samhälle där en stor del av befolkningen varken kan eller vill bidra till någonting utan istället är en belastning med livlång bidragsförsörjning o grotesk överrepresentation i grov brottslighet och dessutom behandlas med sikesvantar utan krav o måsten då har man ett recept för totalt sammanbrott!!

      Norrlandsfan,,

      Radera
  2. Hear hear

    SD 2014! För tredje gången!

    SvaraRadera
  3. Det heter "skadeglädjen är den sanna glädjen"..I så fall känner jag mig idag bättre än på länge.Visste inte varför,förrän jag läste ditt "Lööfande" inlägg Carina !

    SvaraRadera
  4. Jag är en erkänt feg fan. Jag har inte röstat SD tidigare, då jag är rädd att bli socialt utsatt, främst inom mitt arbete. Däremot har jag röstat blankt de senaste riksdagsvalen. Det finns hos mig och många fler med mig, ett starkt psykologiskt motstånd till att rösta på ett parti som tillhör 7-klövern,då dessa inte respekterar det som är en del av vårt kulturarv/kollektiva samvete. Förutom att man skall göra rätt för sig, finns också att man inte ger sig på gamla,barn och handikappade,inte är kamrattjuv, inte skor sig på andra,etc. Det är inte alls länge sedan sådana beteenden medförde total social skam.Då vårt samhälle fungerade alltså./Länsmansdjäveln

    SvaraRadera
  5. Kom ut som o-feg nu, Länsmansdjäveln!!

    SvaraRadera