tisdag 20 november 2012

expressen kör nu version 78 av Hatet mot SD.


Ni känner väl till trenden, en bra film skapas, som drunknar i Oscarsststyetterna på röda mattan. Ett år efter kommer tvåan, sen trean, och fyran och femman och sexan och sjuan...... Publiken börjar skruva på sig, de urvattnade resterna av det som en gång var nytt, läckert och bra blir bara krampaktigt och inställsamt.


Expressen kör hårt på denna dramaturgi, och tror förmodligen själv att  de är så rafflande och cliff-hanger-skapande att läsarna ska sitta klappande händerna av beundran.
Själv tycker jag, som bevakad svensk, att det är högst relevant att veta vilka riksdagsmän som möjligen sitter där med dubbel agenda, på grund av två medborgarskap.
 Skulle inte tro att jag är mycket annorlunda än andra människor därvidlag.

Så, lägg ner, expressen, det är bara ni som gillar er.


Läs istället Croneman på DN
 expressen

4 kommentarer:

  1. Det blev lite fel på länken till DN: http://www.dn.se/kultur-noje/johan-croneman-agendas-och-anna-hedenmos-kris-var-varre-an-jimmie-akessons

    Jag läser Thoralf Alfssons blogg ibland och jag tycker att den är nyanserad och kan ställa upp på det mesta där http://thoralf.bloggplatsen.se/.

    Personligen tror jag att Expressen skjuter sig själv i foten eller som Thoralf Alfsson uttrycker det "Jag tror detta blir en aha-upplevelse för många av Expressens läsare! Jag tror en majoritet av Sveriges befolkning tror att detta krav redan finns för att kandidera till Sveriges riksdag."

    Han har för övrigt en "omröstning angående motionen om att personer med enbart svenskt medborgarskap skall kunna kandidera till Sveriges riksdag". Gå in och rösta!

    SvaraRadera
  2. Tack, Argus, har rättat till länken! Och ska definitivt gå in och rösta.

    SvaraRadera
  3. Som jag skrev tidigare angående Agenda...Åkesson är riksdagens bästa pedagog och retoriker...Anna H stod med "byxorna nere" i slutet av programmet....det bidde inte ens en tumme, för hennes del.
    "Pedagos"...grekiska...slav som förde rikemansbarn till läroanstalter...och hon behöver lära sig mycket!
    För övrigt är min älskade hustru hemma...med SAS.

    Stefan H

    SvaraRadera
  4. Återförenad i kärlek, Stefan, like!

    SvaraRadera