lördag 24 november 2012

Det kom ett brev från Linda, trebarnsmamma i Huddinge.


- "Har inte för vana att skicka tiggarbrev men gör ett försök  då min situation är svår. Jag deltidsjobbade på ett dagis och trivdes, men i september fick jag en depression(återkommande). Jag sjukskrevs men pga Försäkringskassans regler fick jag inte rätt till sjukpenning. Sökte upp stadsdelsförvaltningen, de betalade hyra och jag fick 800 kronor. Förstår att det inte blir några julklappar i år, det är bara att gilla läget, men vore så glad om ni har möjlighet att lämna ett bidrag till mat."

Livet är inte alltid enkelt, och blir inte alltid som man drömt eller planerat, vi är blott människor och måste ha våra skyddsnät. Därför har jag trots allt accepterat Sveriges höga skattetryck, för att när det händer oss nånting så ska det finnas möjligheter till mänsklig överlevnad.Jag vill inte ha människor runt mig som lämnas åt sitt öde, i synnerhet inte barn. Det är ovärdigt den solidaritet vi är födda med.


Min sympati med denna unga svenska mamma som aldrig nämns av vare sig, Reinfeldt, Lööf, Ullenhag, Romson, Löfvén eller nån annan, är enorm.Så länge etablissemanget tiger och skiter i dessa livsöden, så kommer de få slantar jag kan undvara att gå till de som redan finns i vårt land, och som inte drabbas av den ymniga bidragsflod som invandrade drunknar i.


Stadsmissionen, 100 kronor, Plusgiro 90 19 02- 7. OCR, 258638998

3 kommentarer:

  1. Men hur vet jag att denna mamma får pengarna jag vill bidra med om jag sätter in pengarna på Stadsmissionens konto?

    Jag blir så illa berörd av att dessa stackars ensamma mammor med låglön ständigt utsätts för mobbing av de myndigheter som utsetts till att sköta de s.k skyddsnäten. Skyddsnät som skall fånga upp just dessa samhällets allra svagaste.

    Hur kan dessa myndigheter vägra bidra och låta dessa stackars ensamma mammor och deras barn svälta, samtidigt som man fullkomligt öser pengar över nyinflyttade mödrar med barn från utlandet. Läste nyligen att en trebarnsmamma från utlandet (Afrika) kan få retroaktiva barnbidrag på 200000kr!! Utöver alla andra bidrag! Jag blir så upprörd!

    Jag skulle gärna bidra men jag vet ju inte om mina pengar hamnar hos rätt person? Jag litar inte på Stadsmissionen längre. Dom verkar också prioritera "nyinflyttade". Usch så galet det har blivit i Sverige.

    Emil

    SvaraRadera
  2. Emil:
    Tyvärr samma tråkiga förhållanden inom i stort alla sektorer..Invandrare prioriteras före landet urbefolkning.I de länder jag genom alla mina verksamhetsår besökt,kan jag inte påminna mig,att man har nedvärderat sitt eget folk till främlingarnas fördel...I varje fall inte sååå öppet,som nu 7-klöverns
    importverksamhet påvisar !!
    Ett snyftreportage i dagens HD,pekar på de "enorma" kostnander (9 milj),som Regionen tvingas inhandla blod/blodkonserver för.
    Måhända är orsaken för bristen i våra blodbanker, landets explosionsartade ökning,av skott-och knivskador bland "ny-kulturens invånarare",som nu tömt alla lager ?
    Naturligtvis kommer bristerna (inom alla områden),att öka allt eftersom vårt ursvenska folk bytes ut,mot den moderna arten araber/somalier etc.etc.
    Men troligen kommer detta,upptäckas först sedan det är allt för sent,att förändra riktning...

    SvaraRadera
  3. Till Emil vill jag svara, att jag känner samma misstro, och nu när jag läser din kommentar, så undrar jag om Linda-brevet inte bara är ett nytt flashigt trick från insamlingsorganisationerna?!? Vi är en majoritet som tänker som Emil, Lars och jag, och skulle vilja gynna svenskar i rättvisans namn.

    SvaraRadera