söndag 18 november 2012

Anna Hedenmo kom ut som djungeltrumma i Agenda ikväll.


"Jag har läst det på nätet" svarade Anna Hedenmo när Jimie Åkesson bad om källa i kvällens utfrågning.
Wattufack!
Först ner med brallorna på expressens Niklas Svensson i Bar och Politik i veckan - helt svarslös.

Och ikväll den luttrade Hedenmo.
Vad händer med journalisterna när de ska ansätta SD, drabbas dom av Jimmie Åkesson-frossa?


I 25 minuter ältades den gångna veckan, den i mediaetablissemanget kallade "järnrörsveckan", som dock idag söndag avslutades med en bicicleta på 30 meters håll från Jimmie Åkesson:
-"Veckan slutade ju faktiskt bra, med rekord i Sifo"


SVT

6 kommentarer:

  1. Jag tyckte allt att Anna Hedenmo var duktig och drog ned byxorna fint på en blek och stressad Åkesson. Jag vet inte om du stängde av din tv innan intervjun var klar, men efter Åkessons avslutande replik påpekar Anna Hedenmo att merparten av sifos undersökning genomfördes innan Expressen släppte järnrörsfilmerna. Filmerna som fick oss alla att inse att ni är samma gamla huliganrasister, oavsett hur mycket Åkesson talar om nolltolerans.

    Kalle

    SvaraRadera
    Svar
    1. De stora huliganerna finns väl bland de som förstör SD:s samtliga torgmöten och bland de som smyger omkring på natten och vandaliserar politikers hem?

      Radera
    2. Karl Grip, du hade etablissemangets Gröna Lund-glasögon på dig, så jag betraktar dig som otillräknelig.
      Dessutom sätter du betyg på dig själv genom att klampa in på en blogg som utstrålar debattglädje och snygg komentarsanda genom att etikettera mig och flera med "huliganrasist".
      För mig är du blott en intolerant person med järnrör i debatten.

      Radera
  2. Kalle
    Nu är du ute och flyger i det blå.
    Jag såg också "Agenda" och jag fick en annan uppfattning, Åkesson är den bästa retorikern i riksdagen och han drog ner byxorna på Anna Hedenmo...i slutet på programet blev hon ingenting.
    Socialdemokraten Per Svedberg bankade och slog i fyllan på dörren till en kvinnlig partikollega och skrek..kn-a, kn-a....samma gamla galna huliganer.

    Stefan H

    SvaraRadera
  3. SVT och Anna Hedenmo kommer aldrig att bli trovärdiga förrän statsminister Reinfeldt sitter i Agendas studio och förhörs om Abdirizak Waberis värderingar och kvinnosyn.
    Det som Almqvist sa i fyllan ska inte accepteras, men är ändå ganska blekt jämfört med vad Waberi öppet, ärligt och nyktert säger i denna film.
    http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk

    Här Carina-Fina finne du stor humor hos en journalist på en liten lokaltidning.
    http://www.sn.se/asikter/ledarbloggen/1.81314?blogPostAction=view_post&postingId=19.471043
    "Vi har aldrig generaliserat, dömt och alltid försökt ta debatten på ett vuxet sätt". Vi som läst skittidningen vet mycket väl att tidningen generaliserat och dömt ända sedan valrörelsen 2010 och att man definitivt inte bemött SD på ett vuxet sätt.
    Pinsamma ord, från en pinsam ledarskribent i en liten pinsam lokaltidning.

    SvaraRadera
  4. Undrar vilken filt dom små "humoristerna" ska gömma sig under när verkligheten kommer ikapp dem, och ingen uppskattar deras "humor" längre.

    SvaraRadera