lördag 11 augusti 2012

Inte se - och en sabla röra.

I Israel tror ortodoxa judar att lagen förbjuder all kontakt mellan män och kvinnor som inte är gifta, därför måste kvinnorna förstås täcka sig med långärmat, höghalsat och långa kjolar.

Som extra skydd har ett snille som kallar sig sedlighetspatrullen, nu kommit på att sälja dyra specialglasögon till dessa rättrogna män.
Glasögonen ger klar syn på fem meter, men ju närmre kvinnan kommer desto suddigare blir synen  ifall, ifall något oanständigt fruntimmer skulle förirra sig in i karlstackarnas synfält.

Får jag fråga, hur bär dom sig åt för att träffa varandra innan giftermålet?
In i dimman!



Och på bana två och tre, Filifjonkan och Stora Morran.


Lånat av en älskling på fejan.

Dagens superstatement.

Man ska inte döma folk efter det yttre.
Idag presenterade Johannes Brost Sommar-programmet, och det var befriande spontant och o-tillrättalagt med riktigt god musik som inte spelats på länge. 
Men bäst av allt århundradets sitt-opp till alla kvällstidnings-gorillor:

Smaka på den!

Send out the clown!


Gives: till pensionärerna!


Tages: från massinvandringen.

Nån emot???


expressen aftonbladet sydsvenskan

Stängt på grund av

hängmatta!
Återkommer efter "Sommar" och utläsning av älskad bok.

Björn vet redan

vad han ska önska sig i julklapp!

Zudden och jag spelar dog memory.

Zudden:
- vicken vad det nu igen som var blå....hmmmmm.


-Haha, den med godis under förstås! 

Idag är jag mordisk.


Två små barn i UpplandsVäsby omhändertogs efter att deras biologiska föräldrar misshandlat dem. Då placerades de av de sociala  myndigheterna i en jourhemsfamilj där kadavret till man utsatte dem för grova sexuella övergrepp.

Jag har inget förbarmande över huvud taget, flå honom levande.





SR

fredag 10 augusti 2012

Asfaltsbarn har fått tuppjuck.


I sydsvenskan läser jag att mina gamla arbetskompisar, SAS´kabinpersonal,  inte får nån löneförhöjning på två år, däremot ska lönen sänkas till hälften vid två tillfällen.

Och det är klart, ett bolag som inte lyckas flyga passagerare tryggt, säkert och punktligt till en kostnad som ger vinst, måste naturligtvis se över alla sina kostnader.
Det har SAS gjort i över tio år nu.
I minst tio år har alla anställda suttit fast i den evigt gröna slajmen, man kämpar och kämpar och kämpar uppåt- men sjunker bara längre rakt ner i den svarta sörjiga dyn.

Så fort det började gå utför för SAS blev det fel på personalen, alla anställda som förut vann priser som bäst i världen, alla dom blev nu nertryckta i dojjorna, tvingades till en personalkultur som saknar motstycke. Takhöjden gick vid skosulan, på jobbet viskade vi till varandra för väggarna hade både öron och ögon, och ut åkte alla som behagade ha åsikter om de pyramider som nu var högre än nånsin efter att Janne Carlzon en gång rivit dem.
Tala om för dina anställda att dom är piss-usla, extremt för dyra och är hela företages sänke, öka på deras arbetstid och sänk deras lön vid varje avtalsförhandling, ge dem framför allt aldrig cred, utan jaga dem som om de vore råttorna i en avloppsbrunn - försök sen få dem att le och skratta hela dagen.

Mina forna arbetskamrater, i kabinen, på flight-deck och på marken, borde få ett monument rest över sig för att de trots allt detta är outstanding i världen, varje dag går de ut och gör underverk av folks vardag och lyckas ta ner både både solen och månen till SAS´fantastiska passagerare.

Fast det tycker inte signaturen asfaltsbarn:
-" De är inte exlusiva sopgubbar. De enda de gör är att springa runt med en kaffepanna sedan springa och plocka skräp med sin trolly. Luftmadrasser kallas de av markpersonal."

Såna idioter har jag träffat många i mitt liv. 
Fast jag vet att de ändrar sig, den dag jag räddar livet på dem om de drabbas av livshotande sjukdom eller hotande incidenter ombord.

Vicken skräll!!!



Anna Carlstedt
ordförande IOGT- NTO skriver idag på SvD att hon tycker att nya sjöfyllerilagen är bra.

Imorgon skriver hon en ny rafflande artikel på SvD, om att det är bra att inte dricka sprit - för då kan man bli full.

Beredd att gynna den danska kampen mot islamister!

Klicka på bilden för större text!

torsdag 9 augusti 2012

Sveriges regering, är de huvudlösa åsnor hela gänget?


 Såg på ABC-nyheterna att det väller in välutbildade arbetslösa EUmedborgare till Sverige, men  de hamnar dessvärre här----------------------------------->>>>>>

 Medan andra
dessvärre hamnar här------>>>>>

Det är uppenbarligen skillnad på dom och dom.
Vem var det som ljög oss svenskar fulla om behovet av arbetskraftsinvandring???????????

Inte en "svensk" den här gången, men väl en norrman.


Som skapar sig antiberömmelse i världen.
Den drittfulle 36-årige norrmannen på Roms flygplats Fiumicino, hittade nåt som liknade en säng, la sig ner i fosterställning och somnade som en gris på -   bagagebandet.
Där åkte han på vild rundfärd tills han kom till den stora röntgenmaskinen, som genomlyser allt bagage för explosiva och farliga ämnen. Då slog vakterna katastroflarm och drog ut mannen och hans bagage.
Innan dess togs denna bild, där vi alla kan konstatera att mannen hade hjärna.

TV2no

-"Lukasjenko är en buse, Lukasjenko är en buse!!"


-"Efter Karlsson på taket måste vi internera den där Biltski Långstrump.
- Man vet ju aldrig var man har honom!!"

-"Du och jag, Putin, du och jag."


Det man inte vet - har man inte ont av.













Wikipedia: Sniglar är blötdjur som antingen är skallösa eller utrustade med en iggande kalkskiva under bakre delen av skölden (manteln).Huvudet är vanligtvis försett med fyra tentakler av vilka de två bakre har ögon.  
Sniglarna förekommer på öppna fält, i fuktiga skogar eller i mörka och fuktiga utrymmen. De äter både växt- och djurämnen. En del arter sniglar lever även av kannibalism

Sniglarnas parning är en lång, komplicerad och mycket varierad procedur. 
Hos landsniglarna är de flesta arter tvekönade, det vill säga de är både honor och hannar samtidigt. DVS hen.
Vilket kan komplicera en vårdnadstvist.


Mattias Gardellis delirium tremens om sin politiskt korrekta vanföreställning.



Med massor med ord i aftonbladet, förstås, dillar Mattias Gardell idag under den svarta rubriken: 
-"HÄR ÄR MUSLIMHATARNA".
Och beskriver den fridsamma demonstration på Norra Bantorget som samlats för

1.Yttrandefrihet, i motsats till islamiska förbud mot “hädelse” och “förtal” som effektivt används för att kväva välbehövliga diskussioner kring jihad och islamism
2. Samvetsfrihet, i motsats till islamiska dödsstraff för att överge religionen.
3. Lika rättigheter för alla människor inför lagen, i motsats till sharialagarnas institutionaliserade diskriminering av kvinnor och icke-muslimer enligt Petterssons som var där.

Varför, varför, varför skulle någon enda som läser Mattias Gardell tro på hans förvrängda världsbild?  Gardell som har aldrig hört talas om det här

eller det här

eller det här

eller det här


eller det här


eller det här.



"Ring PK!"


Och utsätt dig för Galne Täppas?
Skulle inte tro det.

Satt och rodde idag och hade radion på när PKdomptören Täppas visade upp sin  surdryga, arroganta, respektlösa och föraktfulla  ton mot alla som har andra åsikter än hans, men som låter en helt galet överspänd historielärare spotta tomma korrektklychor ur sig tills svadan äntligen tog slut.

Täppas största problem är hans tankeförmåga och noll uppfostran, ingen sägs ha så många anmälningar på sig utan att nånsin ha blivit fälld, rätt underligt.
Med tanke på att han tycker åsiktsmotståndare ska kokas i olja.

meritwager-kritik från 2008

Oisín Cantwell har skrivit en krönika som alla måste läsa!



Även en blind höna......


Det är en fars att se politikerna echaufferat indigneras över den von-obenska räkmackskultur de själva lever i.
Och för allt i världen vill bevara.

Så fort stormen bedarrat.




expressen 2009!! svd

onsdag 8 augusti 2012

Ett år till nästa semester, efter en lååång och möööörk vinter.


Ingen fara om du båtsemestrat, men du som festat nätterna långa - för dig ser det dystert ut - du får nog ta en vecka i Thailand i januari!

Båtfirarna är vinnare

Har du haft båtsemester? Grattis – då sitter semesterkänslan kvar allra längst! Om du ägnat semestern mest till att festa, tyvärr - då försvinner semesterkänslan ganska fort.

Magiskt! Glädjerus! Sverige slår Danmark och är klar för seminfinal


Handbollsfeber, vilken rysare, nu kämpade de "arslet av sig" våra handbollsgrabbar. 
För en Ystadstös är det här världsklassupplevelse, nu väntar Ungern i semin.

Det var bättre förr.




De danska gemytet!


Glöm aldrig!



Omdömeslöst hyckleri av DN..



Lars Vilks en intellektuellt hederlig människa, rak, ärlig och orädd, är hotad till livet av islamister. Allt för en rondellhund som Vilks utförde  i enlighet med yttrandefriheten i vårt land.
Fast.
I vårt land är yttrandefriheten de senaste åren  på väg att begränsas på grund av nya lättkränkta medborgares krav på respekt.
Så vi har sett en illavarslande förskjutning.
I synnerhet när det gäller total undfallenhet för kärleksreligionen islam, för alla vet att kan göra väldigt ont  - länge och ofta - att inte tiga och samtycka.

Nu har Lars Vilks bjudits in att tala på ett möte i New York för Stop Izlamization of nations, Sion. Och utan att vara allt för insatt kan jag bara hedra Vilks.
Om det finns en stor oro i världen för den diktatoriska och fundamentalistiska islamismen, så måste det väl tillåtas att talas öppet om!?!!


För mig är Lars Vilks en garant för våra friheter, det finns inga sanningar som inte får ifrågasättas. Medan alla svenska falska PKister tycker att visst våra friheter ska bevaras, men att man under inga omständigheter får vara omdömeslös och hånfull mot islam.

DN



Rika fransmän på landsflykt.


President Hollande vill öka inkomstskatten till 75 % för de som tjänar mer än en miljon euro.
Och om de flesta inte upplever att de får tillbaka något för konsolideringen av deras pengar, ja då går säkert flyttlassen från La France.
Och.
Hollande får noll personer som betalar. Och ännu fler som bara vill ha.

Llllllycka till Hollande!

SvD

Kadhammar: Sverige är groteskt förvridet.


Och, ja,  där är vi helt överens för en gångs skull.

 Det svenska omåttliga abnorma suget och trånaden efter omvärldens avmätta vördnad, inför vårt helt utfläkta och ovärdiga behov av ständig bekräftelse, när det gäller att helt förminska oss själva och blåsa upp alla andra människors behov.

Det, är ett perverst Sverigesyndrom som någon psykiatriker skulle få Nobelpriset för forskningsresultatet av.
Fast.
Det är ju inte alls det här Kadhammar skriver om.
Det Kadhammar tycker är perverst är svenskars specifika behov av rättvisa.

Och det kan vi sluta tjafsa om redan nu.
För.
Nån rättvisa finns inte.
Punkt. Slut.

aftonbladet

tisdag 7 augusti 2012

Somliga arbetslösa hamnar i Reinfeldts utanförskap.


Andra hamnar här på regeringskansliets Elefantkyrkogård.
Här får Lugnet med 91 000:- /mån i ytterligare tre år, dansa med sex andra stora men rätt misslyckade elefanter.

Skattebetalarnas kostnad för alla sju är 8,4 miljoner per år plus sociala kostnader.

SVT

Islam och norskt rättsväsende


Mulla Krekar sitter i Norge åtalad för dödshot mot förre statsminister Bondevik och norska intressen. Men nån respekt för lagen i sitt nya land existerar inte.
Krekar och hans vänner i åhörarskaran vägrar resa sig inför domaren, och Krekar besvarar inte en enda fråga, inte ens sitt namn.
Krekars vänner visas ut från rätten.

Vi talade om det här igår, Björn och jag, efter att jag läst om de kvinnliga busschauffören som inte fick betalt av några invandrade ungdomar, utan bara hotade med -"Kör bussen hora!". Bussfönster krossades och polis tillkallades.
Jag ryser så jag skakar när jag sätter mig in i busschaufförens (och alla andras i samma utsatta position)situation, jag frågar Björn vad han skulle ha gjort.
-Kört bussen.
Jamen hur lätt är det att köra när man är chockad och rädd, och känner sig hotad och förnedrad.
Själv skulle jag ha sagt- Nå OK, då är det gratis för alla. För inte kan jag ta betalt av lydiga svenskar när hotfulla brottslingar åker gratis. Sen hade jag berättat för företaget, och krävt vakt.

Björn säger att  vår syn och respekt för lagen är så uppenbart motsatta varandras, så det kommer att bli ett evigt problem.
Exempel 1. Låt bli - stjäl inte min cykel!  - Håll käften svennehora, cykeln är min nu.
Exempel 2. Skona mig, låt mig slippa våldtäkten! - Hit grabbar, kom och knulla svennehoran!
Exempel 3. Trampa inte ner rabatterna pojkar! - Trampa ner rabatterna och sparka sen ner den kaxiga svennehoran!
Exempel 4. Du stal damens halsband! - Du snackar skit, jag stal inget, det är mitt halsband.

Det finns ju inte en polis för varje tillfälle när någon svensk och en invandrad med annan syn på lagen ska jämka i en tvist. Och tvisten går inte att lösa genom artighet och respekt som vi är vana vid,  eftersom vi helt och hållet saknar samma värdegrund.
Den påtvingade mångkulturen kommer att sluta med att vi alla behöver livvakt.


TV2 Petterssons

aftenposten

Phelps erkänner:


-Ja, jag kissar i bassängen.
Det är en ganska normal grej för oss simmare. Ligger vi två timmar i bassängen och tränar, så går vi inte upp bara för att springa på toa....
NRK

Tillväxtverket söker.


DN:
-En hungrig, dedikerad entreprenörssjäl som har stort eget driv och ser problem som utmaningar. Det krävs för att ta tillvara och vidareutveckla all den potential som finns lagrad i Tillväxtverkets pipeline. 
Då känns Annie Lööf helt rätt, säger en person med god insyn i processen."

Hmmm.
Man blir ju lite nervös när Tillväxtverket söker en hungrig person......
Och ännu nervösare när insatta tror att en partiledare och minister kan sköta detta lyxkonsumerande skandalverk typ på kafferasten.

Lööf, myggan som röt.


Näringministern utan effekt fortsätter att tappa C-väljare, hon såg sin chans att snabbt och kraftfullt plocka politiska poäng genom att sparka Skandalverkets skrupellösa skatteförsnillare, Lugnet.

Men den quickfix som Lööf önskade sig, med efterföljande stolta uppvärdering av sin egen roll som partiledare och minister, ser ut att falla som ett rått ägg mot marken.
För folket och drevet verkar inte riktigt nöjda med Lööfs "krafttag", att sitta kvar med samma lön till pensionen - vad är det för spark?

Undrar alla vi som lever i en helt annan verklighet.
Så sparka hela Tillväxtledningen.
Och låt dem gå in i fas tre, efter återbetalning av det stulna.


expressen hd

Vänstermurvlarna imponerades inte av Claes Dahlbäcks Sommar.

HD om Claes Dahlbäcks Sommar, beskt:  -"Mannen låter nöjd. Han talar ytterst vårdat. Rösten är självsäker. Det hörs att han är van att bli åtlydd.
------
Det går inte längre att förstå vad Sommar är för program. Idel framgångssagor, entreprenörers skryt, självgoda företagare som breder ut sig. Det framstår alltmer som ett obligatoriskt propagandainslag i Statsradion. De kloka och livserfarna rösterna är försvinnande få. De som levt och lärt och kan berätta – varför får inte de komma till tals?"

aftonbladet Beklagar sig över "skrytkvoten", och GP gäspar.

De trångsynta vänstermurvlarna efterlyser "kloka och livserfarna röster, de som lärt och kan berätta".
Och när de då får det, som igår av Claes Dahlbäck, då är det ofelaktligt "ointressanta klichéer och skryt".
För att människan som berättar är fel.

För så långt har det gått i Sverige.
Att kunskap, intelligens, briljans, förmåga, självsäkerhet, välvårdat tal och nöjda människor som skapat förmögenheter och välstånd åt många, vill svenskmedia spotta på, förnedra och gäspa åt.
Här hyllas bara mångkultur och bidragstagare. 

Expressen kräver ny lag om att alla fiskare måste bära flytväst


Mitt i den helt snea debatten, där alla dundrar åsikter om "fylleri till sjöss", utom de få skärgårdsbor som är berörda.
Läser jag att i  juli hade vi här i Sverige en kraftig ökning av drunkningsolyckor.
Majoriteten av de drunknade är äldre män i fritidsbåtar som varit ute och fiskat - ofta utan flytväst.

Dessa små båtar har inte drabbats av den nya lagen om sjöfylleri, så dessa män kan helt obehindrat fortsätta att packade som örnar, ge sig ut och spontanfiska sig till döds.

Såvida inte Expressen sätter in en propagandastöt till:
-" 8 av 10 svenskar tycker: Lika dumt att fiska packad från båt som bil utan flytväst!

Är det lika okej att fiska dyngpackad utan flytväst från båt som bil?

# Ja, självklart!                     # Nej verkligen inte.



 SR

Expressens propagandabulldozer i farten igen.


Expressen:

Svenskarna stöder lag mot sjöfylleriet

8 av 10 svenskar tycker: Lika dumt att köra båt påverkad som bil TYCK TILL OCH DISKUTERA!


Är det okej att dricka alkohol och köra båt?

  •    



    I Expressen finns inga nyanser, ingen balans, ingen som är intresserad av hur nya lagen smögs in utan att det var når fel överhuvudtaget på den gamla lagen.
    Antingen är du FÖR/GOD  "SUPANDE"(= två eller tre glas vin, en starköl) också är du EMOT/DUM.
    Kustbevakningen fick omedelbart alla de nya, dyra resurser som nya lagen krävde.
    De gick ut järnhårt - bötfällde en massa människor med tre glas vin innanför västen när de körde sina båtar ensamma på de hav som de åkt tusentals gånger.
    Skrämseltaktiken gick hem.
    Motorbåtförsäljningen sjönk som en sten, skärgårdskrogarna går under och måste lägga ner.
    Och.
    Där står nu kustbevakningen med all utrustning för dyra pengar - och har ingen att jaga längre.

    Vicken jäkla såpa.

    måndag 6 augusti 2012

    Liberalerna kräver fri invandring.

    Så varför bli förvånad.

    Jag har en ärlig fråga.


    Avpixlat visar kvinnor i niqab som försöker få i sig dagens lunch som råkar vara spagetti.
    Ska jag skratta eller gråta?

    Om alla OSfotografer fokuserade lika mycket


    på alla tävlandes underliv som på beachvolleykvinnornas:
    metro

    Finn tolv fel.

    Victoria Secrets underklädesmodeller är vackra kvinnor.
    Men.
    Det saknas nåt väsentligt, åtminstone på den här bilden.

    Fast vad gör det om man inte har revben som skyddar hjärta och lungor, eller att man inte kan andas.
    Huvudsaken att man är snygg.

    Christina Lugnet får sparken.


    För att hon gynnat kulturen i företaget, att leva på räkmackan i gräddfilen för svenskarnas hårt ihopslitna kronor.
    Yes. Yes. Yes.
    Dessutom snabbt marscherat, och inget tröttsamt hymlande om "fortsatt förtroende för".

    Fast.
    Istället för bröd och vatten som den tjyv hon är, bäddas det som mjukast och bäst för att Lugnet inte ska behöva  lida av sina misstag och allvarliga brister:
    -"Lugnet kommer att placeras på regeringskansliet eftersom hon bara har tre år kvar av förordnandet."

    Javisst låt henne sitta av tiden där.
    Under förutsättning att hon betalar tillbaka varenda krona hennes verk försnillat.

    svd expressen aftonbladet di unt sr