tisdag 7 augusti 2012

Islam och norskt rättsväsende


Mulla Krekar sitter i Norge åtalad för dödshot mot förre statsminister Bondevik och norska intressen. Men nån respekt för lagen i sitt nya land existerar inte.
Krekar och hans vänner i åhörarskaran vägrar resa sig inför domaren, och Krekar besvarar inte en enda fråga, inte ens sitt namn.
Krekars vänner visas ut från rätten.

Vi talade om det här igår, Björn och jag, efter att jag läst om de kvinnliga busschauffören som inte fick betalt av några invandrade ungdomar, utan bara hotade med -"Kör bussen hora!". Bussfönster krossades och polis tillkallades.
Jag ryser så jag skakar när jag sätter mig in i busschaufförens (och alla andras i samma utsatta position)situation, jag frågar Björn vad han skulle ha gjort.
-Kört bussen.
Jamen hur lätt är det att köra när man är chockad och rädd, och känner sig hotad och förnedrad.
Själv skulle jag ha sagt- Nå OK, då är det gratis för alla. För inte kan jag ta betalt av lydiga svenskar när hotfulla brottslingar åker gratis. Sen hade jag berättat för företaget, och krävt vakt.

Björn säger att  vår syn och respekt för lagen är så uppenbart motsatta varandras, så det kommer att bli ett evigt problem.
Exempel 1. Låt bli - stjäl inte min cykel!  - Håll käften svennehora, cykeln är min nu.
Exempel 2. Skona mig, låt mig slippa våldtäkten! - Hit grabbar, kom och knulla svennehoran!
Exempel 3. Trampa inte ner rabatterna pojkar! - Trampa ner rabatterna och sparka sen ner den kaxiga svennehoran!
Exempel 4. Du stal damens halsband! - Du snackar skit, jag stal inget, det är mitt halsband.

Det finns ju inte en polis för varje tillfälle när någon svensk och en invandrad med annan syn på lagen ska jämka i en tvist. Och tvisten går inte att lösa genom artighet och respekt som vi är vana vid,  eftersom vi helt och hållet saknar samma värdegrund.
Den påtvingade mångkulturen kommer att sluta med att vi alla behöver livvakt.


TV2 Petterssons

aftenposten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar