lördag 11 augusti 2012

Stängt på grund av

hängmatta!
Återkommer efter "Sommar" och utläsning av älskad bok.

5 kommentarer:

  1. Jag gillar att läsa bra böcker, den här boken måste du läsa om du inte har läst den. Bländverk av Thomas Eriksson.Ges ut av Ponto Pocket. Jag tyckte den var riktigt bra Mvh Svensson :)

    SvaraRadera
  2. Jag har nog inte något bra boktips för dej. Kanske min smak är för gammaldags i vissa delar. Min absoluta favoritbok är "Attentat mot diktator", skriven av Geoffrey Household. Hopplöst föråldrad, men i min smak. Morten Korch, en dansk författare läser jag också. Dessa två med många flera. Inga svåra alster alltså. Hoppas du trivs och får vara ifred i din hängmatta. Inga oväntade gäster/tidstjuvar eller så.
    Nu sitter jag här vid datorn och omväxlande deppar och morrar. Fick ihop gräsklippareländet. Klippte i tre timmar. Satt precis och tyckte att nu verkar det ändå gå bra. Givetvis stannar den förbenade maskinen. Nytt fel, nya reparationer. Ska aldrig mer tänka en enda positiv tanke om den rishögen. Då stannar den direkt. Vissa grejer tåler bara inte beröm, om än i aldrig så flyktig form. Skogis.
    PS.Den här kommer allt närmare. http://www.youtube.com/watch?v=aeI6IzviFJU

    SvaraRadera
  3. Den här är en humoristisk feelgoodroman som heter "Major Pettingrews sista chans" om en kulturkrock, med ett helt otippat ställningstagande mot morbida hederskulturer i slutet - wow.
    Bländverk av Alex King, "hårdkokt och elegant thriller", tack för tipset. Läser inte så mycket thrillers för jag har en lite manisk läggning, när det är spännande så kan jag inte sluta förrän jag vet. Men till semestern blir det bra, framför allt till Björn, så han kan vara stilla en stund då och då.

    Tror du skulle gilla Majoren...,Skogis, väldigt brittisk och ogillande mot allt vulgärt nytänk.
    Tror du ska byta taktik med gräsklipparen, han tar dig för givet. Tror han kan bete sig hur som helst och du ska bara stå där och ta emot när han behagar falla ihop.
    Nu får du visa var skåpet ska stå, säg högt liksom för dig själv: - Nä nu är det sista gången jag lagar den här sopan - nästa gång blir det TIPPEN - och därmed basta.
    Tack för länken, ja, ta Lars på orden!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska kolla upp majoren, verkar vara nåt i min stil. Jag samlar mej angående att ta i med hårdhandskarna mot gräsklipparen. Du har rätt, den börjar ta sej friheter. Skogis.
      PS. Har du läst någon av James Herriots böcker?

      Radera
  4. James Herriot, har nog säkert hört talas o hans första böcker i alla fall, men tyvärr inte läst dem. Det blir att försöka hitta, tack!

    SvaraRadera