lördag 11 augusti 2012

Inte se - och en sabla röra.

I Israel tror ortodoxa judar att lagen förbjuder all kontakt mellan män och kvinnor som inte är gifta, därför måste kvinnorna förstås täcka sig med långärmat, höghalsat och långa kjolar.

Som extra skydd har ett snille som kallar sig sedlighetspatrullen, nu kommit på att sälja dyra specialglasögon till dessa rättrogna män.
Glasögonen ger klar syn på fem meter, men ju närmre kvinnan kommer desto suddigare blir synen  ifall, ifall något oanständigt fruntimmer skulle förirra sig in i karlstackarnas synfält.

Får jag fråga, hur bär dom sig åt för att träffa varandra innan giftermålet?
In i dimman!



5 kommentarer:

  1. Visserligen ska man respektera andras religion, men vad är det som gör att så många religiösa går in i dimman, vilse i pannkakan eller uppträder allmänt förvirrade. Skogis.

    SvaraRadera
  2. De flesta religiösa missar den primära frågan, om Gud - varför? I detta fall; om Gud inte ville ha kontakt mellan ogifta män och kvinnor - varför gjorde han då kvinnorna så vackra, bra mycket snyggare än män?

    Annars tycker jag att dessa glasögon borde vara obligatoriska för att tillbedjare av de mer ortodoxa varianterna av de abrahamitiska religionerna (i princip alla utom reformerad kristendom).

    SvaraRadera
  3. Jag kan tänka mig och stå vid gränsen och sälja dem billigt till alla invandrade presumtiva våldtäckare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bland Judarna har det sina speciella skäl..En sååå religiös man med skägg,hat och svart kaftan är jämförbar med den våra kristna tillbeder,men aldrig sett...Dessutom ingår en furstlig lön,samt olika personliga fördelar under hans resterande vandring på jorden.
      Bl.a är dessa "troende" förhindrade att gå ut i strid.Därför befriade från miltärtjänst och andra av staten pålagda fordringar,t.ex skattelättnader!
      M.a.o ett utmärkt liv här på jorden,för de som vi i Skåne kallar "laadmaskar" !!

      Radera
  4. Är det s.k. "snuskglasögon"?

    kkj

    SvaraRadera