fredag 10 augusti 2012

Vicken skräll!!!



Anna Carlstedt
ordförande IOGT- NTO skriver idag på SvD att hon tycker att nya sjöfyllerilagen är bra.

Imorgon skriver hon en ny rafflande artikel på SvD, om att det är bra att inte dricka sprit - för då kan man bli full.

10 kommentarer:

  1. Oj från klarhet till klarhet och nu är det fredag, skål.
    Eva-Marie

    SvaraRadera
  2. Den typen av föreningar och organisationer har enligt min mening spelat ut sin roll för länge sen. Numera verkar de bara vara en förlängd politisk arm. Det har de nog varit mer eller mindre från början. Som jag ser det fanns det kanske ett behov från början att samla bygden och ge alternativ till fylleriet. Nu är det mest pekpinnar och politik, oftast PK. Plus det vanliga att peta i andra människors sätt att leva. Alla ska göra på rätt sätt, det vill säga, på deras sätt. Personlig frihet är ett otyg och ska slås ner så snabbt det går. Det må gälla sprit, mat eller detaljstyrd bilkörning, exempelvis. Så, till Eva-Marie och alla andra som läser här... skål. Skogis. PS. Glöm nu inte att frossa på något onyttigt, de som kan.

    SvaraRadera
  3. Naturligtvis skall man få supa hur mycket men vill och sedan köra båt. Nästa steg är väl att samma förutsättningar skall gälla vid bilkörning efter kl 22 då det knappt är några bilar ute.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 20;32. Jag väntar ett tag att svara på ditt inlägg. Det är kanske så att Carina plockar bort inlägg från hjärntvättade och trångsynta människor. Skogis.

      Radera
    2. Om inlägg från hjärntvättade skall plockas bort är dina de första som skall bort.

      Radera
    3. Anonym (22:40)
      Trodde och hoppades att du redan hade gått och lagt dig..Barn i din ålder borde sedan länge ha nattats !!

      Radera
    4. Nu har jag lite bättre tid för svar. Hjärntvättad eller ej, det kan vi väl aldrig komma överens om, antar jag. Så vi får väl bli bedömda vad gäller den saken, på var sitt håll. Vad jag vill ha fram är att det skulle kunna finnas lite mer personligt ansvar kvar. Att man inte behövde bli tillsagd att göra si eller så om snart sagt allting här i livet. Jag tar det som självklart att man inte, dyngrak eller påverkad i någon högre grad sätter sej i en båt och som skeppare/förare ger sej ut på sjön. Samma resonemang gäller vid bilkörning(inte påverkad alls, helst), oavsett tidpunkt på dygnet. De som ändå gör det bryr sej nog inte mycket om vare sej IOGT-NTO, eller andra förnumstiga förståsigpåare. Inte ens vad lagar och förordningar säger tror jag att det klientelet bryr sej särdeles mycket om. Den föraktfulla ironin i din första insändare lämnar jag därhän. Det andra lämnar jag åt andra att bedöma. Kanske förtjänade jag det med tanke på att jag alltför snabbt tryckte iväg min egen replik. Skogis.

      Radera
    5. Skogis:
      Den "Anonyme" brukar passa på att nyttja PCn,när hans föräldrarna glömt att trycka på knappen
      "barnsäker".
      Men normalt ligger han och hans kramdjur mestadels i sängen och sussar,vid denna tidpunkt...Kan var så att han har FF !!

      Radera
    6. Ja, jag har också egna teorier om vederbörande. Kanske lite åt något politiskt håll. Men oavsett det så förtjänar han eller hon kanske ett någorlunda vettigt svar. Om anonym 22:40, sen tycker att det finns någon vett eller sans i det, det är väl en helt annan sak. För den saken ligger jag inte sömnlös. Jag har försökt förklara min ståndpunkt och det får vara bra med det. Skogis.

      Radera
  4. Anonym 20.32. Goddag yxskaft.
    Adjö yxskaft.

    SvaraRadera