lördag 12 april 2014

Nån har tagit

grafittin till nya nivåer........


Därför är katter inte religiösa.





Reinfeldts lördagsintervju.


- ”Det tynger att regera”

                                          Rekommenderas: kraftigt sänkt pensionsålder.

 SR









fredag 11 april 2014

Sverige är räddat.

Aldrig har så många ungdomar sökt sig till jordbruksutbildning berättar Aktuellt ikväll.  De senaste 5 - 6 åren har lockat massor med unga tillbaka till jorden, och allt tycks bero på -  reality-såpan "Bonde söker fru".

Ja, kära hjärtanes, här har TV 4 verkligen hittat framgångskonceptet, när politikerna misslyckas med att få ungdomar studiebenägna och motiverade lyckas såporna desto bättre. Sluta leta, glöm Pisa, möjligheterna är oändliga.
"Arbetslös söker arbete" kanske inte låter som ett höjdarprogram, men ett antal konkurrenter som slåss om samma jobb, lite kärlek och sex, lite dubbelspel, några som inte duger och tårögda och bittra får åka hem, och så slutligen en Biggest Winner. 

Nästa vecka; "Elev söker bästa betyget".

Sköna maj....var är du???


Röda Korset har satt sin sista genomruttna potatis.

nyheter idag uppdaterar jag mig på Röda Korsets vidriga uteslutning av en 70-årig dam, som arbetat ideellt för dem i nio år. 

 I en av Daban Ibrahims smyginspelade video berättar damen att hon "är oroad över ungdomsarbetslöshet och att hon tror mer på att hjälpa människor på plats i omvärlden istället för att fler människor flyttar till Sverige och riskerar hamna i arbetslöshet och utanförskap".  Efter denna råa "rasism" har generalsekreteraren Ulrika Årehed Kågström,( med RK-lön på 86 000:-/mån) , utselutit den 70-åriga damen från BengWestergrens gamla mjölkkossa.

Som vanligt säger kommentarerna från vanliga människor mer än alla ängsligt PK-lydiga:

Åke Eldberg · Svenska Kyrkan 
Den nya inkvisitionen: filma i smyg med mobilkameran, locka folk att säga något inkorrekt, häng sedan ut dem. Säger man inte "All makt åt PK vår befriare" eller någon motsvarande politisk trosbekännelse, så är man en fiende och förrädare. Var finns respekten för människors åsikts- och yttrandefrihet? Var finns respekten för nio års uppoffrande frivilligt hjälparbete? Var finns den demokratiska viljan att föra ett sansat samtal?

Röda korset: Ajö. Jag har samarbetat med er för sista gången.


Alexander Kieding · 
Dawan Khalil som provocerade och smygfilmade RK-damen är hos polisen mer känd som Daban Ibrahim.har ett gediget brottsregister. Han dömdes 2012 för olaga hot, olaga intrång, grov stöld, hot mot tjänsteman samt förgripelse mot tjänsteman
(Falu tingsrätt, B 4227-10).

torsdag 10 april 2014

Under tiden kan man spela schack med sin hund.


Ser fram mot Pisa-undersökningen 2020 när vi blir omsprungna av öronmaneter i problemlösning.







Kom igen allihopa,


sno åt er skattepengar så mycket ni bara kan! Svart, vitt, lagligt, olagligt, fritt fram, alla mot alla!! Vi måste leva som vi lär.

Och - dubbla löner á 120 000 kronor/månaden av skattebetalarnas pengar, inte kan väl Curt Mamborg hjälpa det - han har ju inte gjort nåt fel.......
Kryphålen är fortfarande vidöppna guldgruvor för cheferna. Det är två och ett halvt år sedan som förslaget om skärpta avgångsvillkor för generaldirektörer kom  - men ingenting har hänt. Utredningen försvann......

Walk the walk. And talk the talk.




Ute på stan skramlar ideella i Svenska kyrkan med bössor. Pengarna som samlas in  ska utrota hungern runt om i världen. 
Mitt i fastan fastan bjöd Stockholms stift flott in sina kyrkoherdar och chefer till fest i Gyllene salen i Stockholms stadshus. Trerättersmiddagen bestod av havskräftssoppa, grillad oxfilé av enbart hondjur - vilket anses smaka bättre än handjur – samt en passions- och mangodessert. Till det tillkom ett dryckespaket med matchande vin. Priset för kalaset slutade på 337 600 kronor.

onsdag 9 april 2014

Samvetsfråga.....





S, V och MP - en bluff.



Inbäddad bildlänk


Regeringens diskriminering av pensionärer måste upphöra omedelbart.

 Pensionärerna finns inte för regeringen.Finansminister Anders Borgs (M) vårbudget presenterades för en stund sedan. Budgeten innehåller inga förslag om sänkt skatt för pensionärer.

 Efter att pensionerna sänkts tre av de senaste fem åren på grund av att bromsen slagit till, har pensionärernas ekonomi halkat efter.
- Bara under 2014 beräknas ett pensionärshushåll ha 500 kronor mindre i plånboken varje månad, samtidigt som lönerna ökar. Dessutom betalar pensionärer högre skatt än löntagare på samma inkomst, vilket är oacceptabelt.

Och vissa kvinnor....



tisdag 8 april 2014

"Kryss-amning" - får jag amma ditt barn?

En norsk bloggerska skrev ett inlägg under rubriken "Får jag amma ditt barn?", för att göra upp med de tabun som finns knutna till s.k kryssamning; kvinnor som ammar varandras barn om det skulle behövas.

Bloggerskan skrev om temat efter att hon själv behövt ta ställning till detta inför en resa till svågerfamiljen i Gambia. Några applåderade och skulle gärna ha hjälpt till, andra menade att kryssamning är perverst och kallade bloggerskan för pedofil. 

Multikultis pekpinnar kommer omedelbart fram, det är oss det är fel på igen, vi som i vår kultur förknippar bröst med intimitet, sexualitet och något privat: 

-"Kryssamning är bara ett annat (läs finare)sätt att tänka kring kroppen och matning. Skandinaviska kvinnor borde möta fenomenet positivt, och med nyfikenhet och respekt för andra kulturer!" 

Undrar när min dröm om ÖMSESIDIG respekt för varandras kulturer ska bli verklighet?

Extremvåldsänstern hyllas i medierna.



  • måndag 7 april 2014

    Attendo - V:s bästa valarbetare.


    När vårdföretaget Attendo tog över ett äldreboende i Mölndal 2011 minskade man nattbemanningen från fyra till två personer. 

    Men räddningstjänsten anser inte att det räcker för att rädda ett 60-tal äldre, bland dem en del dementa, om det börjar brinna.
    Attendo förelades att återställa bemanningen, men de överklagade i flera instanser, alla har avslagit, nu senast kammarrätten.

    Attendo anser fortfarande att det räcker att fastighetsägaren installerar ett sprinklersystem.

    En veckas PR-jippo.

    Akademikerförbundet SSR utmanar samtliga politiker i kommunstyrelse och socialnämnd i Sundsvall att leva på socialbidrag under en vecka.  En vecka? En månad eller ett halvår skulle jag kunna betrakta som en liten
    utmaning. 
    Av totalt 28 personer har fyra antagit utmaningen, en av dem är Hans Forsberg, ordförande för Centerpartiet Sundsvall. Han vill uppmärksamma på hur vardagen kan se ut för invånare med ekonomiskt bistånd.

    – Det är förmodligen mycket svårare än vad många tror, säger han.

    Den kommande veckan ska han leva på 129 kronor om dagen, vilket är minimibeloppet för vad en vuxen, ensamstående person får i försörjningsstöd.

    Bidraget ska bland annat täcka utgifter för mat, kläder, hygien, förbrukningsartiklar, fritid och mobilabonnemang. Fast utgifter, så som hyra, arbetsresor och el, räknas inte in i beloppet.  

    129 kronor om dan? Efter fasta kostnader betalda? En dröm för en fattigpensionär.

    Vi har missat en nyhet härute på ön.


    Så här beskriver GB sin nya glass X-Pop: "Lekfull glass med is med spännande smakkombinationer av cola, jordgubb, fruktbubbelgum och citron-lime, överdrag med fruktbubbelgumssmak och godis som poppar i munnen när du äter den". 

    I folkmun kallas glassen för Penisglass och fnitter och kritik har avlöst varandra. Men GB förstår inte, och tänker inte låta överkänsliga reaktioner styra. 

    Eftersom glassen inte är svart.

    söndag 6 april 2014

    Förskingringskassans härskare Eliassons paradgren - cover his own ass.

     Eliassons korrumperade fögderi med nepotism och skumraskaffärer har avslöjats. Först förvandlade Eliasson Migrationsverket till sin privata intressesfär utanför politisk kontroll, och nu Försäkringskassan.

    Tomas Eneroth, S, riksdagsman och vice ordförande i socialförsäkringsutskottet har, precis som vi prövade svenskar, fått nog av vanstyret under Eliasson. Han begär nu att Eliasson ska kallas till utskottet (hjälp,så de kan skrämmas -  Eliasson darrar redan). 

    Men Eliasson tror tvärtom att alla veckans avslöjanden och skandaler har ÖKAT förtroendet för honom och F-kassan. 

    Han är tyvärr bortom all räddning.

    ex-pressen merit wagers avslöjanden om Sveriges högst betalde GD

    Feelings!

    Tills helt nyligen hade amerikanska vetenskapsmännen bara identifierat sex mänskliga känslor: glad, ledsen, rädd, arg, överraskad och äcklad. Dessa "känslokategorier" definieras av ansiktsmusklerna vi använder för att uttrycka varje känsla.I Sverige talar vi om glad, ledsen, ömsint, arg, rädd och neutral.

    Men om vi inte utökar känsloregistret till dess fulla omfattning, så kan vi inte fullt ut förstå vårt kognitiva system säger forskningen nu.
    Så i en studie har 15 nya sammansatta känslor identifierats: glatt överraskad, roat äcklad, ledsamt rädd, ledsamt arg, ledsamt överraskad, ledsamt äcklad, ängsligt arg, ängsligt överraskad, ängsligt äcklad, ilsket överraskad, ilsket äcklad, ilsket överraskad, hatfull och respektfull. Hahahaha-ha, "ilsket äcklad" ser ut som han sitter på hemlighuset.....

    Och så glömde de den svenskaste av alla mångkulturella nykänslor : kränkt.

    Jag vill se 90 minuter av glädje och gemenskap.

    En djurgårdsfamilj i sorg ska försöka hitta tillbaka till glädjen till fotbollen i hemmamatchen mot Halmstad Bollklubb idag.


    Även om sorgen efter den dödade fyrabarns-supportern och över ett brutalt samhälle aldrig nånsin går över.

    Ny chans idag, kompisar!

    SvD | Quiz - Testa dig själv!

    Resultat: 18 rätt av 20


    Jag är i en nedåtgående spiral....... testa nya högskoleorden här.