måndag 7 april 2014

Vi har missat en nyhet härute på ön.


Så här beskriver GB sin nya glass X-Pop: "Lekfull glass med is med spännande smakkombinationer av cola, jordgubb, fruktbubbelgum och citron-lime, överdrag med fruktbubbelgumssmak och godis som poppar i munnen när du äter den". 

I folkmun kallas glassen för Penisglass och fnitter och kritik har avlöst varandra. Men GB förstår inte, och tänker inte låta överkänsliga reaktioner styra. 

Eftersom glassen inte är svart.

8 kommentarer:

  1. Helt rätt i tiden, såhär i regnbågstider. Man får väl anta att de har många stånd (alltså, glassstånd) vid de olika pridefestivalerna, t.ex.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Man får anta att den är barnförbjuden....

    SvaraRadera
  3. Seriöst, den ser ut som en kuk med någon svår sjukdom som fått härja lääänge. Jag har två barn och känner olust inför utförandet på denna glass. Men som du skriver den är ju inte svart och heter inte Nogger så den får säker vara ifred.

    SvaraRadera
  4. Skulle aldrig komma på tanken att köpa till mina bonusbarn-barn.Det är för weird.

    SvaraRadera
  5. Nu få ni lämna vi och dom tänkandet, glassen är ju fiiin, nej det är den inte precis som alla andra tokigheter som planterats i vårt land under det senaste decenniet är den här för att provocera och många går igång på detta. Det är ju bara en glass för tusan! Skärpning! Själv föredrar jag mjukglass med mycket strössel. Mmmmm...

    Kalleman

    SvaraRadera
  6. Gillar strutglass med kulor (woops),italiensk choklad, kokos och romrussin!!

    SvaraRadera
  7. Mjukglass känns volmig, för min del hårda glasskulor pecannöt eller choklad i våffelstrut.. Förstår inte att glass ska anspela på sex.
    Tummen ner för GB-p glass. Vi har ett sexistiskt samhälle som helt har gått överstyr.

    SvaraRadera
  8. Ingen som kört med " cum " i min mun?
    Hur blev jag medlem på den här siten?

    Jungman Jansson

    SvaraRadera