fredag 11 april 2014

Röda Korset har satt sin sista genomruttna potatis.

nyheter idag uppdaterar jag mig på Röda Korsets vidriga uteslutning av en 70-årig dam, som arbetat ideellt för dem i nio år. 

 I en av Daban Ibrahims smyginspelade video berättar damen att hon "är oroad över ungdomsarbetslöshet och att hon tror mer på att hjälpa människor på plats i omvärlden istället för att fler människor flyttar till Sverige och riskerar hamna i arbetslöshet och utanförskap".  Efter denna råa "rasism" har generalsekreteraren Ulrika Årehed Kågström,( med RK-lön på 86 000:-/mån) , utselutit den 70-åriga damen från BengWestergrens gamla mjölkkossa.

Som vanligt säger kommentarerna från vanliga människor mer än alla ängsligt PK-lydiga:

Åke Eldberg · Svenska Kyrkan 
Den nya inkvisitionen: filma i smyg med mobilkameran, locka folk att säga något inkorrekt, häng sedan ut dem. Säger man inte "All makt åt PK vår befriare" eller någon motsvarande politisk trosbekännelse, så är man en fiende och förrädare. Var finns respekten för människors åsikts- och yttrandefrihet? Var finns respekten för nio års uppoffrande frivilligt hjälparbete? Var finns den demokratiska viljan att föra ett sansat samtal?

Röda korset: Ajö. Jag har samarbetat med er för sista gången.


Alexander Kieding · 
Dawan Khalil som provocerade och smygfilmade RK-damen är hos polisen mer känd som Daban Ibrahim.har ett gediget brottsregister. Han dömdes 2012 för olaga hot, olaga intrång, grov stöld, hot mot tjänsteman samt förgripelse mot tjänsteman
(Falu tingsrätt, B 4227-10).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar