torsdag 6 mars 2014

Camerons viktigpetter-selfie skapar trend i UK.


Primeminister Cameron var så ivrig att visa upp för folket att han har en direktlinje till Obama, så han la ut en selfie på sig själv under det högtidliga tillfället. Bara för att ingen ska missa det.

Men britterna flög i taket, och hela UK dräller nu av roliga not-wanna-be´s:

 - Sarah:
-"What does he take us for. Oh we can sleep easy Dave's on the phone to Barack!"



Kioskvältare!


EU - vi - skänker $ 15 miljarder till Ukraina.

Kanske ukrainarna skulle slå en signal och fråga grekerna innan de tackar ja......


Vi skattebetalare är bäst i världen på att sponsra mördarmaskiner och terrorister.

Privatpersoner har tagit med sig miljoner kronor till länderna runt Syrien.  Norska säkerhetspolisen, PST, misstänker att en del av pengaflödet ut ur landet används till terrorfinansiering.

Under 2011 togs totalt 29.000 kronor till Jordanien. Under 2012 och 2013 hade privatpersoner (!) med sig 2,6 (!) miljoner kronor i bagaget. En ökning på 4700 (!) procent.
Också andra länder som gränsar till Syrien -  Libanon, Turkiet, Irak och Israel, har en stark ökning när det gäller den privata pengatsunamin från Norge.

Jordanien är bland de länder som människor fraktade mest pengar i snitt - närmare 100.000 per deklaration.  Gu´vad dom måste tjäna bra här.

Och vi som tycker att vi är så in i norden bäst bäst bäst - på att vrida ur folket skattepengar - och skänka bort dem till mördarmaskiner och terrorister i islamistkrig. 


VG

onsdag 5 mars 2014

Om du vill ha nånting sagt - be en man.

Om du vill ha nåt gjort - be en kvinna.

Ska Mutti Merkel lösa Ukraina-gate? Mutti Merkel är rysktalande och har DDR-erfarenhet och Putin är tysktalande. Dessutom har Merkel lysande klarat Putins hundprov. Dvs Merkel som har svår hundskräck, speciellt för stora hundar, klarade vid första mötet de stenhårda förhandlingarna utan att darra på manschetten, låta sig distraheras, eller med en min avslöja sin panik. 

 K.G.B. vs the Abwehr, liksom. Dags för västgubbarna att sluta gorma.




Svenska kvinnor bland de mest utsatta i EU. Fast Roks säger att så är det inte.



Var tredje kvinna har upplevt fysiskt eller sexuellt våld.Nästan var fjärde har blivit utsatt för fysiskt eller sexuellt våld.

I Skandinavien är siffrorna ännu högre. Svenska kvinnor är bland de mest utsatta för kvinnovåld i EU, visar den största studien hittills.

Men det beror inte på att svenska kvinnor faktiskt är mer utsatta än i andra länder, säger Angela Beausang som är ordförande i Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer. Utan på att "svenska kvinnor talar mer om det".

I Roks värld lever vi i ett ständigt könskrig för att män är djur. Tyvärr gör inte vi kvinnor saken bättre, vi är bara en massa tjattrande papegojor.

SR NT

Grattis Jönköping!


1. Äldreboendena är sorgligt underbemannade och den sönderstressade personalen sitter fastlåsta i pressade och överoptimistiska tidsrapporteringar.

2. VI HAR EN UNGDOMSARBETSLÖSHET!!

Så, all eloge till Jönköpings kommun som lyckats lägga ihop 1 plus 1, och lanserat projektet "Relationer över generationer för att ge ungdomar extrajobb på äldreboenden. Avsikten är både att ge de som bor där en extra guldkant  (tack, gråter av glädje, obs min parentes) på tillvaron, och att locka fler att söka sig till jobb inom äldreomsorgen.När ansökningstiden gick ut i helgen hade 386 ungdomar sökt de 70 tjänsterna och det stora intresset gör att kommunen nu beslutat att utöka antalet tjänster till 100.–Den här chansen kan vi inte missa! 

Hoppas att ungdomarna får pedagogisk, praktisk och etisk utbildning om hur man vårdar sina medmänniskor, och att detta briljanta tankeexperiment sprider sig över landet. Även efter valet.


SR

Hylla din kvinnliga förebild inför 8 mars,

skrev Östersundsposten idag.Det är den internationella kvinnodagen 8 mars och nu vill ÖP få in namn på kvinnliga förebilder. Motivera gärna!

Ja, tänk, tänk, tänk......vad ska man säga.........? Det dräller ju inte av kvinnliga /eller manliga) förebilder varken i Sverige eller nån annanstans. Tyvärr.

Men så kom jag på en, och skickade iväg mitt förslag:"Inga-Britt Ahlenius är ett föredöme i en tid när svensk dumkonsensus blivit norm. Alla vill tillhöra den varma goa skaran som tycker "rätt". De som tänker utanför boxen demoniseras och framställs som hot, och det tycker jag är en väldigt farlig utveckling. Därför älskar jag den rakryggade och stronga Inga-Britt Ahlenius, för hennes rättskänsla, för hennes extrema mod och oräddhet. "

För övrigt så kommer jag som vanligt inte att fira den internationella kvinnodagen, inte förrän det också finns den internationella mansdagen.

tisdag 4 mars 2014

Nä, den 92åriga brutalt våldtagna kvinnan var INTE med på det.


BurkHans har rätt, hans kommentar får stå för mig också:

-" Det skrämmande med serievåldtäktsmannen och hans gelikars grova brott är hur de påbörjar sin brottsbana väldigt tidigt, vilket i vanlig ordning bara leder till daltande från diverse batikhäxor, och en karusell av in o ut på olika institutioner. Mest ut! Den här gärningsmannen borde ha suttit bakom och lås och bom för länge sen i rent allmänpreventivt syfte, så hade både kvinnan i Gävle och den i Töreboda besparats de trauma de utsatts för. Ännu bättre om det svenska medborgarskapet getts på prov och kunnat återkallas."



flashback

Fettisdag,

kommer den här i large också?? 

Idag äter hälften av alla svenskar en semla.


Jag älskar ägg och har alltid ätit med förtjusning.

Idag säger vetenskapsmännen att vi ska äta ägg, mycket mera ägg, på grund av att äggen har en mycket gynnsam effekt mot minnesförlust och demens.Test har gjorts på kom-ihåg, verbal förmåga och graden av uppmärksamhet, alla tecken på demens senare i livet.

Ägg är en av de rikaste källorna på två  antioxidanter, lutein och zeaxanthin, som tidigare visat på en ökning av kognitiva funktioner.

Hmmmm.

Om forskarna ätit mera ägg kanske de själva kommit ihåg, hur de i åratal skrämt upp oss med höga kolesterolvärden, högt blodtryck och hjärtproblem.


måndag 3 mars 2014

Dan Eliasson en storgubbe med dålig mage, som måste stoppas från medmänskliga kontakter.

Den 13 februari berättar Anna, att hon krävts av Försäkringskassan på ett dödsdatum för att inte behöva arbeta under sin sjukdom.
Hennes berättelse delas tusentals gånger på sociala medier och leder till fler vittnesmål om liknande fall. 

Bra att T Eneroth ställer Riksdagsfråga om cancersjuka. Då kan skrönan om dödsintyg klaras ut. Skapar säkert onödig oro för en del.


– Eliassons twitter är ju som en dödsförklaring, som om jag inte fanns, säger cancersjuka Anna Liljedahl.


Se Upp Allihopa!

.

VARNING för bedragare! Har just fått ett brev från SKATTEVERKET.SE där de ber mig fylla i en massa privata uppgifter och skicka in. Gör man detta så snor dehälften av din inkomst! De använder sig av både telefon, internet och postverket för att sprida och ta in uppgifter!
Sprid denna information vidare!

En 14-åring sa det! Först uppifrån och ner, sen nerifrån och upp.


Statsministern glömde en sak,


Inbäddad bildlänknär han chattade på DI: - "Inte så länge jag är statsminister........"

KGB kräks på Reinfeldt.

I vårt nya land talar generaldirektörerna om vem de vill "spy på" offentligt, och media talar om vilka politiker som ska "hålla klaffen"
Reinfeldt sa :"Det är i någon mån förståeligt att Ryssland agerar på en rysk minoritets oro på Krim och i östra Ukraina, men inte på det sätt man agerar."

Men det har man inte tillstånd att tycka och säga, i synnerhet inte när det gäller hela västs älsklingsvoodoospöke. Idag råder krigsretorik och alla i väst hatar Putin, oavsett vad som är sant,
annars kastas man på EU-regimens häxbål.

Reinfeldt får smaka på egen medicin. Idag vill ingen ta i honom med tång.


ex-pressen ex-pressen

söndag 2 mars 2014

Vem ska ta över efter Reinfeldt i höst?








 Ja.  Vem kan motstå en sån livsresa.



ex -pressen

Terrorism i Kina.


Två kvinnor var bland de knivhuggande muslimska terroristerna på tågstationen, minst 33 människor dödades och 143 skadades. 

INGEN ska stiga upp, göra sig i ordning för att gå ut i sitt livs vardag, med risken att råka ut för terrorns dödsattacker på oskyldiga. 

Men i Kina - tro mig - kommer dessa sjuka mördarvildar att bestraffas som de förtjänar inom 24 timmar.



En så sagolikt vacker bild.

Vasaloppets svenske TVreporter jätteförvånat: -"Alla är så snälla, trevliga och hjälpsamma här!!"