tisdag 4 mars 2014

Nä, den 92åriga brutalt våldtagna kvinnan var INTE med på det.


BurkHans har rätt, hans kommentar får stå för mig också:

-" Det skrämmande med serievåldtäktsmannen och hans gelikars grova brott är hur de påbörjar sin brottsbana väldigt tidigt, vilket i vanlig ordning bara leder till daltande från diverse batikhäxor, och en karusell av in o ut på olika institutioner. Mest ut! Den här gärningsmannen borde ha suttit bakom och lås och bom för länge sen i rent allmänpreventivt syfte, så hade både kvinnan i Gävle och den i Töreboda besparats de trauma de utsatts för. Ännu bättre om det svenska medborgarskapet getts på prov och kunnat återkallas."



flashback

4 kommentarer:

  1. Med en riksdag och regering värd namnet hade personen i fråga inte ens funnits i landet.

    SvaraRadera
  2. Vi som varit med ett tag, vi ser att gränserna för "det acceptabla" förflyttas, hela tiden..
    En händelse som denna, för säg fyrtio år sen, hade lett till att förövaren efter avtjänat straff inte vågat visa sig utomhus på åratal och INGEN skulle någonsin glömma det efteråt.....
    Nu är det bara ytterligare "ett fall".....

    SvaraRadera
  3. Avtrubbade. Så upplever jag omgivningen, de skyddar sig genom att låta sig beröras när Kalla tar guld eller JÅ "minns fel" på TV, men inte lyfta ett ögonbryn över denna gamla dams brutala öde. Det gör mig arg så jag skakar.

    SvaraRadera
  4. Jag blir rosenrasande också och fattar inte vad som hänt med rättsväsendet. Våldet mot kvinnor är accepterat i Sverige, snart blir väl offren fängslade istället. Börjar kännas som ett ett u-land där ingenting fungerar.

    SvaraRadera