lördag 8 februari 2014

Hela mellon är paj.

De "humoristiska" programledarna, de plumpa lågstadieskämten, och de halv-bra låtarna, gör lördagskvällarna till en enda längtan efter en repris på en tjeckisk långfilm från 70-talet.


Det finns sannolikt bara en som fortfarande är road.

fredag 7 februari 2014

Audi kuppade

bort en snöflinga under den pampiga och jättedyra OS-invigningen idag.


Reinfeldt: Vi har aldrig haft ett bättre Europa och Sverige.

Och i Tuzla och Zenica. 100 personer skadades idag i protesterna i 20 städer, medan stenarna ven i luften och regeringsbyggnader sattes i brand i vreden mot Bosnien-Herzegovinas politiska och ekonomiska stagnationen.

100 år. 

Och Europa kör sin kontinent baklänges i racerfart.  Balkanländerna brinner igen, inte bara Ukraina och Turkiet, Norra Europa går på knäna. Tyskland är fullt upptagen med sitt, UK och Frankrike släcker bränder hemma, och Spanien, Italien och Grekland flämtar desperat efter andan. 

Ingenting kan gå åt fanders, Ryssland och USA garanterar stabiliteten.

SJs nya app.


Dom bestämmer hur vi ska se världen.


torsdag 6 februari 2014

OS har startat - fast paråkningen suger.

Svenska feminister, Schyman och Fi bojkottar - tills kvinnorna får kasta männen istället.


Jag - en livsnjutare.


Testa här hur du blir som pangis!

Inte otippat blev jag själv Livsnjutare, det går i släkten.
"LIVSNJUTAREN: Du kommer att bli en aktiv pensionär. Du gillar livet och vill njuta av det. Du vill gärna att andra ska följa med, men inte så att det går ut över dina egna planer. Barnbarn är livets efterrätt, inte något du ska lägga schemat efter."


Quelle finesse!

Otroligt. Så enkelt, måste genast ut i köket och testa!!

You only live twice.

Förhoppningsvis.


Nu är det slut på veckan, dags för fredagsmys.


onsdag 5 februari 2014

Ska all vård vara gratis?


För alla? Eller bara för fattiga? Bara för de allra fattigaste? Bara för utländska fattiga? Men inte för svenska fattiga? Inte för lagom fattiga? Vilka är de fattigaste? Vem avgör det? 

Ska vården vara gratis i hela världen? För alla som söker vård? Bara i Europa? I Skandinavien? Eller bara i Sverige?  Var ska pengarna till de faktiska kostnaderna tas? Vem ska betala? Försäkringar? Vem ska betala försäkringarna?Skattebetalarna? Vilket lands skattebetalare? Hemländernas skattebetalare? Svenska skattebetalare?


- "Då sjukskriver jag mig."



Med sylten ända upp till öronen ertappades Tomas Rudin,S, med ett helrör i kavajärmen. Och då....då.......sjukskriver han sig............

Time out, fine, det ligger i traditionen, Mauritzius eller nåt annat tropiskt resmål - men sjukskrivning?!? För att man har stulit?  

Föredöme?



SRnyheter

Smartheads.



du ska akta dig för att vara på fel plats på fel tid, dvs i Sverige idag.


Detta bestialiskt brutala händer flera gånger om dan nånstans i Sverige.
På väg till jobbet sparkades Kalle, 24, ner. Under pistolhot tvingade rånarna av honom alla värdesaker. 

När DN träffar Kalle, 24, i lägenheten i Blackeberg har det gått fem dagar.– "Jag kommer precis från tandläkaren. Jag fick veta att jag i fortsättningen kommer att få skära upp äpplen i skivor, eftersom jag inte kommer att kunna använda framtänderna. De är delvis avslagna. Sedan ser jag dåligt på ena ögat, frågan är om det är bestående." Skadorna orsakades av de sparkar och slag han tog emot liggande på gångstigen, samtidigt som de unga personrånarna tryckte en pistol mot hans huvud.– Någon sa ”skjut honom, skjut honom” och en annan tyckte att de skulle skjuta mig i knät.

Rånarna kom undan.Men.- Vi måste stoppa dom, säger polisen. 

Och lämnar signalementet "Ungdomsgäng".
Bra där, polisen....

Fadakar har hittat Problemet med Sverige.


Ehsan Fadakar -  ni vet han som slåss mot väderkvarnar -  har kommit på Lösningen; Sverige vore himla perfekt, om bara, bara inte dom där fanns kvar här. Vilka??
Fadakar: "Dom med vi-och-dom-retoriken - ja, ni vet vilka!"

Jaha. 

Han menar såklart Reinfeldt, Sahlin, Pascalido och Babyface. Dom som vägrar ta i folk, ens med tång, och dom som bygger upp intolerans och rasism genom "positiv särbehandling".

Rätt, Fadakar, dom där har Sverige verkligen inte råd med.

Mona Masri har slutligen hittat beviset

för att svenskar är överjävligt dåliga människor på riktigt.

Mona Masri har mycket förutfattade meningar, det blev säkert så när hon fostrades på tidningsredaktionen på en av våra största propagandaministerium, sydsvenskan. 

Bl.a så hatar hon av ohejdad ovana Danmark, "EUs sämsta land" och ett riktigt "pissland". 

Mest känner hon sig hemma i Politisk Korrekthet, den varma goa multikultiklubben i Sverige som gaddat ihop sig mot Svenskar. Ni vet, Svenskar, hardcore-rasistbarbarerna, som läser TinTin,  Lilla Hjärtat, och äter negerbollar, kinapuffar, pepparkaksgubbar. Masri är också den enda i Sverige som hyllar Pascalidos mångkulturella härskarteknik mot oliktänkande.

Men nu har Masri nått überklimax, under en resa i USA har hon träffat på en man av de 380 miljoner invånarna där, som kunde ge henne den slutliga Bekräftelsen på Svenskens medfödda blodshunger. Mannen var långt tillbaka resultatet av en våldtäkt med en skandinav inblandad, och detta svindlande faktum ger idag Masri den fullkomliga konfirmationen:
-" Alla skandinaver som tog båten över till Amerika var tydligen inte lika oskyldiga som Mobergs Karl Oskar och Kristina. Även skandinaver ägnade sig åt att köpa och sälja människor som boskap."

PUH, då kan vi ju skita i att massivandringen slaktar offer på löpande band i sitt skyddsland. SKÖÖÖNT, Masri!!!

Om de rikas skattefusk kostar 5. 700 000 000 kr,

då undrar man vad kostnaden för de livstidsförsörjda i massinvandringen kostar, och vad samhället hade kunnat få istället. 

Vem vågar tänka på dom svindlande summorna??


Politiker och tjyvar.



Tomas Rudin, 48, är en av Mona Sahlin(S) klubbkamrat i Stockholm Förra året hade han en taxerad inkomst på 1 177 000 kronor. I lördags var Tomas Rudin på Systembolaget i Farsta.
En kvinnlig väktare såg Rudin komma in på spritavdelningen.
– Han valde ut en flaska Highland Park, för dryga 500-ingen - fint ska det va.
Gick sedan runt en hylla och satte sig på huk och förde in whiskyn innanför jackan, och under vänstra armen. 

Politikern tog också två flaskor alkoholfritt som han betalade för."Tomas Rudin begick gärningen med uppsåt att stjäla", skriver åklagaren i sin stämningsansökan.
Men Rudin anser att han bara var "stressad" och hade "glömt" att betala helröret. 

Jag anser att en man med så uppenbar brist på moral och ansvar, under inga omständigheter kan vara kvar som förtroendevald. För Rudin är hela livet fullt av frestelser. Vi kan absolut inte ha en politiker som inte kan stå emot. 

Var är mediadrevet????

tisdag 4 februari 2014

Smiley campaign från Iran.


Att Sveriges utrikesminister Carl Bildt åker och gullar med ayatollorna betyder verkligen inte att det är nåt slags islossning på gång i Iran. Brotten mot de mänskliga rättigheterna och antalet avrättningar skenar alarmerande, samtidigt som det pågår sweet-talking mot väst. 

Irans Human Rights watch uppmanar Carl Bildt och andra västländer på besök att lägga högsta prioritet på den tydliga försämringen av situationen för det iranska folket,  och på att försöka inleda en rak och öppen dialog. 

Dialog? 

Skulle inte tro det står på Irans ayatollors agenda.


Idag har jag

varit på den nya Disneyfilmen Frost med 5 1/2 åriga bonusprinsessan. Lite läskig, men sagolikt vacker, och som tur var riktig happy ending, puh!

Etnisk rensning pågår inte.

"Brittiska kvinnor" får betydligt fler barn än för ett decennium sen, med födelsetal på upp till 18 procents ökning. Mer än en fjärdedel av alla
nyfödda babiesar står mödrar som är födda utanför UK för. 

Dags för ändring av bostadsnormen, 2 - 3rumslägenheter passar inte nya folket.


independent

måndag 3 februari 2014

Sotji har toalettregler.




Nåt för mångkulturen Sverige att ta efter. Sent omsider.
Eller också inte. Anvisningarna är förmodligen allt för kränkande för mångkulturella klubben i våra tassemarker. 

Frågan är bara var man får må illa i OS-Sotji.



-"Jag kommer om fem minuter,

säger den shoppande kvinnan. Och menar exakt så lång tid som mannen, när han säger att han är hemma om fem minuter.
En sak kan vi väl vara överens om - att shoppa var och en för sig. Eller åtminstone att varuhusen förlägger en festlig bar i anslutning till shoppingarean.

.


Måndagsfundering.


I EU-land....