onsdag 5 februari 2014

Mona Masri har slutligen hittat beviset

för att svenskar är överjävligt dåliga människor på riktigt.

Mona Masri har mycket förutfattade meningar, det blev säkert så när hon fostrades på tidningsredaktionen på en av våra största propagandaministerium, sydsvenskan. 

Bl.a så hatar hon av ohejdad ovana Danmark, "EUs sämsta land" och ett riktigt "pissland". 

Mest känner hon sig hemma i Politisk Korrekthet, den varma goa multikultiklubben i Sverige som gaddat ihop sig mot Svenskar. Ni vet, Svenskar, hardcore-rasistbarbarerna, som läser TinTin,  Lilla Hjärtat, och äter negerbollar, kinapuffar, pepparkaksgubbar. Masri är också den enda i Sverige som hyllar Pascalidos mångkulturella härskarteknik mot oliktänkande.

Men nu har Masri nått überklimax, under en resa i USA har hon träffat på en man av de 380 miljoner invånarna där, som kunde ge henne den slutliga Bekräftelsen på Svenskens medfödda blodshunger. Mannen var långt tillbaka resultatet av en våldtäkt med en skandinav inblandad, och detta svindlande faktum ger idag Masri den fullkomliga konfirmationen:
-" Alla skandinaver som tog båten över till Amerika var tydligen inte lika oskyldiga som Mobergs Karl Oskar och Kristina. Även skandinaver ägnade sig åt att köpa och sälja människor som boskap."

PUH, då kan vi ju skita i att massivandringen slaktar offer på löpande band i sitt skyddsland. SKÖÖÖNT, Masri!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar