fredag 7 februari 2014

Dom bestämmer hur vi ska se världen.


6 kommentarer:

  1. Här syns tydligt att de "pekar finger" åt svenska folket.

    SvaraRadera
  2. Du får samma fördelning om du frågar undersköterskorna, studenterna och lägre tjänstemän inom landstinget. Då är dom också en del av "den stora konspirationen".
    Ska ni inte börja med kodord också för man vet ju aldrig.. Konspirationens aktörer kanske sitter och lyssnar på er..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, fast nu talade vi ju om "kunskapsförmedlare", såna som tar sig rätten att förvrida och fördölja sanningen för folket. Och det har inget med konspirationer att göra. Det vet vi som läser alternativmedia för att få hela och ofärgade bilden.

      Radera
  3. När det gäller "konspiration" kan du möjligen som MP-företrädare hjälpa bloggens läsare !

    SvaraRadera
  4. Ja, fast nu talade vi ju om "kunskapsförmedlare", såna som tar sig rätten att förvrida och fördölja sanningen för folket. Bara den kommentaren.. Carina jag måste medge att jag uppskattar dina inlägg för de får mig att skratta. Problemet med det du skriver är däremot att du då även dömer ut alla läromedel och all forskning på samma gång. Det tror jag inte var din mening.
    Men visst har du rätt i att alla och envar har rätt att söka sig oberoende och icke propagerande fakta. Problemet med de alternativmedia är att man inte vet vilka intressen dessa företräder. Man kan använda oberoende kanaler som tex danska nyhetskanaler som Berlinske engelska Times eller tyska Spiegel för att få en annan bild av vårt Sverige eller inspiration på hur man kan förbättra samhället.

    SvaraRadera