onsdag 5 februari 2014

du ska akta dig för att vara på fel plats på fel tid, dvs i Sverige idag.


Detta bestialiskt brutala händer flera gånger om dan nånstans i Sverige.
På väg till jobbet sparkades Kalle, 24, ner. Under pistolhot tvingade rånarna av honom alla värdesaker. 

När DN träffar Kalle, 24, i lägenheten i Blackeberg har det gått fem dagar.– "Jag kommer precis från tandläkaren. Jag fick veta att jag i fortsättningen kommer att få skära upp äpplen i skivor, eftersom jag inte kommer att kunna använda framtänderna. De är delvis avslagna. Sedan ser jag dåligt på ena ögat, frågan är om det är bestående." Skadorna orsakades av de sparkar och slag han tog emot liggande på gångstigen, samtidigt som de unga personrånarna tryckte en pistol mot hans huvud.– Någon sa ”skjut honom, skjut honom” och en annan tyckte att de skulle skjuta mig i knät.

Rånarna kom undan.Men.- Vi måste stoppa dom, säger polisen. 

Och lämnar signalementet "Ungdomsgäng".
Bra där, polisen....

3 kommentarer:

  1. Dessa "ungdomsgäng" orsakar stor skada landet runt..
    Själv har jag drabbats otaliga gånger sedan i höstas...Mtt gamla åk som ju står ensam nere på ghettots gata,har man försökt stjäla flera gånger..
    Nu är det troligen så att dessa vandaler,är mer hemtama vad gäller Kameler,än japanska bilar.Idag kom jag ner och dörren på passagerarsidan stod halvöppen.Handskfacket var denna gång tydligen av intresse eftersom det obetydliga som fanns där, låg på golvet ! Vad värre var att strömmen ju hade gått åt p.g.a. dörren inte var stängd.
    Nu kom en av zigenarna lämpligt förbifarande i sin Mercedes.
    Övertecknad stoppade honom och förklarade att nu fick han hjälpa mig (med ström),för "drägget i kvarteret" hade besökt mitt fordon.. Sammantaget har man förstört tre billås sista halvåret !!
    Försök att slå det rekoredet.

    SvaraRadera
  2. Illa. Lasse. riktigt illa, fy sjutton. Finns det ingen miljöpartist eller moderat som du kan hänvisa till? Med pil och adress.

    SvaraRadera
  3. Men hemska tider Lars Å.
    Skulle inte vilja bo i närheten av ungdomsgängen men hit till norr kommer dom också. I min närhet har det plötsligt poppat upp somalier och irakier och nu går jag inte ens ut med soporna i mörker.
    Blir det fler är jag tvungen att flytta. 10 års väntetid att få en lägenhet men kommer man utifrån blir man belönad direkt och allt är gratis.
    Sen går många och drar på stadsgatorna pga. sysselsättningsbrist.
    Reinfeldt är en katastrof för landet och sen skryter han i fåtöljen och säger:" jag har makt". I mina ögon är han en menlös trist nobody,

    SvaraRadera