måndag 18 januari 2021

Decenniers krigshetsande bilbränder varje natt - och INGENTING händer.


Samtiden: 

På söndagseftermiddagen brann bilar på tre olika platser i Lövgärdet, en del av förorten Angered, norr om Göteborg.Maskerade personer som tänt eld på flera bilar i området attackerade också väktare på plats för att hindra vandaliseringen.

Det började brinna i en bil vid kl 17.22. Nytt larm inkom 20 minuter senare från närliggande plats om ytterligare bilar som satts i brand. Nästan en timme senare kom ett tredje larm om bilbrand i Lövgärdet.

– Det är flera bilar som brinner. Vi är där och håller på med släckningsarbete nu, säger ledningsoperatör på Räddningstjänsten Storgöteborg.

Strax före kl 20 meddelade polisen att situationen i området eskalerat. En väktarbil ska då ha attackerats genom att flera personer kastat föremål mot bilen. En anmälan om försök till våld mot tjänsteman upprättades. Polisen hade också omhändertagit fyra minderåriga i området, där socialtjänsten nu blivit inkopplad.

– Men vi är kvar i området och försöker lugna medborgarna. Vi är 8-10 patruller på plats.
Morgan Johansson igen.

8 -10 patruller på plats? Varje natt? Det är uppenbart varför inga poliser finns när vi skattebetalare ringer och larmar om våldtäkter, stölder, rån och knivhuggningar.

5 kommentarer:

 1. Morgan kan inte geografi, han är urusel.

  SvaraRadera
 2. Mogge jobbar hårt med detta.
  - Om tio år är Sverige narkotikafritt" - Morgan Johansson år 2002
  - "Vi är på väg att knäcka den organiserade brottsligheten" - Morgan Johansson år 2017

  Som ni ser, han jobbar flitigt, men det tar lite tid. Som alltid.
  -

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle vilja etsa den texten i pannan på honom. Så att han varje dag han tittar sig i spegeln, blir påmind om sitt svek mot folket och landet.

   Radera
  2. Morgan måste vara världsmästare i självbedrägeri, eller så skiter han bara i allting, vilket väl är det mest troliga.

   Radera
  3. Tror han lider av storhetsvansinne. Han ser inga fel hos sig själv. Jättenyfiken på hans mamma och pappa, och om han har några syskon.

   Radera