måndag 18 januari 2021

Förkrigstid.

Ny idol på FB, Jan Malmsten:

 - Att leva i nederlagets tid.

Det kan vara så att brottsligheten sjunker i Malmö. Och politiker och polischefer vill gärna göra gällande att det är deras förtjänst. Och de med politiskt korrekta skygglappar vill tro att det så förhåller sig.

Verkligheten är den att folk har anpassat sina liv efter det nya Sverige. Man går inte ut om kvällarna. Bär inte på kontanter. Undviker vissa gator, torg och stadsdelar. Så ur den synvinkeln minskar brottsligheten, potentiella rånoffer är inte tillgängliga.
Gangstergängen behärskar staden och samhället är offervilliga att underhålla med bidrag för att i någon mån dämpa den kriminella verksamheten. Att skjutandet och andra våldsbrott minskar är en falsk trygghet, det känns mer som rättsstatens och demokratins nederlag.

Och alla de människor som frivilligt tvingats till att gömma sig och iaktta största möjliga försiktighet med avsikt att överleva, dom är brottsoffer där de principiella brotten begås av väl kände personer inom politiska kretsar och inom den svenska statsförvaltningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar