lördag 26 december 2020

Med Dadgostar har V fått en passiv och lam ledare som okritiskt står för det gamla avdankade. - Skylla att på högern och skrik fulningar tills de tystnar.

Jag är mycket förvånad över Dadgostar - inga ambitioner. Min bedömning är att det kommer att krävas mycket mer 2021, och att hon kommer att stå kvar på perrongen tills hon faller ihop i en bortglömd hög.

Per Gudmundson, Bulletin: 

- Många minns nog vuvuzelorna 2010 och 2014, och tänker att Vänsterpartiet har en högst handgriplig definition av ”överrösta”.
Kanske borde nya partiledaren Mehrnoosh “Nooshi” Dadgostar visa att Vänsterpartiet har upphört med sådana odemokratiska metoder, för att folk ska sluta misstänka att partiet försöker tysta sina meningsmotståndare.

Det kommer dock inte att ske.
Det ligger nämligen i Vänsterpartiets intresse att ha ett riktigt högerspöke att skrämmas med, även om partiet självt måste fabricera ihop ett.

4 kommentarer:

  1. Vänsterpatrasket har överlevt sig själva och borde kastas på politikens sophög. / Raymond

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag känner aningen morgonluft nu, äntligen....

      Radera
  2. Globalistmaffian kommer snart att pracka sina ompacketerade kommunistiska ideal på oss, vare sig vi vill det eller inte!

    SvaraRadera
  3. Lite "roligt" är det att en vars föräldrar har flytt hemlandet på grund av en totalitär regim är med i ett parti som alltid tagit ställning för totalitära regimer.

    SvaraRadera