lördag 26 december 2020

När ska politikerna och gammeltidningarna begripa att vi svenska är utsatta för krigshandlingar.

Ord och inga visor från Jan Malmsten, FB: 


-"Krigets yttringar...



- Det är ingen tillfällighet att två pojkar torteras på en kyrkogård i Stockholm.

- Det är ingen tillfällighet att gravplatser skändas och vandaliseras.

- Det är ingen tillfällighet att att kyrkor bränns.

- Det är ingen tillfällighet att 27 träd på en kyrkogård i Malmö får barken avriven (Nu under julen).

Det hela är krigets yttringar och det är fiendens definition av vad de krigar mot. Nämligen det västerländska samhällets grundvalar genom den kristna tron.
I Mellanöstern pågår en systematisk förföljelse av kristna människor och kristen tro. Kyrkor bränns och människor dödas.

Ty i islamisternas ögon står den kristna kyrkans yttringar för fienden. Kristna värderingar är detsamma som västerlandets ideal av demokrati och frihet. Det hjälper inte att svenska kyrkoledare fjäskar för islam, de tillhör ändå de otrogna som skall förgöras.

Julen är en styggelsens högtid för islamisterna, jihadisterna, terroristerna och alla dess mer eller mindre civiliserade yttringar. Det hjälper inte att kyrkan tonar ner Jesus. För så länge den kristna tron hävdar Jesus som gudomlig så är vi den svurna fienden till Islam.

Det hjälper inte att tomten kan härledas till något fornnordiskt vid sidan av kristna jultraditioner. Det hjälper inte att julgranen döps om till vinterträd. Islamisterna ser hela det geografiska västerlandet som kristen mark oavsett hur vi omdefinierar våra uttryck och traditioner.

Vi kan inte fjäska oss till fred med islamisterna. Fred kan bara uppnås genom att besegra den fiende som attackerar oss."

4 kommentarer:

  1. Det pågår ett lågintensivt krig i Sverige
    Vi lär nog aldrig få se ett väpnat inbördekrig i Sverige. Fienden VET att sånt gillar vi inte. Vi är ju fredsskadade sen länge.
    (typ den kv knäböjande polisen "som hade sjuuukt svårt för vapen)
    Nej, man använder våra egna vapen mot oss, svenska lagar och regler är utformade för en civiliserad värld med civiliserade människor.
    Därför måste vi använda samma medel mot dem - våra lagar och deras tillämpning mot de avarter som släpps in.
    Just nu är vårt rättssystem extra viktigt i kampen mot dem och när det börjar svaja som vi sett exempel på i media, då är det riktigt illa.
    Vi kan ju börja med att sparka/byta vår imitation till justitieminister?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänk att outbildade människor från simpla våldsstrukturer, så enkelt och snabbt kunna utnyttja detta till sin enorma fördel.

      Radera
  2. Svensken begriper ändå inte.

    SvaraRadera
  3. Mycket sant. Helt vansinnigt att gulla med islam.

    SvaraRadera