onsdag 3 oktober 2018

Anna König Jerlmyr, M, den största politiska svikaren i svensk historia?

Den barbariska och inhumana vandalen av Stockholms stad, Daniel Helldén, exploaterade sin personliga anti-människor- och anti-bilar-ideologi i fyra år för att skövla hela Stockholm -  med svindlande acceleration det sista året av maktinnehavet. 

Hans skövlingar äter nu upp vanligt folks löner i astronomiskt höjda biltullar och skyhöjda P-böter, vi bilförare plågas varenda dag när vi kryper fram i djungeln av de groteskt fula ombyggnationerna som så småningom ska leda till cykelautostrader. 

 

Och ändå! En röst på M blir en röst på MP!!!

Trafikborgarråd Daniel Helldén (MP) har inlett förhandlingarna med alliansen i Stockholm. Moderaternas Anna König Jerlmyr är positiv(!) till att Miljöpartiet byter block.

 ???????????????????

Hur trögtänkt, ja rent av pantad, får en människa vara? Som dessutom ska föreställa nåt slags ledare inom politiken. Anna König Jerlemyr är den enda i hela världen som inte märker att den av makt dreglande vargen håller på att äta upp henne.

2 kommentarer:

  1. Carina Fina, fortsätt att ge oss info om politikmissbruk!
    Det är vi dina följare så tacksamma för.

    En sak som jag inte kan förstå är att när kvinnor kommer till maktpositioner, går allt galet. Säg en sak som har blivit bättre när kvinnor har fått bestämma.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eftersom jag haft två kvinnliga chefer som var Caligulas döttrar är jag beredd att förstå din fråga.Men jag tror inte förstånd sitter i könet, jag tror olika människor föds med olika egenskaper som gör dem framgångsrika inom varierande områden, eller - också helt obegåvade. Därför blir jag ursinnig på detta evinnerliga tjat om att fler kvinnor måste få Nobelpriset. Varför då? Är det inte vad som åstadkommits som är det enda viktiga? Sen när jag tittar på läskiga kvinnor som Margot Wallströ, Mona Sahlin, Annie Lööf, Annika Strandhäll, Cecilia Malmström och Veronica Palm, så undrar jag om de är födda så ondsinta, eller om de i kampen för platsen vid köttgrytan tvingats slåss med de vapen som normalt används i svensk politisk strebervandring, och formats av fulspelet?

      Radera