onsdag 3 oktober 2018

Värdelösa loserpolitiker frotterar sig och poserar med mördare och kriminella.





5 kommentarer:

  1. Här visar Makaronen att han är gay. Inget ont i det men varför inte vara ärlig och säga hur det är.
    Jag känner många gay män och de "älskar" också äldre kvinnor. Fast jag tycker att de har en lite skev världsuppfattning.Jag som hetero vill verkligen inte leva i ett samhälle som leds av en gay drama queen eller en gay som vill sopa undan alla begångna missstag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Macron får gärna vara gay, däremot finns det inget som helst lämpligt i att posera leende med mördare.Han är den sämste skitpolitiker Frankrike haft, och det vill inte säga lite, jag fattar inte att folket gick på hans förförartrick - en absolut punkterad nolla.

      Radera
  2. Med tanke på bilderna ovan anser jag att de är högst "oanständiga"!
    Vad det inte det som sades om SD väljare?
    DGDF

    SvaraRadera
  3. Tack Carina för att påpeka att jag inte tog kriminalitet i akt i bilderna. Tänkte bara på Makaronen för folket tyckte synd on honom att han blev oskyldigt påpekad att vara gay och röstade på honom.
    Vi får väl se vad händer här i Sverige. Ygeman sålde landet ut och nu verkar han vara högsta hönsen. Tupp har han aldrig varit. Inte att tala on dom andra kriminalkramare. Får se vad Talmannen kommer fram till. Om han tycker att ovanstående är anständiga att styra Sverige.

    SvaraRadera
  4. No worry, jag förstår. Ingen politiker tycks vara vad dom framställer sig som. Bara JÅ. De jobbar hundra-tills de får makten. Ygeman är ett brvis på att soclaldemokrater har ett bejakande förhållningssätt till oduglighet och människor som begått grova misstag som drabbat folket.

    SvaraRadera