fredag 27 november 2020Det var i slutet av april i år som en man i 40-årsåldern körde 83 kilometer i timmen på en 50-väg – vilket skulle ha lett till indraget körkort.

Mannen, som är verksam inom en allsvensk klubb, stoppades först av en aspirant. Därefter ska en annan polis, som känner honom sedan tidigare, tagit över och sagt att han kan åka vidare utan åtgärd.
Som tack swishade mannen polisen 500 kronor att fika för.
Polisen tog emot pengarna och köpte två tårtor till sina kollegor.

--------

Det fanns en tid när ärligheten var en del av vårt svenska DNA, men nu är vår gamla genuina heder och moral dödad. 

Sverige har förfallit till en bananklaserepublik med mångkulturtvånget -  korrupta politiker och lydig svag media har visat vägen. 

Hur mycket kostar en svensk polis? Två tårtor.

6 kommentarer:

 1. Jag bjuder, högst, ett ruttet lingon...

  JJ

  SvaraRadera
 2. detta är ju Märkligt för lagen är ju lika för alla har stefan sagt som i fallet med Asap Rocky

  SvaraRadera
 3. Dagens dagissnutar behöver ju sina tårtor då de ständigt hellre tar fikapauser, istället för att skydda & betjäna allmänheten mot brottsligheten som genomsyrar vårat samhälle numera!

  SvaraRadera
 4. Det var en ramsa; "Polis,polis potatis gris".
  Nu, Polis, polis tar tårta svenne gråter.

  SvaraRadera
 5. Man undrar ju lite över kollegernas reaktion när det plötsligt stod två tårtor på fikabordet. Var det ingen som ställde några frågor, eller är det här rutin för samtliga poliser på avdelningen? /Fiat Lux

  SvaraRadera
  Svar
  1. O ärlighetens namn, Fia Lux, det finns några stackars hederliga kvar, de som blev bjudna på tårtan drabbades av olust, och det var också därifrån avslöjandet kom! Strongt! Det gör mig glad.

   Radera