fredag 27 november 2020

Vem är MPs nya fix stjärna Märta Stenevi?


Nima Gholam Ali Pour, SD: 


Det är intressant att vissa politiker alltid vill ha fler socialarbetare och "vuxna i rummet", för att hindra skjutningar, så länge det gäller andra.
Om de själva någon gång skulle känna sig hotade vill de ha poliser och beskydd av olika slag. Helst ska poliserna då göra så mycket som möjligt för att politikern i fråga ska känna sig trygg.
Det är hyckleri.

Om jag anser att det behövs fler poliser för min trygghet så behövs det nog fler poliser för din trygghet. Det ska inte vara skillnad på folk och folk.

Förresten, om någon skjuter på ett barn så kommer den personen skjuta på vuxna och alla andra som inte kan försvara sig. Våldsverkare ska spärras in så vi andra kan vara trygga. De ska inte få hjälp från socialtjänsten.

Det är uppenbart att Miljöpartiet hånar alla brottsoffer genom att skriva sådana här debattartiklar.

3 kommentarer:

  1. Vad anser hon om mordet på bussen i Kiruna. Ett brutalt mord med 99 knivhugg. Mördarna var en pappa med sina två söner, 15 och sjutton år. Offret en 19-åring. Alla från Afghanistan. Rättegången avslutades idag. Åklagaren vill ha livstid på pappan, 10 år för 17-åringen,och 4 års sluten ungdomsvård på 15-åringen. Vilka straff vill Märta S ha?

    SvaraRadera
  2. Denna Märta "utan hjärta" Stenevi får mer än gärna ställa sig emellan två barn som skjuter duell mot varandra, endast så gör hon någon samhällsnytta!

    SvaraRadera
  3. Jag blir så lack på dessa "omskrivningar".
    Man "kräver fler vuxna i rummet".
    Ren BS, detta är bara en omskrivning av att man vill ha fler poliser på gatorna.
    Men det låter ju inte riktigt lika bra för de på vänsterkanten..
    Fö Märta Stenevi - vem är det? En ev nytt halvrör som ingen politisk skolning har?
    Perfekt, precis vad mp behöver för att åka ur riksdagen.

    SvaraRadera