lördag 28 november 2020

Morgan Johansson är den falskaste piece of shit som någonsin gått i ett par skor.

Han byter parti och hatretorik, oftare än han byter kalsonger.


För att inte tala om hans propagandaskadade krypfölje, som byter fot samtidigt med den lille ledaren.
Per-Arne Nordqvist, dövblind sosse, FB:
 -"Svårt att göra något åt det när högerpartierna inklusive SD som har majoritet i riksdagen röstar mot det."

Jag bemöter honom
-"Vad talar du om? Hur mycket har invandringen ökat sen Löfven kom till makten? Vem var det som sa att vinsten kommer längre fram, och att alla kom för att rädda våra pensioner, samt vi bygger inga broar? Reinfeldt/MP inledde- Löfven/MP/C fullföljer ruineringen av det demokratiska, trygga, rika Sverige.
Morgan Johansson är bluff." 

Per- Arne Nordqvist, dövblind sosse, FB:- "Du begriper uppenbarligen inte att här handlar det inte om några invandrare utan om tokhögern där sluskpartiet SD finns vill att oseriösa arbetsgivare ska kunna ta hit billig arbetskraft. Det är detta som ministern vill ändra på. Vår reglerade invandring är en helt annan sak."

Jag bemöter honom igen:- "Sluskpartiet? Du kan bara inte låta bli att bli ful i munnen`, precis som din store ledare.. Den här reglerade invandringen du talar om, är det de som gängvåldtar, förnedringsrånar, pissar i munnen, begraver levande, skjuter varandra varje dag, spränger allt i luften, våldtar med påkar i rumpan, ger sig på barn och gamle, de som får ut bidrag på kortet och bor i sina hemländer, eller tänker du på afghanerna som får stanna utan asylskäl och tar alla instegsjobb och bostäder från andra ungdomar. De som kommer utan IDkort och som har 40 olika pass, och som får PUT av migrationsverkets islamaktivister."

4 kommentarer:

  1. Kaka söker maka, han och Annika S bildar ett livsfarligt par.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Få se hur länge den hör killen håller sig vid liv!

      JJ

      Radera
    2. Sossar är som kackerlackor, de överlever.

      Radera
  2. Apropå *billig arbetskraft. Finns set någon verksamhet/företag som har användning av överflödet av outbildade arbetskraft? Plocka bär ja, skörd av grönsaker ja men menafolket orkar inte och vill inte.

    En företagare förklarar; De har inget kvalitetstänk, nillimettrar blir centimeter. De har ingen.säkerhetsförståelse varken för andra jobbare eller ens för sig själva och de förstår inte beskrivningar och arbetsorder och att jobb skall bli färdigt. Det krävs en handledare 100% av tiden och resultatet blir bara vad en svensk klarat av på halva tidenpm ens det.

    SvaraRadera