lördag 19 september 2020

På tal om V Frölundas patetiska knäböjning för extremvänstern.

 



Simsalabim i extremvänsterns USA också.

CNN begick den journalistiska synden att retuschera bilden på Joe Biden och hans lille son, vars mössa bar märket med den nu förbjudna Washington Redskins-loggan. För precis som i Sverige kröker alla rygg för det mäktiga, kontrollerande  och våldsamma vänstersyndikatet. 

CNN hade sådan panik att putsa till sitt/demokraternas varumärke att de glömde att resten av USAs tidningar redan sett de avslöjande bilderna. 

Så här går det till i politiken.



4 kommentarer:

  1. Vänstersyndikatet är mer smittsamt än corona viruset.

    SvaraRadera
  2. Vänstermaffian finns överallt, på viktiga samhällsområden. Slog på tv och kunskapskanalen. Som vanligt bönsterpropaganda. Man pratade om det infodemi, om det demokratiska samtalet, där ingår inte du carina, du håller ju på med näthat. Tur att du finns, men stora krafter gör allt för att tysta dig. Jag föraktar dessa sk demokratiska förespråkare. Senare idag ska dom prata om ett inkluderande samhälle, men du inkluderas inte. Vilket mörker vi befinner oss i, du är en av dom få ljuspunkter.

    SvaraRadera
  3. Nu har vänstermaffian slagit till igen. En spelare i Halmstad kallade en motspelare i Umeå för zigenare, plus nåt skällsord. På text-tv står det "Utanför laget efter rasistiska ord". Vilket svammel, har spelaren från Umeå blivit stum. Han kunde väl ha gett igen. Halmstadspelaren skulle istället sagt du fin f-e skits-l. För det är väl inte rasism. I så fall får man nog stänga av alla hockeyspelare, basketspelare och Zlatan. I ett äktenskap sägs det nog hårdare ord än vad Halmstadspelaren när paret bråkar. Herre min vi människor är ju av kött och blod, och vi är däggdjur.

    SvaraRadera
  4. Det senaste halvåret har gjort mig allergisk mot all sport.

    SvaraRadera