söndag 20 september 2020

Erk Halkjaer från Reportrar utan huvud, vill förbjuda kritik mot SVT.







·Mattias Lindberg, FB: - "Förbjud ifrågasättande av regimtrogna statstelevisionens vänsterpropaganda för demokratins skull. När politiker attackerar och misstänkliggör journalistiskt innehåll och enskilda journalisters arbete inom public service sår de också frön till mer hot och hat.

I helvete heller, Erik Halkjaer. Din text visar tvärtom på nödvändigheten att stenhårt bevaka rätten att kritisera statstelevisionen, för demokratins skull." 

SVT måste vara medvetna om att de frön till hat och hot som sås, ursprungligen stiger direkt upp ur SVTs åsiktsförtryckande agenda.

5 kommentarer:

  1. Det var stasi chefen Mielke som på 50-talet började med ideologisk diversion. För att kriminalisera oliktänkande. Genom det tydliga polariserande språkbruket var det lätt att vid behov, allt efter vad omständigheterna krävde, växla vän-och fiendepositioner genom att låta de negativt och positivt laddade adjektiven byta plats. Tex antifascistisk-fascistisk, fredsälskande-aggressiv, humanistisk-antihumanistisk. Det var en kalla-krigs-retorik. Idag är det orden, hata-älska, främlingsvän-främlingsfiende, inkluderande-exkluderande, humanist-antihumanistisk används nu också. Stasi har bara flyttat norrut. Inget nytt under solen.

    SvaraRadera
  2. Erik H hade passat till stasispion.

    SvaraRadera
  3. Journalisterna på SVT är ena riktiga syltryggar.
    Deras dåliga utbildning lägger grunden för alla
    misslyckade arbetsinsatser.

    SvaraRadera