söndag 20 september 2020

Morgan Johanssons/Annikas Strandhälls snack hemma vid köksbordet är så vulgo. På samma nivå som Henrik Schyfferts/el Rafais.


Hoten mot Nike Nylander.

 Självklart ska ingen hotas till livet någonsin någonstans.

Med det sagt; Nike Nylander gjorde en agendaintervjun med Jimmie Åkesson som var helt ovärdig i sin arrogans, sin tydliga avsky och sin utstuderade översittarton. Journalisterna på SVT måste ändå förstå att deras agendasättande hyperaktivism, av många, många miljontals svenskar upplevs som vedervärdigt åsiktsförtryck. 

-------

 Morgan Johansson är som en insekt som luststicker åsiktsmotståndare. Han är alltid ute med gadden. Nu såg han sin chans igen att angripa SD bakifrån med förskäraren i ryggen. 
Hans store ledare, Stefan Löfven, har åtminstone uppfattat och insett att om man är för dum för att yttra sig så tiger man.


Morgan Johanssons brutta är med på samma noter, pekar ut Jimmie Åkesson i sin tweet, för att ligga bakom hoten mot Nike Nylander.


 

5 kommentarer:

  1. Jag ska erkänna, jag hatar Annika S, för att uttrycka mig milt. Och Nike N är en journalist som säkert gått jobb i DDR och kanske tom som Pravda journalist.

    SvaraRadera
  2. @Jawelin, tänk på blodtrycket. Tänk - Oroa dig inte inte i onödan utan njut istället över deras dumhet. Det är mycket roligare.
    Fritt efter Kristina Lugn

    SvaraRadera
  3. Lite mer om dumbommarna, absolut inga idioter för då blir de kränkta.

    https://ulsansblogg.wordpress.com/2020/09/20/att-hellre-ga-pa-en-mina-an-att-inte-ga-alls/

    SvaraRadera
  4. Måste bara visa att vissa går längre när dumbom inte räcker.
    - Läs och njut vad en annan.klok Qvinna skriver om em en dum.influencer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gillar din samling av Quinnor!

      Radera