söndag 2 augusti 2020

En "förlupen" kula, som "av misstag" dödar en tolvårig flicka i vårt land.

De 80 % som röstade för det här, var är ni idag? Dricker rosévin och grillar med grannarna? Och röstar likadant nästa gång.

Och ni politiker såg ni det komma nu, efter decennier av mordisk och krigisk upptrappning? Var ni naiva (likgiltiga) igen?

Löfvén och Johansson som lovade att "knäcka gängvåldet", och jaga de kriminella "till världens ände", vad har ni att säga idag? Vad har ni tagit fram för klyschor att mata folket med denna gång? 

Mitt raseri över det tolvåriga döda barnet är vettlöst, lika rasande blir jag över regimmedia som låtit/låter detta hända, som låtit dessa råa och brutala vedervärdigheter bli notiser som vi lallande svenskar långsamt tvingats vänja oss vid.

Som allra mest ursinnig blir jag när jag ser framför mig hur alla lydredaktioner och politiker nu befinner sig i ett tillrättaläggande stadium. Hur det vrids och vänds på fakta, hur Sverigebilden ska räddas för miljonte gången. Hur seriös mediaträning pågår, sorgsna leenden vässas och blicken oskyldigt sänks. 

 Det viktigaste för svenska politiker idag är inte att stoppa detta hatiska och laglösa våldssamhälle och skydda folket. Det viktigaste för dem är att skylla ifrån sig, gömma sig, och peka på någon annan.





Kommentar från Samnytt: - Hade svenska politiker velat stoppa eländet hade de stängt gränsen helt och röjt upp i det träsk man själv skapat,det kommer aldrig gå att komma åt kriminaliteten så länge gettona hela tiden fylls på,sedan 2015 har en halv miljon uppehållstillstånd utfärdats. 

Mina tankar går till familj och vänner. 

Jag skäms över odugligheten och ansvarslösheten.



9 kommentarer:

  1. Nu håller sossenollorna Käften!!!

    SvaraRadera
  2. Sorgligt att se hur Sverige sjunker allt längre ner i dyngan.
    Vi har politiker som inte kan styra landet.
    De livnär sig på våra skattepengar och blir allt rikare.
    Sorgligt,sorgligt de som sker.

    SvaraRadera
  3. Inga demonstrationer till stöd för tjejen. Annika S håller gör ovanlighetens skull käft. Det borde hållas ett krismöte, med tanke på allt våld som hänt bara de senaste veckorna.

    SvaraRadera
  4. Sveriges TVkanaler har inga frågor att ställa till ansvariga politiker när ett barn skjuts ihjäl på öppen gata.

    SvaraRadera
  5. Tankar till familj och vänner?
    Sliten fras.
    Vad gjorde tösen ute mitt i natten?
    I vilket sällskap?
    Vem hade ansvar för henne?
    Något fel på föräldrar kanske även!
    Iransk far påstås det. Inte den nation som uppför sig sämst i ert land om jag fattat rätt.
    Ha en bra framtid - om möjligt...

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sliten fras? Det var omtanke.
      Vad hon än gjorde ute, när hon än var ute, så ska detta inte drabba någon i ett normalt land. Kanske är det så att en snygg kvinna också får skylla sig själv vid våldtäkt?

      Radera
  6. Snart orkar jag inte bry mig längre. Beundrar dig Carina som gör det!

    SvaraRadera
  7. Allt ovan, sorg, förtvivlan, ilska delar jag. Dessvärre kommer det inte leda till att regeringen eller polisen kan förhindra skjutningar. T.o.m. professorn "Sneki Snacki" erkänner i SvT att det skjuts och förflutna kulör tillhör mönstret.
    - Tyst från Stefan och hans regering.
    Varför inte starta en utbildning för skjutglada *Sikta Rätt*

    SvaraRadera
  8. Sverige styrs av verkliga idioter!!!

    SvaraRadera