lördag 6 juni 2020

RES ER, SVENSKAR. Dags att resa oss upp, och sluta knäböja.

Det är vår skyldighet att ge dessa vackra själar upprättelse.

6 kommentarer:

  1. Allmän kommentar: förstår behovet att skriva av sig ilska och se att man inte är ensam om sina åsikter, men tror verkligen någon som kommenterar på denna blogg - och du också, Carina (fast du är en pärla !!!) - att det gör någon som helst skillnad? Uppriktigt??? Våra åsikter räknas inte i något enda sammanhang.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Någonstans kommer fröet att gro och växa.
      Kanske denna blogg hjälper till?

      Radera
    2. En from förhoppning som det vore trevligt om jag kunde tro på. Men ...

      Radera
  2. På text-tv fortsätter propagandan med oförminskad kraft. Både Trump och Bolsonaro finns självklart med. Hur skulle dagen annars klaras av. Lena H fortsätter att visa hur korkad hon är, och att hon lider av storhetsvansinne. "Vi kommer att överösas av efterklokhet och lärdomar när vi är igenom denna pandemi", säger Lena H som svar på Åkessons krav att Tegnell ska avgå. Hon ska inte ta ordet klokhet i sin mun. I positiva ordalag skriver text-tv om demonstrationer i USA mot rasism och polisvåld. När tänker man demonstrera mot det kriminella våldet. Bara i Sverige anmäldes drygt 1500000 brott 2019. Dessa brott drabbar alla människor.

    SvaraRadera
  3. Polisen i Göteborg har upplöst demonstrationen. Men sen fortsätter den och kallas då spontan. Alltså en olaglig demonstration, speciellt i virustider. Vad har vi polisen till. Tydligen för att ge illegala aktivister beröm. Fy fan!!!!

    SvaraRadera
  4. Det fanns en tid när BLM uttyddes Bonniers Litterära Magasin, en tidskrift för ny svensk lyrik och prosa. Publikationen avsomnade 2004. Dagens demonstranthordar kommer att röna samma öde i dessa smittsamma tider.

    SvaraRadera