lördag 6 juni 2020

SVTs nationaldagsfirande på Skansen blev löjliga familjens Anne Lundberg- och Stefan Löfvén-gulligull



och Only Black Lives Matter.

Sarah Dawn Finer sa att Sverige var ett rätt hyfsat land när hennes föräldrar valde att flytta hit. Men tack och lov kom de nya, och håller nu på som bäst på att rätta till alla samhälls-skit-katastrofer som fanns då, all rasism och all eländig ojämställdhet. Nu ska det bli så himla värdegrundsbra - när de nya superhjältarna räddar landet undan skatteslavs-svenskarna.

Därefter späddes på med nya unga svenska artister som berättade om sin hårda kamp mot den utbredda svenska rasismen, som de levt och pinats med av oss onda etniskt svenska.

8 kommentarer:

  1. Vill dom ha ett inbördeskrig. Provokationerna mot oss svenskar ökar för varje timme.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Exakt!Är riktigt förbenat utled på denna påhittade och vansinniga kollektiva skam som vi plötsligt borde känna.Som du skriver kommer även vi välmenande i något skede få nog.Tvi valet!
      Mvh,Tomas

      Radera
  2. Dom nya unga artisterna har verkligen drabbats hårt, dom får vara med i tv och berätta att dom krigar mot rasism. Tydligen är den ett krav att vara korkad för att få uppträda i tv.

    SvaraRadera
  3. Det var detta som jag befarade. Spelade in programmet och nu är det bara att radera skräpet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra, det gör bara så fruktansvärt ont att bli hatad och utpekad. Fast allt man gjort varit av godo och med varmt hjärta om alla.

      Radera
  4. Själv stängde jag av det s k nationaldagsfirandet så fort bilden började mörkna. Det fick bli en roligare inspelad långfilm istället. Efter den råkade jag åter komma in på firandet och fick njuta av ett avslutande tapto i Logården på Kgl Slottet i närvaro av bl a kungaparet. Så några minuter svenskt hade man faktiskt för skams skull tagit med.

    SvaraRadera
  5. Firade en underbar nationaldag tillsammans med mina svenska vänner.
    I dag vill jag placera en fot i baken på Dawn Finer,det är knappast svårt att missa.
    Tjo Flöjt.......

    SvaraRadera
    Svar
    1. " i baken"?
      Fisting har jag hört talas om, men "footing" var något annorlunda. Kul att få lära nytt...

      JJ

      Radera