tisdag 30 juni 2020

Det mest outhärdliga - Henrik Schyffert och hans tjej i en poddelipodd.

sydsvenskans Elina Pahnke rakt av. Hennes sågning av "par med poddar" har inga brister, jag sväljer allt, faktum är att jag önskar att jag skrivit det själv! Så rätt in i krysset är det.

- I samma stund som en mick sätts upp mellan två älskande tycks omdömet stängas av. Elina Pahnke(sydsvenskan) synar trenden med par som poddar med varandra.

- Genren ”smäll upp en mick mellan middagen och nattningen” växer olyckligtvis. Den senaste i raden står komikerparet Nour El Refai och Henrik Schyffert för. Podden går under namnet ”Nours poddelipodd. Och Henrik.”

För den som inte blir avskräckt redan vid namnet, och som lyckas uthärda det tramsiga introt, väntar ytterst plågsamt innehåll.

Och att Henrik Schyffert inte är den manliga man som Nour El Refai tror att alla ser honom som är möjligen ett kul internskämt, men mindre intressant att lyssna på utanför hemmets lyckta dörrar.Poddelipodd-konceptet har ingen tydlig riktning, utan tycks gå ut på att bekräfta varandras heterosexuella roller. Eller som de själva understryker; de ”heteroäcklar sig”. 

Rent konkret betyder det innehåll i form av det tokroliga faktum att Henrik Schyffert hyr in en tapetserare, trots att han är man! 

Samtidigt ska Henrik Schyffert bevisa hur gullig och dum hans lilla tjej är genom att testa hur många hårdrockslåtar hon kan. Bara två! Och så vidare, tills döden skiljer dem åt.


Den ultimata formen av narcissism.

3 kommentarer:

  1. Tack för recensionen. Normalt är Sydsvenskan för PK. Glädjande att de som vill vara de godaste och roligaste nu får sig en rejäl smocka så att man äntligen kan skratta åt eländet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag skulle hellre skjuta mig själv i foten än att lyssna på dessa grovmunnade posörer.

      Radera
  2. I Sverige är det positivt att vara korkad.

    SvaraRadera