tisdag 30 juni 2020

-Nima Gholam Ali Pour till MP och C: "Det är ett sjukt beteende att ta emot människor från andra länder och sedan låta dem leva i misär."


Nima Gholam Ali Pour, SD: 


-"Hur tänker dessa miljöpartister när de vill fortsätta med en liberal invandringspolitik?
87 procent av vuxna hemlösa med barn i Malmö är födda i ett annat land. 77 procent av vuxna hemlösa med barn i Malmö har inte ens svenskt medborgarskap.
Det är så verkligheten ser ut när ett land inte längre klarar av en liberal invandringspolitik. Vi har familjer som kommit till Sverige och hamnat direkt i hemlöshet.

18 procent av Malmös hemlösa familjer har fem barn eller fler.
Det är som om Miljöpartiet lever i en parallell verklighet. Det finns inga bostäder för nyanlända. Det finns inga jobb för nyanlända. Integrationspolitiken är en total katastrof. Vi har inte ens en politik för hur de nyanlända ska fördelas mellan kommunerna. Alla kommuner försöker hitta ett sätt att bli av med de nyanlända.

Frågan är om Sverige ens kan ta emot en enda invandrare och se till att personen får en bostad, jobb och ett värdigt liv. Jag tror inte det.
De nyanlända är inte några husdjur som miljöpartister och vänsterpartister kan gulla med och sedan tröttna på.
Det är människor som inte ska leva i hemlöshet och utanförskap. Så länge Sverige inte kan ta emot människor från andra länder på ett värdigt sätt så borde vi inte ta emot några asylinvandrare alls.

Det är ett sjukt beteende att ta emot människor från andra länder och sedan låta dem leva i misär. Det är precis vad resultatet av Sveriges liberala invandringspolitik har blivit.

Om miljöpartister vill gulla med någon och känna sig viktiga och skänka mat till någon, köp en hamster. Lek inte med människors liv.
Hur många liv måste förstöras innan Miljöpartiet förstår att Sverige inte kan ta emot fler invandrare som ska vara beroende av den svenska välfärdsstaten?"

3 kommentarer:

  1. Har just varit ut på en cykeltur, och ser många afrikaner och araber. Ändå klagar MP. Det är jag som ska klaga. Jag som inte vill ha mer invandring, måttet är rågat, det var det för många år sen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Intressant om vi någon gång får syftet. Från reinfeldt, löfvén, lööf, MP eller ullenhag, vad vill de med hatet, våldet, oredan och konflikterna de skapar för alla?

      Radera
    2. Kan svaret vara; Förstöra, Förgöra Vårt Fosterland. Inte kan det vara att r, l, mp, och u inte kan få mer makt och rikedom genom att hela Sverige blir fattigare och fattigare.
      Ack så goda de känner sig idag

      Radera