lördag 23 maj 2020

Svenska feminister är gudomligt förlåtande mot män födda utanför Europa.

Alla får göra vad de vill, terror och barbari mot barn, åldringar, kvinnor och vem de vill.

 Fast annars är det fel på allting som har snopp. Vit snopp.


Man kan skoja om det. Radikala feministers aktiviteter känns verklighetsfrämmande, som något vi inte berörs av, vi som lever i den riktiga världen. Men inget är mer felaktigt. De radikala genusteorierna har fått genomslag inom samhällets alla sektorer och utgör en enorm belastning bara i form av tidstjuv – och har haft avgörande betydelse för massinvandrings- och klimatreligionernas tillväxt. De drar också resurser från samhällsnyttig forskning.

Värst av allt: skolans indoktrinering av den unga generationen, våra barn och oss själva. En intellektuell otrivsel som gör oss hämmade som individer. Och som innebär att nästa lag som tvingas igenom på området kommer innebära en skärpning, inte en lättnad, av redan alarmerande långtgående anpassningar till förmån för det radikalfeministiska särintresset: att bryta ned den västerländska civilisationens grundvalar – dessa anses nämligen vara 'patriarkala'.

Magnus Stenlund Sunt Förnuft

3 kommentarer:

  1. Det är mycket ojämn könsfördelning i skolan. Ca 75 procent av lärarna är kvinnor. Upp tom årskurs sex 90 procent. Ingen bryr sig om det, i varje fall inte feministerna.

    SvaraRadera
  2. Jävligt ont om kvinnliga gruvarbetare. Så kan vi väl inte ha det i vårt feminiztiska land? Blodsven

    SvaraRadera
    Svar
    1. Feminizter ogillar svenska män trots att alla svenska män är moder Sveas söner.

      Radera