onsdag 29 april 2020

WHO hyllar idag Sveriges folkmordsstrategi.

Per S Borg, FB:
Vännen Bengt berättar..

 Idag hade de ett personalmöte med en kontraktsprost närvarande från stiftet, alltså Svenska kyrkan i Uppsala. Det var ett möte som kom att handla om hur det är på åldringsvården och för de som drabbas av Corona-viruset. Främst är det en bild av hur djupt ned i moraliskt förfall staten hamnat till följd av den ”inte sett inte förstått” politik med allmän nedrustning som följd...Så här berättade kontraktsprosten i sammanfattning...

”De äldre personer som insjuknar i Corona blir isolerade på sina rum. Ingen anhörig får gå in. De lämnas i sin dödsångest helt till sig själva. Det finns inga skyddskläder för personalen vilket gör att många inte vågar eller kan gå in för att inte smitta ned andra. Det finns heller inga smärtstillande medel att ta till. Om de gamla ber att få bli skickade till sjukhus så vägras de denna. Så det enda som återstår är att de gamla dör i sina plågor helt lämnade och utan närvaro av ens sina släktingar.”

Arkivbild.

Det är ingen vacker bild av ”välfärdslandet Sverige”, som i rask takt monterats ned av en globalistmaffia där ingenting behövdes... EU och Nato skulle fixa allt. Slutligen kört i botten av den hycklande nationalisten Löfven... tillkommen under en JÖK...
Säg som det är... Det är ett kontrollerat folkmord där nu turen kommit till de äldre. 😪
Dela gärna!

expressen idag: "27 av 96 döda på samma äldreboende."

3 kommentarer:

  1. Enligt "Patientlagen (2014:821)", 4 kap, 4 §, skall "patienten få den hälso- och sjukvård som behövs för att avvärja fara, som akut och allvarligt hotar patientens liv och hälsa."
    Då covid-19 är en akut sjukdom SKALL den som drabbats få behandling (även intensivvård med t.ex. respirator) utan begränsningar om så behövs - att underlåta detta är ett lagbrott! I den stora handboken "Intensivvård" (Libers Förlag utgåva år 2020 och med svenska experter som författare) står dessutom att äldre klarar intensivvård lika bra som yngre, möjligen något sämre efter 85 åå.

    SvaraRadera
    Svar
    1. @21:58, Saklig lysander kommentar. Orden innebär att äldre (inklusive migsjälv) redan är undantagna från IV. Vi har nu förlorat rätten till ett värdigt avslut. Inte ens prosten vågar ge tröst. Kinasjukan aktualiserar frågan om eutanasi. Ett evigt lyckopiller bör finnas annars tvingas många använda kriminella för att få den första och sista överdoseringen.
      P.S. Lite sorgligt men än finns det hopp för mig.

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera